Cinsel Yaşam En iyi prezervatif markası hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Prezervatif cinsel ilişkinin olmazsa olmazıdır. Peki en iyi prezervatif markası hangisi? Sen hangisini kullanıyorsun?#prezervatif En iyi prezervatif markası hangisi? Cevapla Marka Soruları İlişki Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Cailleach Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Bildiğin markalardan ve kaliteden şaşmayacaksın. OKEY diyorum 1 1 Yorumla Ada012kır +1 yıl Yeahhh Yorumla
nuluad Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Kullanmam zaten sağlığından şüphe ettiğim kişilerle de olmam 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Partnerimin en çok sevdiği Durex karşılıklı zevk kullanıyorum. 0 0 Yorumla
BADLOWE3461 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 60% +1 yıl Hayatimda hic kullanmadim ama bigün kullancam 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Durex 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Okey zero 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hiç birisi kullanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bildiğin markalardan ve kaliteden şaşmayacaksın. OKEY diyorum
Yeahhh
Kullanmam zaten sağlığından şüphe ettiğim kişilerle de olmam
Partnerimin en çok sevdiği Durex karşılıklı zevk kullanıyorum.
Et ete değmeli prezervatif e karşıyım.
arada birşey olmamalı
Hayatimda hic kullanmadim ama bigün kullancam
Durex dünya markası
kalite
Hacim olarak durex okeyden daha kalıplı gibi.
Hiç olmayanı
Mavi renkli olan 😉
Okey
Durex en iyisi bence
lets go
Bim şaşmaz
Durex
Okey zero
Hiç birisi kullanmam
Okey