Herkes yapmayı sevmeyebilir ama yapılması genellikle mutlu eder. Hijyen oral seks de en önemli unsur. İlave olarak ananas öneririm oral seks yapacaklara ya da deneyeceklere :) Faydasını görecekler tat ve kokuda :D
Şöyle ki;ben bana yapılmasından daha çok severim yapmayı 😅Onun hazzı çok başka ya.. Tabii ki karşılıklı olursa harika olur ama o yapmasa bile ben saatlerce yapabilirim..
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
82
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Oral seks seksin en dogal hallerinden biridir. hala bunu yapmayan, sevmeyeni anlamiyorum. Seksten az cok anlayan, istekli biri seve seve yapar. Karskmdaki yapmasa da ben yaparim cunku yapmak daha zevkli benim icin. Ne kadar istekliysem, ne kadar tahrik olmussam o kadar cilgin oral yaparim.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Genelde tersi oluyor. Ne kadar azdıysa o kadar "ayy dayanamıyorum" düşüncesiyle, sexe direk geçen var.
Onlar acemi ve erken bosalan erkeklerdir. Ne kadar uzarsa o kadar muthis patlama yasanir. Erkekler genelde bencildir ama bilseler kadkni memnun edersen bu sana yansiyacak. Ama anlamiyor cogu iste. Normal hayatta birinin artigini yiyip icmeyen ben, seks esnasinda tiksinme nedir bilmem ve hadi canim diyecegin olcude oral yaparim harika kiz 😉
Yaparım. Penisi ağza olmak, dilimle penisin başını masaj yapar şekilde okşamak ve eğer boşaldıktan sonra aldıysam ağzımda adım adım büyümesini hissetmek oldukça zevkli.
ben yapmayı çok severim kadınımın zevkten inlemesini hatta ilk boşalmasını oral seks le yapmayı çok severim partnerimin de yapmasını severim isterim bundan zevk alırım
aseksüelim aslında fakat öyle bir durum oluşsaydı eğer gerçekten ciddi düşünmediğim kişiye yapmam da yaptırmam da, bence o en son raddede yapılacak bir şeydir, sonuçta önceden oral seks yapmış biriyle pek bir gelecek düşünemiyorum.
O yapmasa da yaparım. Birlikte olacağım hatunun (Çok seçiciyim) değerini iyi bilirim ha bu aşırı düşünmekten değil, oral zevk vermiyor bana. Facesitting, 69 bunlar başrolde oynar.
Ben genellikle önce tutkulu bir öpüşmeyi ve sonra hararet arttıkça boyuna sonra da yavaş yavaş aşağılara inip ondaki bana karşı olan arzuyu tavan yapana kadar oral yapmayı tercih ederim
Hep yaptım. Ama karşılıklı olmadı çoğu anasını satiim. Bazen boşa yatırım, gerçekten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şu fotodaki gibi hatun cktıda karsımıza doya doya yalamadkmı sanki... kıllı 4mlı kokan kız ckınca yalayasım gelmiyo
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen o fotoğraftaki gibi bir erkek misin peki? Adama da bir bak. Nasıl fit, nasıl çekici. Göğsün de tek 1 kıl bile yok. Bebek gibiler de bebek gibileri istiyor.
Dün bir soru gordum burda. Kocam iyice kendini saldı artk ilişkiye giresim gelmiyo diye kadının teki yazmış. Eskiden bakımlıydo spor yapıyodı fitti kıllarını alyodu tabiri caizse gordugumde üzerine atlayasım gelyodu yazmıs simdi yanına yaklasasım yok demiş. Normalde üzerine atlamak tabirini biz deriz ama demekki erkekte fit bakımlı olunca kadınlarında atlayası gelyomus şaştım😂😂
Konu karşılık değil burada, iş yapmıyoruz çünkü? Yapmazsa zaten beni yeterince sevmediğini düşüneceğim için içimden gelmez. Seven insan zaten genelde sevmiyorsa bile bunları, onun mutluluğundan mutluluk duyacağı için yapar. Bana değer vermiyorsa libidom düşer ve dünyanin en yakisikli erkeği de olsa artık eskisi kadar sevemem.
O yapsa yapmayacağım diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum. Ama genellikle ilk o yapmalı, hele ki ilk cinsellikte. Neden der isen, kadın daha zor orgazm yaşayabilen bir canlı olmak ile birlikte, ilk gece ekstra stres yaşayacaktır. Dolayısıyla erkeğin hem psikolojik, hem de bedensel olarak rahatlatması lazım. Yani ilk atılgan taraf o olmalı. Kadın zaten 9 kat fazla zevk alabilen bir canlı olduğu için, o hale geldikten sonra karşılık verir geneli.