Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılToplam süreyi mi soruyorsun yoksa tek bir seferlik birleşme sırasındaki süreyi mi sordun tam anlayamadığım için şu şekilde cevap vereyim.
İlk birleşmede ön sevişme yaklaşık 25-30 dk birliktelik ise 10 ila 15 dk arasında olmak üzere toplam da 35-40 dk. buluyor.
Ortalama olarakta, 3 - 3 buçuk saat gibi bir sürede, 4 kere birlikte olabiliyorum.
Bu 4 birliktelik, sevişme ve dinlenme sürelerini çıktığı zaman ortalama 50-55 dakika sürüyor. Yani daha anlaşılır bir dille 4 birliktelikteki git-gel süresi 50-55 dk kdr.
Düzenli beslenen, sağlıklı yaşayan, kendine bakan, düzenli cinsel hayatı olan genç bir birey olarak partnerleriminde yorumlarından anladığım kadarıyla ortalamanın üzerinde süreler bunlar. Daha fazlasını atıp tutanlara itibar etme😉00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. İlk birleşmem (sevişme hariç) 40 dakikanın üzerinde olur,,
Yarım saat arayla (üzerine yarım saatte sevişme süresi eklersen) ikinci birleşmem de yine 40 dakikanın üzerinde olur..3. birleşme için 1 saat ara iyidir ve bu sefer depolar boşaldığı için boşalma sürem gecikebilir ve birleşme daha uzun bir süreye yayılabilir..
4 ve 5 i gece devam ederken eskiden rahatça yaptığım oluyordu ama son 3 yıldır 3 ün üzerine çıkmayı hiç denemedim gerek de görmedim...
02 Yorumla
Soran1 yılTesekkurler en iyi cevap Şu an icin. Peki sure uzun olup birlesme sayisi az olsa mi daha iyi yoksa sure kisa olup birlesme daha sık olsa mi daha iyi? Ve bu kontrol edilebiliyor mu?
- 1 yıl
Bu tamamen çiftlerin isteğine göre şekillenir bence.. Mesela benim tek ilişki 3 saat sürdüğüde olmuştur ama bu 3 saatte çeşitli fanteziler denenmiştir,, bazı tantrik ritüeller veya bdsm aktiviteleri veya bazı fetişist aktiviteler falan... Yani çiftler eğer istiyor sa süreyi az tutup sayıyı artırır... veya süreyi uzun tutup sayıyı azaltır.. o anki istek ne doğrultuda bu önemli..
Kontrol meselesine gelince Ben kontrol sağlayabiliyorum... Herkes sağlayamıyor bunu da biliyorum.
Güzel yorumun için ayrıca teşekkür ederim.
1 yılsevişme haric 20-25 dakika civarı farklı pozisyonlarda buna dahil pozisyonuna göre süre daha da uzun olabiliyor ön sevişmeyi de eklerse ortalama 1 saati buluyor , ön sevişmeyi ilişkiden çıakrtır ya da ön sevişmeyi kısa tutarsan ilişki de kısa sürer
02 Yorumla
Soran1 yıl20 dk dan kac kere
- 1 yıl
bu her zaman aynı olmaz ama en az 3-4 sefer yapabilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılBu güne kadar aşk ile sevip, sevildiğim bir kadın ile ilişkim olmadığı için böyle bir soruyu cevaplayacak kadar zamanım olmadı. Ama inanıyorum kii aşk ile sevip, sevildiğim bir kadınım olsaydı doya doya uzun uzun sevişir, seks yapardık...
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Bu biraz o anki duruma bağlı, mesela oral yapılır ama boşalmadan birleşmeye geçilirse 10-15 dakika sürer. Ön sevişme sonrası direk birleşme olursa 30-40 dakika.
2. kez birleşme olursa 1 saate yakın olur.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 30-35 dk.
Sonrasında 10 dk ara gerekiyor. İkincisi 45 dk sürüyor. Üçüncü de zor benim için.01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkurler
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yıl5 dk bile sürmediği de oldu, 4 saat boşalmadığım da
02 Yorumla
Soran1 yılKacar kez
- 1 yıl
Ne bileyim yahu, nasıl sayayım onu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİlişkiye göre değişir karşındaki aktif olursa farklı pasif olursa farkli
03 Yorumla
Soran1 yılKac dk diyorum ya soru basit
- 1 yıl
10 15 dak
- 1 yıl
Sürekli içinde olursa
Gizli Üye(36-45)1 yılKarşıdaki kadına bağlı.. çok zevk veren bir kadın çok kısa sürelerde defalarca yaşatabilir.
02 Yorumla
Soran1 yılKac dk diyorjm
Cevap sahibi1 yılişte buda kadına bağlı diyorum. Çok zevk veren bir kadınsan 5dk da patlatırsın. Kaç defa en az 4 Değilsen 15-20 dk arasında patlatırsın.. 3 ten fazla da uğraşmaz
Gizli Üye(36-45)1 yılİlki çabuk gelir, ikinci biraz daha uzun, üçüncü biraz daha, dördüncü daha da geç.
Aralarda kalan süre tahrik olma durumuna göre değişir
02 Yorumla
Soran1 yılKac dk ort
Cevap sahibi1 yılOrtalama azgınlık derecesine, kadına duyulan arzuya veee kadının seksi oluşuna göre değişir.
Erkeğin doluluk durumuna gore bazen 3-5 dakika sonra devam edebilirken bazen sertleşme daha fazla süre alabilir.
15 ile 20 dk sürer daha fazla olursa vaj. na kuruyor zaten 1 saat cikrmdan da yapılır ama zevk alnmaz
03 Yorumla
Soran1 yılArka arkaya kac dk
1 yılİlk posta 4-5 dakika 2. posta 8-10 arası aralıksız ama durup devam edersem süreyi uzatırım
03 Yorumla
Soran1 yılAz degil mi
- 1 yıl
10 dakika dayanırsan ne istersen vereceğim
- 1 yıl
O 20-30 yazanlar görünce 30 sn de boşlmıyorsa hiç bir şey bilmiyorum bakma sen onlara
1 yılUzun tutmak iyidir güzelleştirir
01 Yorumla
Soran1 yılKac dk
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılşimdi yağar 1 saat 5 postalar:)
04 Yorumla
Soran1 yılKac dk suruyor kac kere
- 1 yıl
1 olsun zevkli olsun
Soran1 yılKac dk suruyor
- 1 yıl
o kişiye bağlı da o kadar da özeli burada anlatayalım :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGecede 4
15 dak
45 dak
2saat
4saat04 Yorumla
Soran1 yıl4. Su 4 saat mi suruyoe
- 1 yıl
Evet
Soran1 yıl4 saat hic durmadan gitgel yapiyrosun yani karsidaki kadinda dayaniyor öyle mi?
- 1 yıl
Evet nolduki. Hem kadınlar geç geleni sever
Hepsi palavracı yavşkIar. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen yapmadın mı hiç yavrum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDuruma gore
02 Yorumla
Soran1 yılKac dk diyorum ya gayet basit bir soru
- 1 yıl
2 saat sürdüğü de oluyor 30 dk sürdügude
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılToplam.1 saat civarı
02 Yorumla
Soran1 yılOnu sormuyorum ben ama iyi oku soruyu
- 1 yıl
diğerini bilmiyorum :D
1 yıl10 dk civarı.
02 Yorumla
Soran1 yılKacar kez
- 1 yıl
Güzel bir ön sevişme sonrası tek posta bana da seviştiğim kadına da yeter daha fazla uğraşmam. Nadiren peşpeşe yaparım onda da maks 3 olur toplamda. Diğer iki postanın boşalma süresi biraz daha artar doğal olarak.
Gizli Üye(25-29)1 yıl20 dakkaya çıkar
02 Yorumla
Soran1 yılKacar kez
Cevap sahibi1 yılEn sz 3
1 yılUzun tutuyoruz
05 Yorumla
Soran1 yılDk soruyorum?
- 1 yıl
Yazssam abartı dersin onun için dk yazmadim
Soran1 yılYalan olmasim dedim
- 1 yıl
Ilki 20-30 dk 2. Si haşat olana kadar 1 saat falan sürüyor