Cinsel Yaşam 1 ay En kaliteli prezervatif markası nedir? 66Oguz66 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Lazım olursa kullanmak için, kolay kolay sıkıntıya sokmayacak, yırtılmayacak markalar En kaliteli prezervatif markası nedir? Cevapla Marka Soruları Nedir Soruları En Kaliteli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ℓuciffєя_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 39 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Okey🔥 varsa sorun yoktur demektir. 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 88% 1 ay Market poşetleri ama manav reyonundan al ekstra para verme 6 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay İlk kez alacak biri için Durex iyi, ince his istiyorsan Okey Zero tercih edebilirsin. Çoğu kişinin memnun kaldığı bunlar zaten 5 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Okey tabii ki de çeşitleri de olduğu için aldığın hazzıda güçlendirdiği için tavsiye ediyorum 4 1 Yorumla 66Oguz66 1 ay Okey in yeşil paketli olanı vardı bir de ince olani onları denedim. Güzeldi ama bir kere patladı Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% 20 gü Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kiss, ucız ama diğerlerinden çok bir farkı yok 0 0 Yorumla
Kacmaz76 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% 1 ay OK kullan gayet iyi ve güzelÇeşidide bol :) 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 11 gü Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Okey ve Durex iyidir. 1 0 Yorumla
Ayçamakbule Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 ay okey ekstra ince Gratis vs heryerde bulabilirsin 6 1 Yorumla 66Oguz66 1 ay Evet baya hissetmek için çok iyi Yorumla
zeki1990 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 6 gü Tabiki sağlık ocaklarında bedava dağıtılan ürünlerden alıp kullanmalısıniz. Malum nüfus azalıyor bol çocuk yapmalı kadınlar. Kalitelisi israf etmektir bence.. 0 2 Yorumla just1k1l 3 sa o nedemek kadinlar tavsanmi bol cocuk yapsin sen yap yiyosa Yorumla zeki1990 41 dk yaparım tabi ama dişi bir tavşana ihtiyacım var. Onunla sürekli çiftleşerek 6 ayda bir bebek yapabiliriz sanırım🤭 Yorumla
demetmutlu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 76% 1 ay Balon tak garanti olsun 6 2 Yorumla demetmutlu 1 ay O yüzden kız kıza takılıyorum Yorumla _bykahkaha_ 1 ay Bu çok iyi sevindim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ok ve durex iyi markalar 4 1 Yorumla sonbennn 28 gü Durex iyi değil Yorumla
Marshallericson Takip Et Xper 4 Yaş: 25 24 gü ben satıyorum diye demiyorum ama Eros kullanın arkadaşlar 0 0 Yorumla
Polink Takip Et Xper 5 Yaş: 18 1 ay Türkiye'de en iyi ikili okey ve durex. durex tercihen daha iyi. 0 0 Yorumla
_bykahkaha_ Takip Et Xper 5 Yaş: 45 1 ay Durex ya çok iyi sanki yok gibi et ete değiyor resmen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay 31 yaşında bunu bilmemen.. 3 1 Yorumla 66Oguz66 1 ay Bilmediğim den değil. Ben görüşleri merak ettim. Yoksa farklı markalar kullandım Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Okey 6 0 Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Streç film kullan 1 0 Yorumla
hottiekitty Takip Et Xper 5 Yaş: 18 1 ay OK veya Durex 7 3 Yorumla 66Oguz66 1 ay Durex bir kez yırtıldı korktum Yorumla demetmutlu 1 ay Ok de yırtılıyor o yüzden kontrol etmek ve ertesi gün hapı bulundurmak şart Yorumla 66Oguz66 1 ay Evet bir iki kez yırtıldı. Neyseki son anda çıkabildim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay İki kat tak 3 18 Yorumla 66Oguz66 1 ay Zevki nerde o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 ay E hiç bir prezervatife güven olmaz yırtılabilir ne bilecez ki al dene evde okey falan Yorumla 66Oguz66 1 ay Deniyorum şu anda 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 ay :Ddddd Yorumla Cevap sahibi 1 ay ya da kontrol edecen ilişki sırasnda bilmiom Yorumla 66Oguz66 1 ay Yani bir kere durex patladı. Son anda içinden çıktım. Neyseki bisey olmadi Yorumla 66Oguz66 1 ay Birisi olmayınca elle denemeler 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Dikkat edecen 🤣 risk her zaman var Yorumla 66Oguz66 1 ay Riski seviyorum ama sonunda baba demesi kötü 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Evlen o zaman rahat ol 😀 Yorumla 66Oguz66 1 ay Evlenince rahat olunacakmi 😂😂 o zaman sabah akşam takılacak Yorumla Cevap sahibi 1 ay Niye takasın hamile kalsa nolcak kalmasa nolcak hiçteyse kafan rahat olur evlisin yani Yorumla 66Oguz66 1 ay Ama hamile kalırsa cinsellik biter belli bir süre sonra. İlla olacak çocuk ama zamanı olmalı dimi Yorumla Cevap sahibi 1 ay Tabi öylede hani genede için rahat olur hastalık riskide yok nikahtan önce sağlık raporu alıonz Yorumla Cevap sahibi 1 ay Spiral taktırırsnz Yorumla 66Oguz66 1 ay Tabi ki öyle. En azından meşru çocuk olur. Birde korunma yolları çok. Sabah akşam yap dur Yorumla Cevap sahibi 1 ay E yaniiii. Ha kadın kazara hamile kalsa bile kafan rahat olur için rahat olur Yorumla 66Oguz66 1 ay Aynen öyle. Rahat rahat mercimek fırına gider Yorumla
İnTikam_Vakti__ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Orspular bilir 😂 1 7 Yorumla çatIak 1 ay Ee söylememişsin cevabı 🤔 Yorumla İnTikam_Vakti__ 1 ay Cevabı sen vereceksin ben değil 😂 Yorumla çatIak 1 ay O zaman cevap veriyorum babanın kullandığı markadan değil o kesin 🖕🖕 Yorumla İnTikam_Vakti__ 1 ay Senin baban kullanmış da noooolmus 😂 Yorumla İnTikam_Vakti__ 1 ay Senin gibi bı bk gene de olmuş işte 😂 Yorumla çatIak 1 ay 🖕 Yorumla İnTikam_Vakti__ 1 ay Sana küçük gelir o 😂🤣 Yorumla
Serkan98144 Takip Et Yoda Yaş: 39 25 gü Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Okey gerisi yaramaz 0 0 Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 79% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Okey en iyisi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Durex 1 21 Yorumla 66Oguz66 1 ay Dimi Yorumla Cevap sahibi 1 ay Evet Yorumla 66Oguz66 1 ay Hissetmek icn incesi iyi Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sence? Yorumla 66Oguz66 1 ay Yani ben okey ve durex kullandım. Aslında durex de yırtılma oldu ama bilemedim. Sertliktendir belki Yorumla Cevap sahibi 1 ay Olsnilir Yorumla Cevap sahibi 1 ay Olabilir Yorumla 66Oguz66 1 ay Hala hatta bir kaç tane var ama kullanamiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 ay Anlayamadım Yorumla 66Oguz66 1 ay Durex diyorum. Önceden kalanlar var Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ok Yorumla 66Oguz66 1 ay 🙂🙂🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Neden güldün Yorumla 66Oguz66 1 ay Gülmedim ki. Sadece normal surat. Yorumla Cevap sahibi 1 ay Güldün gibi Yorumla 66Oguz66 1 ay Belki aklıma sinnsilik gelmiştir bu saatte Yorumla Cevap sahibi 1 ay Nasıl sinsilik Yorumla 66Oguz66 1 ay 😂😂 bilemem artik Yorumla Cevap sahibi 1 ay ,. Yorumla 66Oguz66 1 ay ... Yorumla BirAdnanBeeo 19 gü Böyle abazaları banlamıyolar bir de siteden kafayı yersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Okey🔥 varsa sorun yoktur demektir.
Market poşetleri ama manav reyonundan al ekstra para verme
İlk kez alacak biri için Durex iyi, ince his istiyorsan Okey Zero tercih edebilirsin. Çoğu kişinin memnun kaldığı bunlar zaten
Okey tabii ki de çeşitleri de olduğu için aldığın hazzıda güçlendirdiği için tavsiye ediyorum
Okey in yeşil paketli olanı vardı bir de ince olani onları denedim. Güzeldi ama bir kere patladı
Kiss, ucız ama diğerlerinden çok bir farkı yok
OK kullan gayet iyi ve güzel
Çeşidide bol :)
Okey ve Durex iyidir.
okey ekstra ince Gratis vs heryerde bulabilirsin
Evet baya hissetmek için çok iyi
Tabiki sağlık ocaklarında bedava dağıtılan ürünlerden alıp kullanmalısıniz. Malum nüfus azalıyor bol çocuk yapmalı kadınlar. Kalitelisi israf etmektir bence..
o nedemek kadinlar tavsanmi bol cocuk yapsin sen yap yiyosa
yaparım tabi ama dişi bir tavşana ihtiyacım var. Onunla sürekli çiftleşerek 6 ayda bir bebek yapabiliriz sanırım🤭
Balon tak garanti olsun
O yüzden kız kıza takılıyorum
Bu çok iyi sevindim
ok ve durex iyi markalar
Durex iyi değil
ben satıyorum diye demiyorum ama Eros kullanın arkadaşlar
Türkiye'de en iyi ikili okey ve durex.
durex tercihen daha iyi.
Durex ya çok iyi sanki yok gibi et ete değiyor resmen
31 yaşında bunu bilmemen..
Bilmediğim den değil. Ben görüşleri merak ettim. Yoksa farklı markalar kullandım
Soruya ortak olmaya geldim.
Okey kalitelidir
Sanırım durex kaliteli baya.
ok bence
Okey
Durex ithal, Okey yerlidir.
Okey
parachute bimden
Okey kulan
Okey
Streç film kullan
ok ve durex
BİM poşeti
OK veya Durex
Durex bir kez yırtıldı korktum
Ok de yırtılıyor o yüzden kontrol etmek ve ertesi gün hapı bulundurmak şart
Evet bir iki kez yırtıldı. Neyseki son anda çıkabildim
İki kat tak
Zevki nerde o zaman
E hiç bir prezervatife güven olmaz yırtılabilir ne bilecez ki al dene evde okey falan
Deniyorum şu anda 😂
:Ddddd
ya da kontrol edecen ilişki sırasnda bilmiom
Yani bir kere durex patladı. Son anda içinden çıktım. Neyseki bisey olmadi
Birisi olmayınca elle denemeler 😂
Dikkat edecen 🤣 risk her zaman var
Riski seviyorum ama sonunda baba demesi kötü 😂
Evlen o zaman rahat ol 😀
Evlenince rahat olunacakmi 😂😂 o zaman sabah akşam takılacak
Niye takasın hamile kalsa nolcak kalmasa nolcak hiçteyse kafan rahat olur evlisin yani
Ama hamile kalırsa cinsellik biter belli bir süre sonra. İlla olacak çocuk ama zamanı olmalı dimi
Tabi öylede hani genede için rahat olur hastalık riskide yok nikahtan önce sağlık raporu alıonz
Spiral taktırırsnz
Tabi ki öyle. En azından meşru çocuk olur. Birde korunma yolları çok. Sabah akşam yap dur
E yaniiii. Ha kadın kazara hamile kalsa bile kafan rahat olur için rahat olur
Aynen öyle. Rahat rahat mercimek fırına gider
okeyden şaşmayacaksın ya
Orspular bilir 😂
Ee söylememişsin cevabı 🤔
Cevabı sen vereceksin ben değil 😂
O zaman cevap veriyorum babanın kullandığı markadan değil o kesin 🖕🖕
Senin baban kullanmış da noooolmus 😂
Senin gibi bı bk gene de olmuş işte 😂
🖕
Sana küçük gelir o 😂🤣
Okey ve durex
Okey gerisi yaramaz
Abaza seni.
Durex iyidir
BİM inkini dene
Okey en iyisi
Durex
Dimi
Evet
Hissetmek icn incesi iyi
Sence?
Yani ben okey ve durex kullandım. Aslında durex de yırtılma oldu ama bilemedim. Sertliktendir belki
Olsnilir
Olabilir
Hala hatta bir kaç tane var ama kullanamiyorum
Anlayamadım
Durex diyorum. Önceden kalanlar var
Ok
🙂🙂🙂
Neden güldün
Gülmedim ki. Sadece normal surat.
Güldün gibi
Belki aklıma sinnsilik gelmiştir bu saatte
Nasıl sinsilik