Beyler sorum size... Sizce en iyi prezervatif markası hangisi? Yani siz hangisini kullanınca en fazla zevk alıyosunuz?
Cevabın nedir?
Prezervatifler, farklı deneyimler yaşanmasını sağlar. Çiftlere zevk konusunda yardımcı olur. Çeşitliliğin bol olması, prezervatifler içerisinden size en uygun olanı bulmanızı kolaylaştırır.
En iyi prezervatif markası hangisi?
En iyi prezervatif markası olarak OKEY öne çıkmaktadır. Sunulan ürün çeşitliliği, malzeme kalitesi gibi faktörler OKEY ürünlerinin tercih edilmesini sağlıyor. OKEY prezervatif çeşitleri;
- Standart prezervatifler
- Geciktiricili prezervatifler
- İnce prezervatifler
- Ekstra ince prezervatifler
- Kabartmalı ve tırtıklı prezervatifler
Kabartmalı ve tırtıklı prezervatif seviyorsanız;- OKEY Nirvana
- OKEY Zirve
- OKEY Çifte Haz ürünlerini tercih edebilirsiniz.
10 Yorumla
durex pleasuremax modeli kesinlikle, tırtıkları ve ideal inceliği sayesinde süper üzeri süper. sonrasında daha ince olan modeli elite geliyor, ama ben penis kalınlığımdan ötürü epeyce patlattım. yavaş ve duygusal seksler için durex elite ideal ama benim gibi kalın penisli, hunharca pompalayanlardansanız ve uzun süre gelemiyorsanız o modeli bir kere daha düşünün.
01 Yorumla
Kesinlikle #OKEY tavsiye ederim aradığın bütün özellikte prezervatifi var ve kaliteliler gerçekten
00 Yorumla
+1 yılOk zirve, Ok Hisset
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılok kullanıyoruz biz
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
34Cevap
aşağıda bulunan linke gir beğen
link00 Yorumlane fark ederki sonuçta hepsi aynı diyilmi sikine takıyorsun işini görüyorsun sen bunu niye merak ettinki prezervatifmi takmak istiyon
00 YorumlaPrezervatif ten fazla zevk alınmaz en iyisi çıplak hali et ete misali😊 korunma bakımından kullanıyoruz dersen okey in ince hassas olanları var ondan alsin
00 Yorumla9+11 , Mafia 2 , lore of the ring bf2 , Assasin creed ezio , battle field 2 bu kadar kaldı aklımda
00 YorumlaSende uyurken sacini kes nasil tepkin olcak merak ettim de.
01 Yorumlaet ete degemiyecekse ne anladim ben bu isten dedeeee
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi ten tene degmesi erkek kendini kontrol edebiliyosa prezervativsiz yapcaksınız işinizi :D ama yok odun diyosan durex güzeldir kullananlardan onun daha iyi oldugunu duydum hep
00 Yorumlakıstası pek yok.. söylenilen ideal durumlar herkeste var ama herkes de hata yapabilir. en az hata yapmaya çalışan iyidir
00 Yorumlayaa prezervatif kendiliğindenmi zevk verecek. onun içindeki önemli. içindekinde iş yoksa prezervatifi at çöpe
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkullanmıyorum, 20-25 dk sürüyo zaten. geleceği zaman da çıkıyorum. bu kadar :) ne ben ne de partnerlerim sevmiyoruz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık hamile kalamadım için eşimdw bende bu konuda şanslıyız temas çok önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdiye kadar 1 kere kullandım onda da 1 kutu almıştım çöpe gitti prezervatifsiz çok daha zevkli zaten boşalmadan önce çıkıyorum içinden hiçbir şey olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen kral prezevatif de olsa. kar etmez.zevki azaltır..et ete değecek.karşılıklı elektrik enerji alınacak ki zirveye çıkabilinsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişinin penisine göre, tecrübesine göre ve partnerinin vajinasının durumuna göre değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhisset... ama belli bir sure et ete daha iyi nezmn geleceğini biliyosan et ete tercıhen daha iyi
00 Yorumlakalın penisliysen durex ince uzun penisliysen ok
00 Yorumla
+1 yılkullanmamak daha hayırlı
00 Yorumla
+1 yılDUREXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
00 Yorumlaisterse en süperi olsun et ete değecek :)
00 Yorumlahic sevmem kullanmayi nefret bisi
00 Yorumla
+1 yılDurex , OKEY diğerleri BİM posetinden kalın
00 YorumlaDurex. O durex cevabını veren birisi de bendim.
00 Yorumlaokey ritim güzel bu ara beğendim
01 YorumlaOkey
21 Yorumla- +1 yıl
Okeyin hangisi
patlıyorlar iydeğil hiç bir
00 Yorumlaben karşıyım et ete değecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılet ete degecek, ben anlamam !
00 Yorumla
+1 yılKullanmıyorum
00 Yorumlaet ete degeceek ama farketmez ınce olsun yeter kı
00 Yorumlaen iyisi et ete değicek ağa... :)
00 Yorumladurex yok ötesi
00 Yorumla
+1 yılhiç biri hiç biri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende çok azdım yaa
21 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar baya
billy boy iyidir
00 Yorumlaberbat bir icat
00 Yorumla
+1 yılok klasik :)
00 Yorumla