Evliyim, daha bir senelik. İyi giden bir evliligimiz var ama bazen hasta ya da yorgunken istemiyorum sy yapmak çalışan bir bayanın zaten bazen direkt uyumak istiyorum yorgunluk dan ama beni anlamıyor zorla yapıyor kaç defa konustum yaptıktan sonra pişman oluyor ozurler diliyor ama hep aynı şey yok dersem dinlemiyor hep zorluyor ne yapmam lazım :(
Cevabın nedir?
+1 yılEşi misin malı mı karar ver. Bazımız incinmesin diye kırk takla atar, bazısı malı muamelesi yapar, onlar mutlu biz mutsuz. Sen de sor daha ne yapayım diye. İşini gördükten sonra özür dilemesi kolay, bunu tekrar tekrar çiğneyebildikten sonra. Azdıktan sonra kontrol edilemez biri falan olmuyor, sana istediğini yapabileceği için kontrol etme gereği duymuyor sadece.
41 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun
En İyi Cevaplar
+1 yılCaliisyo musun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yoksa evde ne yorgunluğu diyecektim. Sen istemeden yaptığında zevk alıyor musun?
Soran+1 yılAlmiyorum canım yanıyor hatta
- +1 yıl
Evliliğin başları biraz daha hoşgörü gösteremez misin esine? Zamanla düzene girer çünkü
Özür diledikten sonra aynı hatayı yapması baya büyük bir hakaret yalnız. Böyle giderse evliliğinizin bozulacağını söyle
Bir de sunu dene. Kendinin istediği bir gün iceceğine falan uyku ilacı koy kendi de anlasın nasıl bir his olduğunu sürekli tekrarla bunu31 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyorsun kiz
Asla ama asla buna tahammül etme. Yapmaya çalışırken yataktan kalk ve uzaklaş. Çünkü kocan bile olsa şuanda sana tecavüz ediyor. Bu çok kötü bir şey.
810 Yorumla- +1 yıl
neden tecavüz olsun kadında istiyor ama yorgun
Soran+1 yılAynen uzaklaşamiyorum ki itiyorum felan yok illa yapcak yani :(
- +1 yıl
haklısın ama bir senelik evlilik var kocasınıda düşünmeli dimi
- +1 yıl
şu tecavüz kelimesini kaldırsak karı kocalar bunlar
Soran+1 yılDoğru diyorsun muskox
- +1 yıl
gerçekten kötü bir kelime ya yapanlara ne demeli kelime bulamıyorum
- +1 yıl
Tolunaycığım, aklından geçenleri anlıyorum ama maalesef kadınlar böyle böyle susturuluyor. Yabancılar da tecavüz eder, en yakın bildiklerin de. Düşünsene senin tecavüz diye adlandırdığının başına gelmiş olduğu bir kadına birisinin çıkıp "O da tecavüz mü; millet gidip çocuklara ediyor, asıl o tecavüz." dediğini.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
50Cevap
+1 yılHala bu işi anlayamadınız gitti.
Erkeğin içine bir kere girmişse
yapmadığı sürece mutsuz, huzursuz, huysuz olur.
Elde etmedikçe sana da rahat vermez.
Evli barklı insanlarsınız. Bunları aşmanız lazım.
Yok o istemedi, yok ben istemiyorum, çok yorgundum
bilmem ne. Bu işin bahanesi yok.30 Yorumla
+1 yılEşinin sana saygısı yok...
Hasta iken bunu teklif dahi etmemeli..
unutma eşi de olsan tecavüze girer ve mağdurun şikayetine bağlıdır...
Ben eşime prezervatif alerjim var dediğim için dokunmaya kiyamiyor..11 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Sürekli tecavuz edip özür dileyip tekrar yapıyorsa bu yalandan edilen özürlerin anlamı yok..
81 Yorumla
Soran+1 yılBende biktim inanmıyorum artik
YA herkes boşuna bişeyler yazmış. Kolayı var bunun. 2 farklı çözüm önereyim. Ya sen afrodizyak (istek arttırıcı bişeyler al. ilaç vs gibi) Ya da eşinin içeceğine şap at gitsin. Yalnız ikisini aynı anda yapma. Erkek kadın gibi değildir olmadı mı olmaz jelibondan gökdelen inşaa etmeye benzer... :)
00 Yorumla
+1 yılEşler bu konuda anlayışlı olmalı. Uzmanların dediğine göre 3 günde bir ilişki en normal olanı. Bundan daha fazlası aşırı. Ha iki tarafta isteklidir hergün de olur. Ama öyle değilse anlayış gösterilmeli. Zorlama olmamalı
10 Yorumla
+1 yılZorla yapıyorsa evli de olsan tecavüzdür bu istersen boşanma sebebi bile olabiliyor
61 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak tek şey bir doktordan yardım almanız gerek
12 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyorsun
- +1 yıl
Kocanın sana yaptığı bir nevi taciz ve bunu doktor yardımsız aşamasınız
Cinsellik konusunda 4,6b cevap paylaştı. ayıp eder seks iki taraf istekli olursa güzelolur heeycanlı olur kendi çıkarı zevki için senle olması üzücü
33 Yorumla
Soran+1 yılAynen bide istediğini vermeyennhiri olsam anlarim hafta da kac kez yapıyoruz birkez yok desem illa on u da yaocak olmazki
Soran+1 yılMaalesef öyle evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler bu konuda doyumsuz aç kopek gibi saldırırlar eger bide yeni evliyseniz rahat durmaz kopsun hepsinin şeyi git cocuk yap bir 9 ay yanaşmaz sonra onla ilgilenmekten sana sey bulamaz ya da en guzeli cocuk falan dusunme baktin bu hep ayni ac davayi ayril gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüpedüz saygısızlık artı seni istemediğin birşeye zorlaması ve zorla yapmasıda kanunen suç unsuru
72 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTekrarını yapmaması konusunda uyar eşini
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kendini biraz geri çek, o istediğinde bağır üstünden ittir sert çık bir daha cesaret edemez
50 YorumlaBence yorgunsan yapican iyice yorulup zevk alıp mışıl mışıl uyucan sonra 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılBaj hastayken insanın başını kaldırarak Hali olmuyor ki her yer aciyor nasıl yapayım o da anlamiyor
kocan seks yapmayı bilmiyor demektir. sana gerçek zevki tattırsa her zaman fişek gibi olur istersin.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılErkek adamın testisleri dolu olmaz onları dolu bırakma
62 Yorumla- +1 yıl
evet hanımefendi haklısınız Ağrı oluyor
+1 yılEvlenmişsin artık yapıcak bişey yok. Değişmesi yıllar alabilir. Tecrübesiz olduğu için böyle yapıyor. Daha doymamış bazı şeylere
03 Yorumla
Soran+1 yılAma zaten ne istese yapıyorum böyle yorgunken felan zorlanmasından çok üzülüyorum canım da acıyor
- +1 yıl
Seni hiç düşünmüyor o zaman. Dediğim gibi cinsel konularda herkes anlayışlı olmaz. Biraz cinsellik için evlenmiş gibide gözüküyor.
Soran+1 yılBilemiyorim
kocan sen istemediğin sürece sana birşey yapamaz. Bu hem suç hemde doğru bir davranış değil. Senin haline yorgunluğuna saygı duymalı
00 Yorumla
+1 yılTers bir davranışında Eşinin başka limanlara demir atmasına sebebiyet verebilirsin! Bence elinden geldiğince onu tatmin etmeye çalış Aşırıya gitmemesi kaydıyla Onun haz alacağı aşırı durumlara sokup bu isteği zamanla azaltabilirsin
00 YorumlaTürk Ceza Kanununa göre Kocan sana Tecavüz ediyor, bu açıkça Tecavüz suçu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeği durdurmak zor. Ben eşime karşı zor duruyorum. O da çalışıyor ve sen gibi isteksiz olabiliyor. O durumlarda ben handjob yaptırıyorum. Sen de öyle yapmayı teklif etsen olur mu
06 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek terimlerle aram iyi değil
Cevap sahibi+1 yılElinle ona mast yapıp boşaltıyosun
Soran+1 yılİstemez ki illa ilişki yasicak
Cevap sahibi+1 yılNeden bu kadar hevesli. Az mı yapıyosunuz. Haftada kaç
Soran+1 yılHafta da 3-4
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi yapıyosunuz. Hepsi onun isteğiyle mi
+1 yılSeni seks robotu gibi mi görüyor nedir? Seksin iki kişilik olduğunu hatırlat yoksa diğer ikinci kişi ben olmam de
01 Yorumla- +1 yıl
Hala aynı mı
+1 yılEvlilik içi zorla seks de tecavüzdür. Türk Ceza Yasası'nda düzenlenmiştir. Cezalandırılması mağdurun şikayetine bağlıdır.
22 Yorumla
Soran+1 yılKocami şikayet etcek degilim
- +1 yıl
Size kocanızı şikayet edin demedim. Durumun ne kadar ciddi olduğunu anlattım. O kadar
Gizli Üye(25-29)+1 yıltecavüz ediyor işte nasıl ne yapmam ! nefsine sahip cıkamayan ve sana saygı duymayan bir adam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamları mahrum bırakın ondan sonra zorla oluyor diyin napsın gidip boynuz mu yağlasın sana?
20 Yorumla
+1 yılİşin zor inşallah yemek yaparken bulaşmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman istiyor o an olcak yorgunum isim var fark etmez çok zorluyor
- +1 yıl
bir süre sonra onunla olmakta istemezsn böyle olunca. Bari orada mutlu ediyor mu yatakta
Soran+1 yılEdiyor bazen zorlama dışında sıkıntı yok
- +1 yıl
Ne olursa olsun önemli olan yatakta her anında mutlu olmaktır. Bende senin gibi bir yıllık evliyim öyle zorlama olmaz hatta eşim ister yani çünkü ben biraz kadına yöneliğimdir multu olmalısın
Soran+1 yılNe güzel anlayışlı olmak onemli
- +1 yıl
evet umarım sizinkide anlayışlı olur :) size mesaj atabilir miyim
+1 yılsen uyu o yapsın en sevdiğim
38 Yorumla- +1 yıl
Senin ne garip isteklerin var
Soran+1 yılCanım acıyor zevk de oluyor nasıl bir şey yapmadan durim
- +1 yıl
yaptınmı kız sen onu
- +1 yıl
kime soruyorsunuz beyler ortalık karıştı yine
- +1 yıl
ben sana sordum bende yapmışımdır öyle
- +1 yıl
@tolunayyyy evet en sevdiğim dedimya
Yapsın bırak :))
gözü dışarıda olmasından iyidir14 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama yani üzülüyorum zaten düzenli bir ilişki miz var haftada 3-4 kez en az oluyor bir gün istemesem zorluyor canım da acıyor:(((
Soran+1 yılTahris oluyor zaten onun yüzünden hep artık bir jel almış zorladığı zaman onu suruuyor
+1 yılsen istememezlik yaparsan zamanla senden uzaklaşır ve seksi başkasında aramaya başlar dikkat et aradaki o ince sınırı korumaya çalış
00 Yorumla
+1 yılSen biraz dişini sık yoksa seni aldatır red edersen..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGözünün dışarı kaymasındansa sıkacaksın dişini sonuçta erkek bu.
36 Yorumla- +1 yıl
Bazen bu ülkede kadına insan muamelesi yaptığım için enayi miyim diye sorguluyorum. Erkekse erkek, eğer insansa gözü böyle nedenlerle kaymaz. Kayacaksa da gitsin kendi başına yaşasın evlenip eşini darlamasın. Biraz kendi haklarınızı koruyun
Soran+1 yıl@Back_In_Black cok doğru demissiniz beyefendi sizi tebrik ediyorum kendi hemcinsimin bile bu kadar bilinçsiz olmasi beni üzdü yani cidden. Erkek diye taciz Zorbalık normal mi gorunmeli.. normal bir cinsel yaşantımızda var yani hafta da 3-4 gün normal oluyor zaten ama benim hasta veya yorgun olduğumu bilmeli halden anlamali.
Cevap sahibi+1 yılBen her açıdan Eşinizi iyi olarak tanımladığınız için öyle dedim. Tek sorununuzun cinsellik olduğunu sanmıştım. Yoksa tabiki bir zorunluluk yok. Ben hiç cinsel ilişkiye girmek istememenizin Evliliğinizi bitireceğini düşündüğüm için öyle dedim. İstemiyorsanız ve sizi zorluyorsa o zaman geçin karşısına konuşun.
- +1 yıl
Teşekkürler
Görüş sahibi, "hiç" gibi bir ibare yok orada
Cevap sahibi+1 yılBen öyle anlamışım Sonuçta evlilik gibi bir kurumda cinsellik evliliği sonlandıracak bir etken
+1 yılsize saygı göstermesini isterdim hanımefendi
40 Yorumla
+1 yılerkekler böyledir ne var sen yorulmadan bırak adam halletsin
02 Yorumla
Soran+1 yılHasta olduğu zaman insanın başını kaldircak halı olmaz hr yeri acır adam bana zorla yapiyor
- +1 yıl
hasta iken yapması doğru değil ben yorgun iken diye yazmıştım
ver gitsin adamcağıza yarın sorun çıkar. başka hatunlara yanaşır
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten birlikte oluyoruz haftada 3-4 kez ama bingun istemedim dielim illa yapıyor
Soran+1 yılOyle basit bir şey degil
+1 yılsen regl ken mi yapıyor?
00 YorumlaKökünden kes sen de rahatla o da rahatlasin
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bir tanıdığına söyle sen hastayken yardıma gelsin.
00 Yorumla
+1 yılisteğini arttır sende
21 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlük..
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. zamanla geçer, geçecektirde, azıcık sık dişini...
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZorla yapmak=tecavuz.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu düzeltemezsin çok sıkınıt yaşayacaksınız
05 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten yaşıyoruz napmak lazim hiç mi duzelmez
Cevap sahibi+1 yıleşin çok istekli biri sen tam tersi bir çok çift bu durumda
Soran+1 yılBen de istekliyim isteksiz birisi değilim ama bazen yorgunluk dan oluyorum ebe geldiğim zaman uyumak istiyorum izin vermiyor
Cevap sahibi+1 yılya okadar değil bir piskolağa gitsin
Soran+1 yılBence de
resmen tecavüz mü ediyor
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu ne sacma bir evlilik ya saygi yok bisey yok
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle gelmiş böyle gider
00 YorumlaBöyle yaparsan soğur senden
05 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman düzenli bir cinsel hayatımız var neden sogudun asıl benim sogumam lazım resmen tecvauz ediyor istemesem de yapıyor canımı acititor
Soran+1 yıl3-4 günü haftanın cinsellik var canımı acıtıyor çünkü ben hastayım başını kaldırcak hwlim yok dolayısı ile ıslanma felan da yok zorladigi zaman ne olcak
Soran+1 yılZorla yapıyor neden nasıl islanabilirim? Normal yaparken bir sorun yok
Sende yapsana istek yok mu
00 Yorumla
+1 yılkimi zorla ister kimi istemez
10 YorumlaBu tecavüzdür biliyosun di mi?
10 Yorumla
+1 yılKocan sapik...
10 Yorumlaver gitrsin yoksa başkasına gider
00 Yorumla
+1 yılzorla derken ıslanmadan mı gırıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evli olsam eşime her istedğinde verirdim
510 Yorumla- +1 yıl
Ahahha kahkaha attım ya 😂
- +1 yıl
veremezsin zamanla başlar sendede baş ağrısı
Soran+1 yıl@Günahlanyapma bende veriyorum zaten kocama anlamadiginiz su hastayken yorgunken adam zorla yapıyor
- +1 yıl
ben gizli üyeye yazmıştım tabiki vericen
- +1 yıl
Tamamda bişey demedim ki sadece güldüm 😂
- +1 yıl
Bekara kadin boşamak kolay dedikleri bu evlilikte öyle değil her gün olacak
Cevap sahibi+1 yılHahah
- +1 yıl
Yaş kaç seviştin mi hiç
Cevap sahibi+1 yıl20 sevsmedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatağı ayir
29 Yorumla