Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet tabi ki de karşılıklı olmalıdır. yani bir kişi yapmamalı sadece iki taraf da birbirlerine yapmalıdır cinselliğin zevki bence o zaman daha çok çıkar diye düşünüyorum ben her zaman için. zaten niye bir tarafa yapar onu da anlamak zor yapıyorsun madem yaptır aynı zamanda. oral seks kötü değildir aksine çok güzel bir şeydir ama partnerimi de zorlamam bunun için.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşimdi karşılıklı oturuyoruz, Partnerimin elinde muz var ve yiyor benim elimde de malatya kayısısı Partnerim yiyecek muzunu ben kayısımı öyle elimde tutacağım mı?
birinin şansını iyi yönde kullanırken diğerinin kullanmaması ya da yanlış kullanması mı?
Partnerim bana hayallerimin en yüksek noktalarını yaşatacak ama ben Partnerimi yerin dibine sokacağım mı? Eeeeee nerede kaldı eşitlik ilkesi?
yok Aga yok kalsın ben istemem öyle şeyleri:Dilim klitoristen dış dudaklara oradan iç dudaklara oradan Perine'ye (halk dilinde başka ismi var :) ) ve oradan da anal'a uzun yavaş ama sakin bir yolculuğa çıkacak!!! ve Partnerim karşılıksız bırakacak öyle mi?
Hiç sanmıyorum :D
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks de hiç Bir zaman "Yaptım diye oda yapacak" dayatması olmaması gerekir.
Kişinin içinde geliyorsa zaten yapar bunu istemek veya zorlamak doğru değil.
Oral Seks iki taraf için de olması gereken bir şey lakin zorunlu değil.
Koku gibi bir şey yok ise erkek için pek problem yok. Kısaca temizlik son derece önemli her iki taraf içinde.20 Yorumla
+1 yılBen karşılık beklemem eğer içimden gelirse yaparım...
73 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim civcivimmm 💋❤️
- +1 yıl
Rica ederim balımmm ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
56Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. bana yapılmasıın isterim severim de. Kadına da mutlaka yaparım
16 Yorumla- +1 yıl
Yapılmasın istiyorsun tamam :D
- +1 yıl
Türkçen bozulmuş senin bak 🙄
- +1 yıl
shdjs :D parmaklarınla hesaplaş
+1 yılSeks kitapda yazanı uygulama veya planlı yapılacak olan bir şey değildir. Arzu ve isteğin karşılıklı tepkimeleriyle oluşan eylemdir. Seksin her saniyesi spontane olarak gelişmeli diye düşünüyorum. Akışına bırakmalı birbirinizi ne kadar isterseniz o kadar sıcak olur ortam ; yapmak istemeyen bile yapmak ister o anın ambiansından ve şehvetinden. Kasvetli olmanın ne anlamı var?
Futbol taktiği gibi aşkım önce ben oral yaparım sonra sen yaparsın değil bu.
10 Yorumla
+1 yılBence 69 her şeyin çaresi karşılıklı olacaksa o şekil olmalı :D
Bu arada o kadar kalitelisin ki sorularının benzerini bazen başka bir üye sen sorduktan sonra soruyorlar bunu görüyorum ama kimse sen olamaz o ayrı :D 😋13 Yorumla- +1 yıl
:D 🖤 neydi taklitler aslını yaşatır. Devam etsinler
- +1 yıl
Prensesler tektir 🖤
- +1 yıl
Senin gibi..
Karşılık beklemeden yapılmalı bence ama iki tarafın da yapması daha iyi olur diye düşünüyorum. Yapılması da gerekiyor bu arada, iğrenen falan var mı ki cidden böyle şeylerden? Ya da yapamam diyen neden yapamasın ki? İmkansız bir şey değil yani.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oral iki tarafada keyif veriyorsa iki tarafta bu işte hünerli göstermelidir. İlişki durumuna göre aktif olan dudakta topuga kadar öpüp yalayıp etmeli sonra sıra diğer partnere geçip oda gereğini yaptı sonra 69 olup aynı anda oral keyfinden sonra ilişkinin son faslı girişten sonra yeterli sürede iki tarafında bosalmalariyla ilişki sonlanmalıdır.
10 Yorumlaİnsan seks esnasinda eger asik oldugu kisiyleyse zaten zevk almaktan cok zevk vermeye odaklanir
veya bazi insanin karakteri hep bencil degil sencildir
kadin isterse oral yapmayabilir bence ama erkek yapmak zorunda hazirlamak icin yoksa kuru tahta gibi olur orala alisij kadini oralsiz baslatmak10 Yorumla
+1 yılZevk dediğin karşılıklı olur. Alınacaksa karşılıklı alınmalı.
80 YorumlaKesinlikle bencilce bir hareket sonuçta yaparsam. mutku ediyorsam bende mutlu olmak isterim.. ben sevmem ben bilmem vs bahaneler hoşuma gitmez
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Henüz hakkını vererek yapanı görmedim. Ya kusacak gibi oluyolar, öğürüyolar, dişlerini batırıyolar, dudaklarını kullanamıyorlar. Sadece ben yapsam daha iyi. En azından sadece dilimle bile orgazm ederim rahatlar
10 Yorumla
+1 yılerkek kadına yapmalı orası kesin ama kadın seviyorsa ve istiyorsa yapmalı bence.. benim için olmazsa olmaz bir seks aksiyonu değil.. cevap vermiyorum: oral seks karşılıklı olmak zorunda değil.. 👀
20 Yorumla
+1 yılSöz konusu seks ise, hicbirseyin karşılığı beklenmemeli, haz aliyorsam yaparım ve yapilana izin veririm, partnerim bana yapmıyor diye, ben haz aldığım ya da haz verdiğim şeyi yapmaktan vazgeçmem
10 YorumlaBen daha cok kisinin istegine bagli birakilmasi taraftarıyım. Karsimdaki insan bunu istemeye istemeye yapacaksa ben bundan keyif almam. Ama ben partnerime mutlaka yapmaliyim.
10 Yorumla
+1 yılNe demiş üstad Chuck Palahniuk:
"En kotu oral seks en iyi gün batımından daha güzeldir". Bu güzelliği tek taraflı ifade ettiğini düşünmüyorum dude ahaha
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana göre evet. Bana yapılmıyorsa ona da yapmam. İçeriye de gol atamaz. Maç hiç
başlayamaz.71 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSadece kendine istiyorsa, bana yapılmıyorsa bu bencilce harekettir.
+1 yılher şey karşılıklı olmalı.. Sınırlar da kurallar da..
33 Yorumla- +1 yıl
öyle birisini bulursan paçasına yapış sakın bırakma :D
sınırlar ve kurallar herkeste çatışır mı ya - +1 yıl
@siyahcorap buluruz da yanlış zaman doğru insan olur 😂
- +1 yıl
öyle birisini bulursan kesin doğru zaman doğru insandır :D çünkü ben zamana kadar bulamadım, herkese de bulamazsın diyorum aşlskdjs
Karşılıklı Tabii ki mükemmel olur Ama istemiyorsa da zorlamanın bir anlamı yok.
Ama 69 yapmadan da ne bilim olmaz ki.10 Yorumla
+1 yılBazen sadece partnerini düşünürsün.. Bunda bir bencillik göremiyorum her zaman tek taraflı değil ise tabii ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sekste bencilim. Ama kısmen. Oral seks karşılıklı olmalı mı. Bence hayır. Çünkü ben sadece tek taraflı isteyen kadınlar da gördüm. Ben isteyince mı bencil oluyorum. Ayrıca zaten istekli yapan kadın az.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılyapılmasından çok yapmayı seviyorum. ama ben yapıyorum diye sevgilim de yapmak zorunda değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır bence bencilce değil. Eğer siz karşınizdakine yapmayı istemiyorsanız ve bu okeyse onun için, ama o size yapmak istiyorsa, buna izin vermek, bencilce değil.
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle karşılıklı olmali yapmanın tadı başka özellikle oralla delirtmek güzel oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de karşılıklı olmalı. 68 yapalım, ben sana 1 borçlanayım olmaz.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle karşılıklı 69 mükemmel olur mesela
10 Yorumla
+1 yılSekste her şey karşılıklı olmalı 😊
Bencil partner asla tatmin edemez partnerini...10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle karşılıklı olmalı. karşı tarafı istemiyorsa zevkini bilmiyordur, zevkini tatması lazım.
10 Yorumla Evet bence öyle olmalı önce ben başlarım sonra da o
10 Yorumla
+1 yılEvet daha önce hiç yapmadım ama karşılıklı olmasını yani 69 pozisyonu isterim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben yapmayı severim. yapılırsa da yok demem ama asla ısrar ve teklif etmem. partner isterse elbet
10 Yorumla
+1 yılBu şart değil, olayın akışına, kişiye ve partnerine bağlı🙂
11 Yorumla- +1 yıl
Bir özetle Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış, bir çok kişi ilişkinin üzerinden bir süre geçtikten sonra eyvah eyvah 😂
+1 yılbencil olmamak lazım vajina yalamaya bayılıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşımdakini zorlamam ama benim olmazssa olmazım ennaz 15 dakika yapmadan bi sonraki level e geçmem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani bn yapmayi çok severim kadın da yapsa hayır demem
10 Yorumla Evet 😍 finali böğürerek suratına fışkırtması güzel oluyo
10 YorumlaKarşılıklı olmalı, iki tarafta her türlü tutku ve doyumu yaşamalı.
10 Yorumla
+1 yılOral sevmem olmasın mümkünse işlenilen yer yalanır mı hastalık kapar insan
10 Yorumla
+1 yılOral kesinlikle karşılıklı olmalı ki 69en muhteşem cozum
10 YorumlaHer iki tarafinda tatmin olmasi oyunun süresini uzatir bence ;))
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence karşılık aranmamalı, oral yaparken parnerin zevk aldığını görüp sende zevk alıyorsan onun yapmasına gerek yok bence
10 Yorumla
+1 yılSevmem öyle şeyleri midem bulanıyor seksten soğurum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırayla olmalı ya o iş bencilliğe gerek yok...
10 YorumlaBence karşılıklı olmalı tabi. Zevk alınıyorsa bu her iki taraf içinde geçerli olmalıdır.
10 Yorumla
+1 yılBencil olmamak gerek de çoğu kız yaptırmıyor koku ve görüntü durumundan çekindiği için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Deneyimim yok ama aynı anda karşılıklı derdim
10 Yorumlaoral tek taraflı olmamalı olmazda yapan kımse aynını kendınde ısteyecektır
10 Yorumla
+1 yılHer ikisi de önemli bence
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılHer çiftin kendi meselesi, kendi mahremi bence.
30 Yorumla
+1 yılBen sadece yapmayı seviyorum 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Partlerim de bana yapabilir ama kısa tutmalı
+1 yılEvet elbette yoksa olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. karşılıklı olmalı tabiki de
10 YorumlaZevk karşılıklı olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Elbette karşılıklı olmalı asıl haz orada başlıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben bi kaç kez 69 yaşadım gerçekten harika👍
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılıksız olmaz
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Elbette karşılıklı olmali
10 Yorumla
+1 yılEvet karşılıklı olmalı bencilliğe tahammül etmem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşılıklı daha zevkli olur😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılıklı evet eşitlik ve adalet! 😏
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı olanı daha güzel.
10 Yorumla
+1 yılBen yaptırırım ama yapmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılBencil olmamalı.
40 Yorumla - Devamını Gör (12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım