Bazı kadınlar kendisine yapılmasından çok hoşlanır ama partnerine yapamaz. Çekinir, tecrübesizdir, midesi bulanıyordur... Bu durumda siz oral seks yapmaya devam mı edersiniz, o yapmıyorsa bende yapmam mı dersiniz?#whisky 🥃
Karşılıklı olsa güzel olabilir ancak karşılıklı olmak zorunda değildir. Oral yapmak istemeyen, partnerinden de talep etmemeli bence. Ancak taraflardan biri orali seviyor diğeri yapmayı seviyor fakat kendisine yapılsın istemiyorsa tek taraflı gayet de güzel olabilir.
Bana göre cinsellik yaşanacak ise o ilişki her iki tarafında hakkını vererek yapması gereken bir olaydır çünkü bir tarafın midesi bulanıyor veya çekiniyor ise o yatağa girdimi çekinmeyi bir kenara atmalı Mide bulantısı na gelince ilk defa bir cinsellik yaşanıyor ise partnerin temiz olmamasından dolayı mide bulantısı var ise kabul edilebilir eğer o partner ile sürekli bir birliktelik var ise kusura bakmayın ama oral ı sevsin sevmesin yapmak durumunda ya o kişi ile bir daha birliktelik yaşamasın yaşıyor isede hakkını vererek yapılması gerek diye düşünüyorum.
Bu soruyu bu gün kendi kendime sormuştum ve cevap bence her zaman her şeyde olduğu gibi adil ve adaletli olmak gerekir diye düşünüyorum Yani Karşılıklı olmalı fakat zorlayarak değilde yavaş yavaş sevdirerek.
Başlarda bende öyle diyordum midem bulanıyor falan diye ama sonradan baktım ki onu mutlu ediyor ben severek yapmak istiyorum hatta ona hep diyorum yapayım mı diye yok diyor benim canım istiyor yapmayı
Bu "karsiliga", "istege" donucekse hic olmasin.. Bunu dile getiren, talep eden uzerine Ben Sana su kadar yaptim Sen Bana x dakika azin hesabini tutan partnerle isim olmaz.
Hayır tabiki de karşılıklı olmak zorunda değildir. Lakin kadınına oral yapmayan erkek kendisine oral yapılmasını bekleyemez. Kadının oral dan aldığı haz çok farklıdır o hazzı yaşamak her kadının hakkıdır. Erkekler kendisine oral yapılmasını daha çok sever ama bu tamamen bencilliktir. Çünkü erkek boşaldığında işi biter. Kadın oral ile boşandıktan sonra ki seks ile devamı iki tarafı da tarifi edilemez zevklere götürür.
Kadın olup oral yapılmasını sevmeyen bi benim galiba jsksjs valla ben kendime yaptırtmam tabi karşı taraf ısrarla bana yapmak ister :) Ben sevdiceğime oral yapmaya hastayım yani onun zevk alışını görmek benim için çok güzel 😊
Orda dil yerine başka bir şey hissetmek beni daha hazza getiriyor. Dille hazza gelmem zor ama diğeri değse kafi😊 erkeğin sevmesini anlarım çünkü sonuçta giriş çıkış yapıyor nede olsa.
Midesi bulaniyorsa fazla zorlamam alışana kadar yapabildiyi kadar yapar, o yapmıyorsa ben yapmamda demem, ona yaparımki seksten zevk aldigi kadarda zevkte versin, ve alışana kadar oralı iyi yapmasını tecrübe kazanmasını saglarım,
Erkekler, kadınlardan daha fazla tiksinir genelde. Erkek severek yapıyorsa kadının da yapmasını beklemek hakkıdır. Tek taraflı olan her şey gibi bu da bencilcedir. Tam tersi şekilde erkeğin kendisine isteyip kadına yapmak istememesi da bencilliktir.
Tek taraflı da olur ama çift taraflı olursa efsane olur 👍 Oral bence ne kadar iyiyse, seks o kadar tutkulu geçecek demektir. Bunu es geçmemek lazım. ;)
Kesinlikle karşılıklı olmak zorunda değildir... Kadın istemezse yapmayabilir... Asla ve asla bu konuda baskı yapamam ama benim istediğim kadar oral yapabilmeme müsade etmesi şartıyla... Hemde doyumsuzca...
Yapmayıda yapılmasınıda çok severim ama anlayış ve çaba içerisinde bu konu aşılır abartılacak birşey değilki partnerler birbirlerini mahrum etmemeli bence
Ne zevk aldığınızı sorabilir miyim ; mesela ben yapmayı seviyorum çünkü hem onun kendinden geçmesi hoşuma gidiyor hemde ben geçiyorum. Sizde de kadına yapma isteğinin sebebi bu mu
Sadece kadına oral yapacağım bir cinsellik olsun yeterli benim için. Yani bana yapılmış yapılmamış pek önemli değil. Dünya kuralsız yaşanmaz , kadın oralsız bırakılmaz...
@rnahunter şimdi kadınlar kendilerine oral yapılmasını seviyor mu sevmiyor mu? Genelleme yaparak gidelim. Yani sen istisnai bir durum musun yoksa genel mi?
Erkekler gibi düşün mesela hepiniz oral seversiniz aslında ama arada sevmeyeninizde var çok nadirde olsa. Yani partnere bağlı sanırsam (yanlış yere yazmışım ksksjsn)