Cinsel Yaşam Cinsel birliktelik kaç dk sürer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Daha önce yapmadım. Bilgim de yok. Boşalmak 3 dk falan mı sürüyor Cinsel birliktelik kaç dk sürer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
gold_face Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 31% +1 yıl Sana birazdan dakika dakika saat saat saniye saniye merak etme anlatırlar ama sonra Cengiz Kurtoğlu gibi anlatılan başka yaşanan başka dersin 😀 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Bana baglı o karşımdaki kişiyi ne kadar beğendiğim le alakalı süre olmaz bu işlerde 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kişi ve güne göre değişken ama 15 falan ideal gir çık için 0 0 Yorumla
Bıhtıkyaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kişiye göre 1 dk da boşaltan kız da var. Ama sorun değil çünkü yine kalkıp yine arzular çoğu insan. Çoğu mal bosalip bırakıyor 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Daha hızlı boşalmasına sebep mi oluyor karşıdaki kişi Yorumla Bıhtıkyaaa +1 yıl Tabi iyi yalayıp azgun görünürse erken geliyor Yorumla Soran +1 yıl O zaman erkek daha çabuk boşalırsa bu karşısındakinden daha çok tahrik oldupu anlamına mı geliyo Yorumla Bıhtıkyaaa +1 yıl Evet bazı kızlar o kadar güzel o kadar bakımlı ki sabaha kadar yüzüne attir öyle güzeller Yorumla Soran +1 yıl Yüzüne attır derken? O ne demek Yorumla Bıhtıkyaaa +1 yıl Yüze boşalmak ya da yutması fark etmez Yorumla Soran +1 yıl Bi erkek karşısındaki kızın üzerine boşalıyorsa onunla ciddi düşünmüyor anlamına mı gelir Yorumla Bıhtıkyaaa +1 yıl Ya yutacaksın ya içine boşalacak. Başka nere olabilir Yorumla Soran +1 yıl Kızın vücuduna memelerine başlıyorsa peki Yorumla Bıhtıkyaaa +1 yıl Güzelse göğüsleri olur. Çoğunluk ağız yüz seviyor ben yutturuyorum bayılıyorum Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 30 saniye sürer hint dizisi 3 1 Yorumla Atarlican2 +1 yıl 😂😂aşırı olumsuz bakış açısı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 3 dakika ben dedim ya daha da uzun sürer 4 1 Yorumla _Versace_ +1 yıl 3 dakika mı, reklam süresi mi o 😅🤣 Yorumla
masörriming Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl yanı kısıye baglı o 10 15 20 30 dakka yanı 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ön sevişmeli uzun, direkt ilişkili daha kısa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Türk erkeklerinin 5 dakika. 3 6 Yorumla TheBadFella +1 yıl Nerden biliyon Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Hepimizi denemiş abla Yorumla TheBadFella +1 yıl Phahahahahahajaja Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ablam deneme gereği bile duymadım. Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl 5 dk yı nereden biliyorsun abla Yorumla Atarlican2 +1 yıl Sanırm 😂 genelleme yapma diyebilirm Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kişiye göre değişiyor. 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. İkinize bağlı 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yarım saat 40 dk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sana birazdan dakika dakika saat saat saniye saniye merak etme anlatırlar ama sonra Cengiz Kurtoğlu gibi anlatılan başka yaşanan başka dersin 😀
Bana baglı o karşımdaki kişiyi ne kadar beğendiğim le alakalı süre olmaz bu işlerde
Kişi ve güne göre değişken ama 15 falan ideal gir çık için
Kişiye göre 1 dk da boşaltan kız da var. Ama sorun değil çünkü yine kalkıp yine arzular çoğu insan. Çoğu mal bosalip bırakıyor
Daha hızlı boşalmasına sebep mi oluyor karşıdaki kişi
Tabi iyi yalayıp azgun görünürse erken geliyor
O zaman erkek daha çabuk boşalırsa bu karşısındakinden daha çok tahrik oldupu anlamına mı geliyo
Evet bazı kızlar o kadar güzel o kadar bakımlı ki sabaha kadar yüzüne attir öyle güzeller
Yüzüne attır derken? O ne demek
Yüze boşalmak ya da yutması fark etmez
Bi erkek karşısındaki kızın üzerine boşalıyorsa onunla ciddi düşünmüyor anlamına mı gelir
Ya yutacaksın ya içine boşalacak. Başka nere olabilir
Kızın vücuduna memelerine başlıyorsa peki
Güzelse göğüsleri olur. Çoğunluk ağız yüz seviyor ben yutturuyorum bayılıyorum
Benin ilki 20 dk filan ikinci 40 dk civaridir
Ben daha geçen ilkimi verdim 3 posta attık 45 dk falan sürdü
Sevismek vs dahil 30 dkka
30 saniye sürer hint dizisi
😂😂aşırı olumsuz bakış açısı
3 dk ne be😂 erkeğe göre değişir bu
3 dakika ben dedim ya daha da uzun sürer
3 dakika mı, reklam süresi mi o 😅🤣
Kişiye arzuya göre değişir