10 dakika çok bile diyen de var, 2 saat 13 dakikayı beğenmeyen de.

10 dakika çok bile diyen de var, 2 saat 13 dakikayı beğenmeyen de.
2 saat 13 dk üstünde ne yapıyor acaba 🤣🤣🤣 adama yazık abi gün zaten 24 saat 8 saat çalışsa 2 saat yollarda gitse yeme içme banyo tuvalet 2 saat desen ne ara uyuyacak bu adam birde Türkiye de 15 - 20 dk aşan bulursa öpüp başına koysun önsevişmesiz tabi ki de şimdi 30 dk diyelim 2 saat 13 dk çıkarırsak 1 saat 43 dk kalır bu kadar saat dakika ön sevişme desen dili damağı kurur. Bence bu hatun kimse Türkiye de böyle bir aday yok Kemal sunalın filminde var ya adana da İstanbul da yok diyor ya Türkiye de yok vardır belki
Benim için ideal süre 20 dk birleşme ön sevişmede en az 40 dk toplam 1 saat ya da doymazsam 1 saat 30 dakika falan
Bence 30 dakika falan Bu kişinin ne kadar yükseldiği ile alakalı biraz da.
Tam olarak tahrik olmamıştır dakikalar sürer, çok fazla tahrik olmuştur iki dakika sürer.
Penetrasyon süresinin bir önemi yok bence.
Önemli olan ön sevişmenin ne kadar sürdüğü.
Uzun süren ön sevişme ile karşılıklı yükselip uyum eşliğinde devam etmeli.
Bu şekilde aynı anda orgazm olmak bile mümkün.
Bu kişinin ne kadar yükseldiği ile alakalı biraz da.
Tam olarak tahrik olmamıştır dakikalar sürer, çok fazla tahrik olmuştur iki dakika sürer.
Penetrasyon süresinin bir önemi yok bence.
Önemli olan ön sevişmenin ne kadar sürdüğü.
Uzun süren ön sevişme ile karşılıklı yükselip uyum eşliğinde devam etmeli.
Bu şekilde aynı anda orgazm olmak bile mümkün.
Sen gelmezdin benim sorularıma. Şaşırttın beni yeni yılın ilk gününde.
Geçenlerde de aynı kelimeleri kullanmıştın sword.
Bak yine geldim.
Burada çok fazla zaman geçiremiyorum sorunu da görünce yazmadan edemedim.
Kötü mü ettim ki 🙄
Senin ilk dostun bendim burada. Artık soruma gelmen şaşırtıyor işte. O derece
Şaşıracak bir şey yok.
Yine gelirim gördüğümde.
Biz eski arkadaşız bak sen söylüyorsun.🌸
İyi seneler sword...
Penetraayon ne
Kadınların nasıl orgazm olduğunun bile bilinmediği bir gezegende eş zamanlı orgazm ancak bir hayaldir.
Kadın orgazmını tarif et. Betimlemesiz anatomik olarak.
Doğru sayılır. Orgazm G noktası ve klitorisin (titreşimle) eş zamanlı uyarılması sonucu olur. Sonucunda da vajina duvarında ritmik kasılmalar oluşur. Sınavı geçtin knk.
@rekreasyonistt
Kendini ve ne istediğini bilenler için mümkündür ancak eş zamanlı orgazm haklısın.
Biraz da tecrübe...
Teşekkürler 🌸
20 dk olabilir belki daha az ya da çok da olabilir. Kalitesine içeriğine bağlı. Uyum var mı tutku var mı. O süre bir dk gibi kısacık geliyor mu. .. haz var mı zevk var mı bunlar önemli. Bitince hala birbirimizle ilgilenebiliyor muyuz yüzler gülüyor mu bunlar önemli
Eig adayı
😜🌟
Cevap
38Cevap
Bu iki tarafın da o anki konumu durumuna bağlı sadece seksle geçwn süre 30_50 dakika araliği normal gibidir
Sadece seksle geçen süre 30/50 dakika 🙄🤔 görseldeki cevabı okumadın mı ya😂🙏☘
@mertcanturk herkese göre değişebilir ibaresi koydum ama
Hani nerde 🙄🙏☘ ön sevişme ile tamam eywallah ama sadece seks ile o dakikaları görenin büyük bir sıkıntısı olmalı diye düşünüyorum 🙏☘ naçizane kendi fikrim bu bir kadın içinde zevkten ziyade eziyete döner diye düşünüyorum 🙏☘
@mertcanturk yorum yapmak istemiyorum 😄
@Degisik_-_ özürdilerim kusura bakma lütfen 🙏☘
Ön sevişme 45 dakika gerisi de 15 dakika toplam 1 saat
Ergen ve bakire kızların saçma sapan saatlerce sürmesi lazım demesi kadar sinir bozucu bir şey yok. Sanki Biz istemiyoruz.
Bazı hemcinslerim var, onlar da karşı tarafı etkilicem diye bin tane yalan söylemesi kadar aciz bir şey yok.
Süreden ziyade arada ki tutku ve çekim lazım. 10 dakikalık tutkulu birleşme bile saatlerce süren saçma sapan seksten iyidir.
Kadınlar süreden ziyade yanında ki erkeğin sevgisini ister. Ruhuna dokunulmasını ve seksten sonra ona sarılıp yanında olmasını ister.
Gelde bu embesillere anlat işte. Eğitim şart.
Kadına bağlı. Kadın var soyundu mu sönersin iptal olur. Ya da kokusu iğrençtir.
Ama kadın var canavar eder seni. Ben ortalama bir erkektim ergenken. TC kızlarıyla 1-2 posta toplam 1-2 saat.33 yaşında tanıştığım at gibi beyaz Rus bir kadınla bir Cuma gecesi geçirecekken hafta sonu geçti doymadım üstüne pazartesi işe gitmedim. Süreleri, postaları sayamadım.
Bizim kadınlarda balık etlisinde bile popo yok. Erkek gibi dümdüz. Bel kalas gibi.45 kilo olan zayıfım dese de o da çubuk gibi.
Eşcinselliğin nedeni bile bizim kadınların vücudu. Erkeklerin bile kalçası daha güzel.
Bir erkek latin amerikalı ta da beyaz Rus bir kadınla seks yapmadan kendini keşfedemez.
Adam haklı bu arada. Türk kızları hiç güzel değil
Ortadoğululardan nefret ediyorum
Bu süreyle ilgili değil, tatminle ilgili bir şey.
Modumda değilsem birkaç dakika gani gani yeter ama çok istekli olduğum nadir anlardan birinde bir saat anca yetmişti. Ezik özentiler gibi gidip de saate bakmadım tabi. Şarkı listemi bitirmiştik oradan biliyorum.
Şaka olmalı bu
Bunu bir kalıba sokmak cinselliği bitirir zaten, akışına bırakıp olabildiğince zevk almaya dakikaları saate çevirmeye bakmalı.
Islak dudakların birbirini bırakamadığını şehvete, Tenlerin de sıcaklıklarının bir biri ile iyice harmanlaşıp kavurdugu o anları doya doya tadarken nefes nefese yorgun düştügümüz de, yaaa kucaklar iyice kendime çeker sarılırım ya da gögsüme kafasını katarım orada dinlensin ben ruhunu dinlenmeye alıp yüzüne dokunuşlar ve saçlarını okşayarak mayıştırır kendinden geçiririm çook huzurlu oluyor öyle
Kimine göre, 10-20 dakika uzatmaları seviyorsa.
Bazısına göre ise , 7 dk ile 2 dk arası hızlandırıyorsa.
2 dakika kimi memnun edebilir ki?
Kimseyi memnun etmezde o daha çok 2 dk içinde erken boşan erkek için geçerli.
Çok p*rno izleyen atar tutar ben 2 saat sevişiyorum der. Halbuki p*rno yıldızları geciktirici, kesilmiş görüntüler ve uyuşturma taktikleriyle bu videoları derlerler.
İstatistik çıkarıldı. En az 7 dakika, en fazla 30-40 dakika civarı bir şey.
Süre , boyut , güzellik falan hepsi ufak ayrıntılar. Ön sevişmeyi dolu dolu yaşayıp aynı anda orgazm olabiliyorsan müthiş bir birliktelik yaşamış oluyorsun :)
ne kadar uzun sürerse o kadar iyi ama üst sınır bence 1 saat olmalı oda takviyelerle karşıdakini 5-10 kez orgazm edecek kadar titretip inletene kadar
Kac dakika surer bilemiyorum ama hedefi yukseltmeli insan. Misal aksamdan sabaha kadar. 😆 kendini her gecen gun ona alistirirsa neden olmasin
Kadının ıslanmasi geçinceye kadar seks devam etmeli. Ki bunun geçtiğini anlamıyorsan erkek olamamışsindir.
bazen kısa sürer ama o süre en uzun süreden bile daha akılda kalıcı zevkli olur bu anlara bağlı
Bu kişinin durumuna göre değişir bence. Erken boşalma sorunu varsa eğer 15 dakika bile fazla gelir. Ve bence kötü bir durum.
Bence 30 dakika yeterlidir. 5 er dakika oral ile 10 dakikayı aradan çıkar geri kalan 20 ile dilediğin pozisyonu dene
Zevk alıp verdiğimiz müddetçe sürenin pek önemi yok, elden geldiğince uzun tutabilmek daha da güzel olur tabiki.
Kişiden kişiye değişir bu ama çok atıyorlar. Bizim vajinal ilişkimiz toplam 30 dakika sürüyor. On sevişmede yapıyoruz. Fazlasıyla yetiyor. Bana sorarsanız yarım saat bile çok
Süre = iki tarafında tatmin olmasıdır.
15 dakikaya yeterli 15-20
ilk atış süresi öyle 2-3-4 için takviye ile saatlerce indiremezsin karşındaki iyi ise
Ben dinlenip tekrar sabaha kadar yaptığımı biliyorum
karşındaki takviye almalı yoksa iner sürekli üstünde direk gibi olsun istersen takviye şart kazık gibi otur indir indirebilirsen
@Hasan045045 sporcuydu ondan
Sporculara takviye gerekmiyor evet. Boşalmamak da çözüm, o sayede zabaha kadar yapabiliyorsun.
@rekreasyonistt bosalıyor oda
Duruma göre değişir.
10 dakikada olabilir.
Sabah 10 a kadarda sürebilir.
Abi milletin derdi tasası bitti süresine takıyorlar sjsjsj
Herkesin süresi farklidir önemli oaln karislikli tatmin
Sallayan sallayana...
Normali 15-30 dakikadır
45-50 dakika eğer çok özlenmişse
Süresinden ziyade aldığın verdiğin haz önemli yoksa nanay.
Başaran Orhun cevabımı mükemmele yakın olmuş 🙏😀😀
2 saat 13 dakika diyen kişi bir pok bilmeyendir ideal sevişme süresi 20 dkdır
20 dakika iyi bir süre. Böyle IQ'su 130'un altında olan da bir zahmet yaşamasın lütfen.
valla benden tavsiye, geliyorum diyen kadına espri yapmayın, tokadı yemiştim bu sebepten, söylediğim de kaç treniyle gelyorsun karşılayım dı:)))
Ön sevişme hariç yarım saat iki taraf içinde yeterli olacaktır
Pancar motoruna mekanik yaprak taltırıp benzin deposu boşalana kadar züktürsün kendisini
15 dk altında olam sevişmesin yasaklasin. 😂
Kadin bosaldiktan sonra ne kadar kisa surmusse o kadar iyi.. cubku iyi yapmayinca uzar. İyi yapmiski kisa surmustur.
Kesinlikle yarim saatten asagi olmamali. Maksimum ise 1 saat
1 saat ideal gibi
sonrası mümkün ama sıkıcı oluyor
Ne zaman öldüm dedim o zaman biter sabaha kadar yani
Süreyi bilmem ama on sevisme sart...
Bence yalan hiçbir erkek Max 20 dk dan uzun süreli dayanmaz
30 dk ve üzeri penetrasyon süresi tıbbi olarak ciddi tehlike kabul edilir. Kaldı ki 20 dk da oldukça iyi bir süredir penetrasyon için.
Yani sizce haklı miyim
Elbette haklısın. 👍
Nedense burdaki erkekle saatlerxe sürdüğünü iddia ediyor
Ben evliyim 2,3 dk içersinde b. slyo eşim ama burada okuduklarımdan dolayı demekki erken boşalma sorunu var diyordum. Dediğiniz penetration araştırdım 5,4 imiş ortalama çiftlerin cinsel ilişki süresi
Ben 26 senedir üroloji sektörğnde çalışan biriyim. Birçok üroloji uzmanı dostum var. Erken boşalma dediğinde tıbbi olarak 1 dk ve daha kısa süreyi tarif eder. 5 dakika tubbi olarak iyi bir süre olsa da işin gerçeği tatminkar bir süre değildir. 15-20 dk arasındaki bir penetrasyon süresi iki taraf için de zevki ve tatmin duygusunu iyi derecede yaşatır.
Geç boşalmak için birtakım sprey ve kremler satılsa da bunlar peniste uyuşma sağladığı için zevki de öldürür.
Bunları bilmem iyi oldu. Ne yazık ki Dr a zor gönderdim psikolojik olduğunu söyledi diyor hap vemris ama almadı kalbe de zararlı dedi.
Sprey gibi seyelri de talep etmedi.
Zamanla edindiğim izlenim istekli biri değil
İsteğini arttırmak için macun gibi seyelri araştırdım sonra faydası olmaz die erteledim
Bol kuruyemiş, sağlıklı dengeli ve düzenli beslenme, uyku süresi, kalitesi ve düzeni, spor ve egzersiz yapıp alkol ve sigaradan uzak duran erkek cinsel olarak çok iyi performans sağlayabilir. Elbette hormonal, kardiyo-vasküler, diyabetik sorunlar yoksa.
Doktor psikolojik drmişse genelde Lustral gibi hafif antidepresanlar verirler. Kullanılması fayda sağlar.
Vemax diye bir bitkisel takviye var. Eczanelerde bulunur. Ondan kullansın. O da faydalı olur.
takviye ile 2-3 saatten aşağı indiremezsiz deneyelim istersen
ya kusura bakmayın ama nasıl bu kadar iddialı konuşuyorsunuz?
ben taocu sevişme sayesinde boşalmamı kontrol edebiliyorum
20 dk çok kısa bir süre bana göre
@Hasan045045 annenle yap ahlaksız utanmaz.
Zararlı mı bilmem ama ben boşalma esnasında durup süreyi uzatıyorum yaklaşık 1 saat felan sürüyor
2 saat 13 dakika hmm 13. Dakikada durduran şey neydi
35-40 dakikadan az olmamalı.
2 saat ne ya
Bence 40 dakika dan kısa olmamalı
Ön sevişme hariç mi en az 40 dk?
Hayır on sevişmeyle en az 40 biz 1 saat i de geçiyoruz on sevismeyi uzatip
Anladım. 40 dk penetrasyon süresini her erkeğin kalp ve damar sağlığı kaldıramaz.
Zaten diyorum ben öyle abartan sala.. klardan değilim bunu yaşıyorum 40 daaka sokup duramaz kalkmaz o kadar süre. On sevişmeyle uzatırız
1.20 dk falan önsevişme hariç.
40-45 dakika sürmeli.
Bir saatten fazla olmalı.
Tr ortalamasını düşünürsek 10 dakika iyi
Partnerle uyuma bagli
ön sevişme hariç 20 dakika max yeterli olur
2 saat zaman israfı sanki.
40 dakika 1 saat arası
15 se öpüp başlarının üstüne koysunlar
Uzun olması iyi. En az 15. Uzasa da hayır demem
Yarım saat olsun isterim
Yarım saat kafi