Ön sevişme ve ön sevişme olmadan kaç dakika sürmeli ve sürüyor?
1 ay
Ön sevişme ve ön sevişme olmadan kaç dakika sürmeli ve sürüyor?
Kadın asıl ön sevişmeye doymalı öncelikle minimum 30 dakika ön sevişme olmalı. Çok çok hassaslaşıyorlar o zaman.. Bu sürede zaten 2 defa boşalıyorlar👍 bi 30 dakika da cinsellik tabii ki. Toplam 1 saat gayet iyi. 👍
Ben uzun olmasını seviyorum. Eğer vaktimiz varsa uzun uzun bana oral yapılmasını ben onun her yeriyle uzun uzun ilgilenmeyi sonrasında da başlarda yavaş yavaş sonrada sertleşerek 1 saate yakın içinde olmak
Genel olarak seksin dakika hesabı olmaz, her iki taraf da tatmin olana kadardır en az. Penetrasyon zaten erkekten kaynaklı çok uzun olamaz genelde. Erken boşalma da geç boşalma da sorundur.
Her iki tarafta bencil olmamalı.. ön sevişme uzun sürmeli.. erkek finale gelmeden kadını orgazma ulaştırmalı.. ve bunları net bir süre ile belirlemek saçmalık
Cevap
57Cevap
Uzun sürmeli oldu bıtttıye gelmemeli erkek bencil olmamalı kadını son ana kadar getırmeli..
Sonrada Türk kadını orgazm olamıyor 🤦♀️
Sızler sayesınde erkegıne denk gelemeyınce böyle oluyor demekki orgazmı yaşatmayı siz bıleceksınız
Kendınız olunca sorun yok ama kaldı ki ön sevişme sadece o demek degıl
Hiç gerek yok
Bu tarz erkekler yok mu var hem de bir yıgın kadınlar orgazm olamıyor bıle neden olamıyor kımse bunu sorgulamıyor
Ne boş yaptın sana mı yazdım ben işiniz yoksa hıc bır kadını haketmiyorsunuz kardeşim kadın sıze yaparken bırsey yok sız yaparken mı sorun
Hiç bir kadında bir saat gibi bir beklentide değil zaten
İlişkinin süresi kişiden kişiye değişir; genellikle 10‑20 dakika, ön sevişme de 15‑30 dakika yeterli olur.
şu süre olayına takılmak yerine geçen zamanda alınan hazz odaklansanız her şey çözülecek :)
Ben yaşamadım herkesi bir tutmayın. İnternette okudugumda bazen 1 dk- 5 dk diyorlar az değil mi sizce?
hı yaşamadıysan yaşayacağın zaman dakiak süreye takılma bazn 10 dakka bile 1 satlik hazza eşit oluyo bu karşı tarafa bağlı bişey ne hissettirdiğine
oldu bitti olmamalı kadın doymalı gerekirse 1 saat gerekirse 15 dk kadın ıle karşılıklı doyuma ulaşılmamışsa bi değeri yoktur.
Ön sevilme min 20 dk sürerse cinsel birliktelik en kötü 25 dk sürer ve kadında erkek de mutlu olur 😉
Ön sevişme kaliteli seksin olmazsa olmazıdır ön sevişme kadının orgazm olmasında esasen başat bir aşamasında ön sevişme 40 dakika sürmeli ki s*KS esnasında zevk alinabilsin ön sevişme sistemlice icrası tutkulu bir s*kse kapı aralar.
Ön sevişmenin süresi olmaz
Cinsel birliktelikte en fazla 10 15 dakika olursa muhteşem olur iki taraf için bu süreyi çok bulan bile var
Ön sevişmeyle birlikte 1-1,5 saat sürmeli. Penetrasyon ortalaması 15 dakika iyi diyorlar ama ne kadar uzarsa o kadar iyi tabii ki
Bana göre en az 1 saat sürmeli daha sonra sert bir şekilde dibine dibine vurmak istiyorum.
Zaman kavramı olmamalı bence. Önce ruhsal doyum olursa ruhsal doyum kaçınılmaz bir şey zaten.
* Zaman kavramı olmamalı bence. Önce ruhsal doyum olursa CİNSEL doyum kaçınılmaz bir şey zaten.
Uzunca... 1 saaat. Gibi... Yalama da uzun olmalı 🍑🍌🍑🍌
Önsevilme dahil 1.5 saat ortalama iyidir. Daha kısa sürecekse hiç o topa girmeye deymez
Kadın organzm olana kadar, çünkü her kadın farklıdır.
Zaman söylemem ama zevkten kıvranıncaya kdr uzun olmalı
Önemli olan ıslanıp mutlu yatmak süresi önemli değil
Ön sevişmeye çok gerek yok ama diyelim kadın istiyor toplam 20 dk yeter bence...
Önsevişme olabildiği kadar uzun. Hepsi toplamda 40 dk 1 saat
Ön sevişme ile birlikte yarım saat 45 dakikanın altına düşüyorsa çok üzücü.
15 dk önsevişme, 20 dk karşılıklı oral seks, 45 dk en az 4 farklı pozisyonda ilişki
On sevisme olmazsa hemen boşalıyorum ben o yüzden on sevisme bence daha uzun olmali
Bilmem hiç süre tutmadım o anki hazza bağlı ama vagina içinde ki süre 5 dk dan az olursa iki tarafta keyif almıyor on sevisme ise duruma göre değişiyor bazen 1 saat on sevişme yaptığım oluyor
Belli bir süresi olmamalı iki tarafta tam anlamıyla doyuma ulaşana kadar olanakadar devam edilmeli.
Ön sevişme hariç bizim on dakika sürüyor aslında ben istediğim kadar gelmeyebiliyorum ama yengen artık acıdı aşındı yeter diyor o yüzden bitiriyorum
uzatabildiğiniz kadar uzatın süreye takılmayın
ön sevisme olursa kadın bakımlıysa uzun surer cunkı oral yaparım getırene kadar bıkmam yalarım. sonra tadını cıkartırım. on sevısmesız hızlı olursa 10 dk ancak
Zevkleri saatlere yayarak doyasıya sevişmek lazım ki süresi olmaz
Bence süreden bağımsız olmalı, iki taraf ne zaman doyar ve yorulursa o zaman sonlanmalı🔥
Toplam 45 dk falan on sevisme 15 dk olsa yeter
Ön sevişme bana kalırsa çok önemli, ilişkiye girmeden önce heyecan yükseltiyor.
ön sevişme normal birleşmeden daha uzun sürmeli
Değişir bu.. süresi olmaz
15-20 dk on sevismem sürer 20-25 dk birleşme
Önsevişmeli 1 saat. Ön sevişmemiş 40 dakika
Ön sevişme yarım saat içinde 20 dakika
Bence kadın orgazm olana kadar
Tövbe estağfurullah tövbe
25-45 dk arası
İlkinde 5-6 dk
İkincisi 10-15
Üçüncüsü +30 dk
Ön sevişme 15 dakika civarında olmalı