+1 yılNeyi ne kadar sürede yaptığınız değil, ne kadar kaliteli yaptığınız önemli,, ön sevişme kimileri için sadece opusmeden ibarettir, kimileri içinse dakikalarca süren dokunuşlardir,, benim için ön sevişme oralsiz olmaz, yani dakikalarca yapmadan penetrasyona geçmem,, ama maksimum 35-40 dakika sürer
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence ön sevişme dahil ilk tur da ideal seks süresi yarım saat olmalı , tabi bu kişiden kişiye göre değişiklik sağlayan bir durum. Bazı insanlar hiç ön sevişme yapmadan direk seks yapmaya başlıyorlar , öyle yaptıkları için de çok kısa sürüyor tabiki. Ama ön sevişme ilişkilerde önemli bir etkendir bence , ön sevişmesiz yapılan sekslerin hiç bir tadı olmaz. Bir de burda yazılanlara bakma sen insanlar çok abartıyorlar , canlı görünce bile boşalacak insanlar burda atıp tutmayı çok seviyorlar. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaklaşık ön sevişme 25 dakika sürse elbiselerin çıkarılması derken
Oral yaparsan 10 dakikada max 15 dakika yapsan
15 dakika git gel02 Yorumla- +1 yıl
40 yaparrrr😂 keşke toplamda 40 olsaydı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. bu kısıden kısıye egısır benım seksım on sevısme harıc gırıp cıkmalı yerler ıcın 1 saatı gecıyor on sevısmeyle 1,5 saatı buluyor ama cogu kısı ıcın 10-15 dk hatta bazıları ıcın 3-5 dk cok azı ıcınde 1-2 dk bu tamamen bunye meselesı ve kondısyon. ve bılerek bosalmıyorum ve zevkını cıkarıyorum 1,5 saati dolduruyorum yanı sofradan hemen kalkmıyorum tadını cıkarıyorum. haaaa ben uzun seks severım dıyen cogu kadında 20 dk sonra kan ter ıcınde kalıp pes edıyor bunuda cok gordum
00 Yorumla
+1 yılOn sevişmeyi baya uzun tutun içine almak isteğin zaman soymaya başla
10 Yorumla
+1 yıl2-3 saat arası diye düşünüyorum. Buna erkeğin boşaldıktan sonra bekleme süresi de dahil tabii ki de.
05 Yorumla- +1 yıl
Ben 4+ orgazm oluyorum. Eşim ise genelde 3-4 arası oluyor.
- +1 yıl
Evet. 2 yıllık evliyim.
45-50 dk benim için. Bu sürede partnerim 2-3 kere orgazm olmali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Ilk tur 20 ya da 30 dakika ıdial ön sevişme hariç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. yarim saat 45 dk arasi. zaten 20 dk sulaniyor iki taraf
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim aşırı tutkudan ya da hasretlikten ilk tur diyelim senin tabirinle hızlı olur asıl güzel olan ikinci tur taraflar birbiriyle doya doya o hazzı Yaşar
00 Yorumla
+1 yıl2 saat ideal seks yaptıktan sonra normal seks yapmaya devam
00 Yorumla
+1 yılilk tur genelde erken olur ama açıldıkça uzar yani en azından benim gibiler için öyle
00 Yorumla45 dk 1 saat arası degısıyor benımkı. Ama boşalınca bıle dokunsa gerı kalkıyor 2 3 4 devam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmadım bilmiyorum ama herkesin kendi vücudu kendi sevgisi kendi hayatı olduğu için herkes kendi belirler sanırım...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk tur ön sevişme ile yine en az 20 dk sürmeli bence :) gerçi benim için ilki 2. ve 3. sorun yok ön sevişme hariç min 35-40 dk :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 ila 1.5 saat olmalı çoğunluğu sevilme oralden olmakla beraber içerisinde fantazilerin olduğu bir seks
00 Yorumla
+1 yılkimse kimseyi yemesin ilk tur sevisme insana klmis bsey istersen bir gun surer ama ilk turda kapidan grdinmi en fazla 10 dk ama ikinci turdan sonras saatlere cikar
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi dahil edersek 2 saat dinlenme ve on sevişmeyle birlikte en fazla 3 saat sürmeli.
00 Yorumla
+1 yılO işte sınırlama olmaz...😉
00 Yorumla
+1 yılÇifte göre değişir bu
00 Yorumlaİdeal seks süresi 30-1:15 arasıdır.
00 Yorumla
+1 yılHmm yarım saat ideal bence
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişme dahil 15 dk falan olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 40-60 dk arası idealdir…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İlk tur bi 30-40 dk ama 2. turun sınırı yok tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.5-2 saat olmalı
513 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sabir1983 pat diyede bitmesin yani
Cevap sahibi+1 yıl@Sabir1983 tabiki öyle
Cevap sahibi+1 yıl@Sabir1983 hayır sürekli aynı olmaz tabiki.
Cevap sahibi+1 yılTakipleşmiyorum kimseyle
- +1 yıl
Bende tam olarak bunu söylemeye çalışıyorum...
Yatakta eşler birbirini çok iyi tanimali birbininin ne istedigini bilmeli.. örneğin dominant bı kadın yatakta herzaman idaalim ama o an için ruh hali iyi değilse sakin şekilde davranıp sakince bitirmek ve uzatmamak en doğrusu olur sanirm
Cevap sahibi+1 yıl@Sabir1983 haklısınız 👍
Cevap sahibi+1 yıl@Sabir1983 yerine göre farklılık gösteririm iyi geceler size
+1 yılSaatlerce sürebilir doyumsuzum ben..
00 Yorumla
+1 yıl40 dk civari
00 Yorumla
+1 yıl20 ila 30 dk arası
00 Yorumla
+1 yılGece boyu 🙂
00 Yorumlayüz yirmi..
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIki saat
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir saat iyi bence
01 Yorumla- +1 yıl
Önsevişme dahil demişsin zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1 saat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2saat
04 Yorumla- +1 yıl
Yok iki gün
Cevap sahibi+1 yıl@bilmütercim pardon
- +1 yıl
Hiç boşalmadan mı
Cevap sahibi+1 yıl@bilmütercim hiç boşalmadan pozisyon değiştirerek 2 saat
45/60 dakika
00 YorumlaBenim 35 40 dk
00 Yorumla
+1 yıl1 saat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yıl45-50 dakika
00 Yorumla 4 saat
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 saat
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYetene kadar bnce
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarsındakıne baglı ilk tur 5 dakıka da olabilir 45 dakıkada olabilir
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer