Cinsellik tek beden olmaktır. Bi taraf isteyip bi tarafın ıstememesındurumunfa yasanmayabılır ancak bu sıklıkla olursa kusluk olur. Yanlısndegıl uygun ve hazır hıssetmıyor olabılırsın.
Kızım o zaman sekse bu kadar meraklı olmayan biriyle evlenseydin yani her erkek öyle şey değil sandığın gibi sekse bu kadar düşkün değil yani bazıları hiç yapmıyor Bazı kadınlar kocasını yapmadığından bile şikayet ediyor kendine uygun birini bulsaydın O zaman ne diyelim
Şunu anlamıyorum çalışıyorum ya Zaten gün boyu evdesin ya hani dışarıdan gelmemişsin ki üzerinde ter falan olsa ya da korkuyor olsa Yani evdesin zaten pijamalarını ya da geceliklerinlesin zaten Kocan seninle sevişmek isteyene neden duşa Giresin ki evde zaten duşunu almış temiz pijamalarını Gezmiyor musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Cinsellik tek beden olmaktır. Bi taraf isteyip bi tarafın ıstememesındurumunfa yasanmayabılır ancak bu sıklıkla olursa kusluk olur. Yanlısndegıl uygun ve hazır hıssetmıyor olabılırsın.
Sonuçta evindesin bir dışa girip çıkman 5 dk kanı alır bu bir bahane olmamalı ama tabiki eşinin sana yaklaşımı da önemli.
Direkt yapıp bitiriyor ve de sert canımı yakıyor belki o yüzden çok zevk alamıyorum.. Ondan canım istemio
Bu durumda istememen gayet normal kendine odaklı ön hazırlık yapılmadan ön sevişmeyi onemsemeden seks yapması bence sana saygsiizlik
Sebep? Tamam iş olur vakit olmaz eyvallah Ama evliysen sevişilir Yani insan kocasını niye böyle davransın niye evlendin O zaman kızım
Sevdiğim için evlendim Cinsellik erkekte her an oluyo benim canım sürekli istemiyor
Kızım o zaman sekse bu kadar meraklı olmayan biriyle evlenseydin yani her erkek öyle şey değil sandığın gibi sekse bu kadar düşkün değil yani bazıları hiç yapmıyor Bazı kadınlar kocasını yapmadığından bile şikayet ediyor kendine uygun birini bulsaydın O zaman ne diyelim
Sorun hastalık yoksa vermemek iyi olmaya bilir hani bir zmaan sonra senle ugrasmak da istemez kaçamak arayabilir
Kul hakkına gidiyorsun artı hocanın istediğini yapana kadar melekler kadına lanet eder buyuruyor efendimiz
Peki kocanı vermeyip de burada ne yapıyorsun mesela
Soru sordum arayısım yok burada siz burada birini mi arıyorsunuz da sanki aldattım gibi yazdınız
Tabii ki hayır aldattın anlamında söylemiyorum Hani mazeretin olduğu için mi vermiyorsun mazeretin olmasa bile vermiyor musun
O an canım istemiyor ya da duşa gidip gelmeye üşeniyorum
Şunu anlamıyorum çalışıyorum ya Zaten gün boyu evdesin ya hani dışarıdan gelmemişsin ki üzerinde ter falan olsa ya da korkuyor olsa Yani evdesin zaten pijamalarını ya da geceliklerinlesin zaten Kocan seninle sevişmek isteyene neden duşa Giresin ki evde zaten duşunu almış temiz pijamalarını Gezmiyor musun
Olur olmadık derken müsait olmayan ortamda da mı msmsmd
Çok seviyorsa seni sorun değil ama ger nasıl o an tatmin olduğu önemli
Ar damarın mı çatladı gizliden sorsana kadın
isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara demişler acıdım kocana eli şeyinde kalıyor yazık
Hazır olman gerektiğini seni hazırlaması gerektiğini soyle
Bence evet verme sonra da başka kadınlara gitsin iyi olir
Kocana acıdım ben olsam duvara dayamıştım suratını
Sorun tabiki yanlış talep yoksa hayır demek doğru değil
Sorun neden vermiyorsun peki ortamdami yoksa ailevi evdemi
Bence fazla yapma bu durumu ama nerde istiyor ki merak ettim
Sevgilim olmayan veriyor bu neyin tiripi 🙃
Onlar yolludur KNK ben sadece eşimle oldum. d
Niye vermiyorsun o zaman çok mu yo*lluluk yaptım da doydun 😅
Haha laf sokmaya çalışman komik dedim ya tek onla oldum diye yvşak seni :) hpv virüslü esc lerle takılıp kendini havalı mı sanıyosunnn
Kocanla yaşa işim olmaz hadi 😅
Sorunn tabiki hazirlik ne ya
Bazen dus almam gerekiyor bizim organ hep ıslak yıkanmadan ilişki yapamıyorum
Bakimli olmak tamam iyidirde bazende spontane iyidir
Sorun değil başkasını bulur
Bence gerek yok boşuna yapiyosun
Öyle olması lazım 😂
Niye vermiyordun ver gitsin
Başkasına gider senin için sorun olur mu
Aman sanki verince hakkını veriyor mu da
Motor mu soğuk oluyor ne oluyor
Sonra başkasından istemesin de
Verene gitmesin sonra
İdeal ideal her seferinde verirsen de tadı kaçar
Guzel bir dille reddet gyzellikle anlat yeter
Sonra demeyesin kocam beni aldattı
Nasıl hazır ne anlamda?
sorun, sende fedakarlık yapmalısın
Fedakarlık mı iste ama o zaman canım istemediği için pek zevk alamadan yasayacagım
olabilir, ama erkeğin mutlu olacak, sende istediğinde erkeğin sana fedakarlık yapacak zaten
Kaç yıllık evlisiniz
2 yıll
Olur olmadık derken
Yanlış yapıyorsun
Yanlış
Kfkfkfkd verme kanka her zaman
Olur olmadık yer neresi mesela
Aynen
Doğru hareket
Hatta azdır verme
Sende jataborsaci
Sorun tabi aldatır
Ver yenge
Evet tabi
Boynuzlar bak
Ver bence
😇neyi
Vermelisiniz
Sorun
Maşallah tüm sorularda kategori aynı
Boş soru sormuyorum Gerçekten merak ettiklerimi soruyoruöm
Hazır olmamaktan kastın ne
Temiz olmuyorsa yıkanmam lazım ya da canım istemiyorum
İstemiyorum demek yanlış temizlik de kokarca değilsen bahane değil oral yaptırma o vakitler de yeter
Kocana ver eksik etme gözü kayar dışarı
Yanlış
Aldatırsa
şu an hazır mısın?