Cinsel Yaşam 1 ay Cinsellikte Oral seks karşılıklı mı olmalı? ℓuciffєя_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Cinsellikte oral seks karşılıklı mı olmalı? Güncellemeler1 ay Görüş altına yorum yazanları engelliyorum kimseyi rahatsız etmeyin. Cinsellikte Oral seks karşılıklı mı olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. karşılıklı evet 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Karşılıklı olması daha güzel olur tabii ki ama zevk meselesi, ben yapmak isterim 1 0 Yorumla
Stupidcat Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Görseldeki adam çaktırmadan intihar ediyor olabilir. Güzel de bir ölüm seçmiş, lokum gibi 🫡 1 0 Yorumla
Kurt_kurt34342000 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Kesinlikle karşılıklı olmalı yoksa ne anlamı var sevişmenin 1 0 Yorumla
Satanist_Bursalı Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 ay Karşılığa gerek yok ki. Ama herkes sever oral 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tercih meselesi 1 0 Yorumla
frambuazlıçilek Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. karşılıklı olmalı 2 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence evet 1 0 Yorumla
Denizliden1seyyah Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Farketmez. 1 0 Yorumla
Özhtozdmr Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Ever 1 0 Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kesinlikle 1 0 Yorumla
Zihnenyorgun Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Mümkünse 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
karşılıklı evet
Karşılıklı olması daha güzel olur tabii ki ama zevk meselesi, ben yapmak isterim
Görseldeki adam çaktırmadan intihar ediyor olabilir. Güzel de bir ölüm seçmiş, lokum gibi 🫡
Kesinlikle karşılıklı olmalı yoksa ne anlamı var sevişmenin
Karşılığa gerek yok ki. Ama herkes sever oral
Tercih meselesi
Yani zahmet olacak 😎
karşılıklı olmalı
Bence evet
Farketmez.
Ever
Evet
Kesinlikle
İyi olur
Bağlayıp acı çektirmek 🔥❤️