Öğlen eşim işten erken gelmiş. hoş geldin dedim açım birşeyler hazırlasana dedi tamam dedim ben çıkıyorum aşkım arkadaşımla buluşıcam dedim arkamdan sarıldı gitme ara söyle kocam evde gelemem de dedi ayıp olur dedim birlikte olmaya zorladı bırak lütfen dedim karımı önlemekte suç oldu dedi hayır akşam görüşürüz şimdi çıkmam lazım dedim siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni evden kovup. rus kadını alsa kafası çok rahat eder. rus kadınları eski türk kadınları gibi. Şimdi ki türk kadını kendine kadın demesi hakaret sayılır ruslara. İşte türk erkekleri de yakında burnu sürtünce kovmasını öğrenicek yavaş yavaş siz değerli beceriksizler vasıtasıyla.
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanka Rus kadını da böyle kollarını açmış benim kocamı çağırıyor 😀😀😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılparası, gücü, karizması olan herkese koşarlar. Bunlardan 1 tanesi baskın olsun yeter. teee moskovanın uzak yerleşkelerinden türkiyeye bir erkek için gelen kadın var. Bizim millet uyusun daha... Paralı olan kesim hep rusların eline geçti bulunduğum bölgede.
Soran+1 yılAahajahah tamam kanka ya Allah aşkına bak kapı orada tamam mı Ben Almanya'da doğmuşum büyümüşüm üniversite mezunuyum zayıfım çok güzel bir kadınım renkli gözlü bir elimi sallasam kaç erkek bulurum. Ona kadın varsa bana da erkek sen sıkıntı yapma ha gelelim ikinci konuya siz kocanız memnun olmasanız başka adamın altına mı yatacaksınız Rus adamlarının koynuna mı gideceksiniz
Cevap sahibi+1 yılkorkma beeee bu kadar 😅 Nerdeyse kendini pazarlamak için bir ton uğraşmışsın bir de... Bir de almanya da büyüdüysen ve türkiyede yaşıyorsan benimle polemiğe girme sakın 🤧 Bu kadar vizyonsuzla konuşmam ben 💅
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBekar kızlar içinden diyordur. Ulen biz evlensek kocamızın üstüne atlarız 7/24. evliliklerde arada olur öyle, takılma böyle şeylere. Hayatın tadını çıkar. Bir de bekar kızları düşün.
02 Yorumla
Soran+1 yılAvukat ne saçmalıyorsun ya bekar kızları niye düşünüyorsun memnun değilsen memnun değilimdir
- +1 yıl
İyi bakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
+1 yılzorlamak normal değil ama senin istememen de normal değil bence
31 Yorumla
Soran+1 yılCanım istememiş olabilir sonuçta
Belli bir planın varmış sonuçta iptal etmek zorunda değilsin. Akşam eve döndüğünde yapardınız zorlamaması gerek
20 Yorumla
+1 yılAdam o an istemiş. Bıraksaydın da on dakikada halletseydi. Sonra duşunu alır yine giderdin
19 Yorumla
Soran+1 yıl10 dakika mı? 10 dakika bu adam iş tutsa ben buna erkek demem. En az 1 saat.
- +1 yıl
Kocan sen bilirsin ne kadar tutacağını ben acelen var diye 10 dakika dedim. Normal zamanda 1 saat ideal. O kadar yapabiliyor mu kocan
Soran+1 yılTabii ki de yapıyor 10 dakika nelere gitmek istiyorum ayrıca acelem var diye 10 dakikada kendi işini mi bitirecek sadece Beni düşünmeden hayvan gibi saldırmaz benim kocam bana
- +1 yıl
Yapmak istemiş ama keşke adamı öyle bırakmasaydın. Kendimi onun yerine koydum da kötü hissederdim. Azmışım (şu an olduğu gibi) karım beni bırakıyor. Kabul edemem
Soran+1 yılYani bizim ilişkimizde böyle abazalıklar yok Bir de istemiyorsa diğeri saygı duyar öyle bir dünya yok bu iki kişi isteyince mutlu oluyor yoksa eziyet yani
- +1 yıl
Bıraksan seni o kıvama getirebilir belki de
Soran+1 yılİstemiyorum dedim
- +1 yıl
Mesaj atsana ya. Burada uzayacak konu
Soran+1 yılİşine bak !
Tamam dogru zaman degil ama böyle devam ederse sürekli aldatabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılKeyfi bilir Ben de boşanabilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe olacak yani adam bir mutlu olsaydı öyle çıksaydın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılince davranmis bence aksam ama trip atabilir ya gonlunu alirsin artik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bazen böyle durumlar olabiliyor adam seni özlemiş isten erken gelmis bence hayir demen yanlis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende olsam bırakmazdım. Benim gönlümü hoş edip sonra çıkmanı isterdim
02 Yorumla
Soran+1 yılTacavüz edicek hali yok
Cevap sahibi+1 yılTecavüz sayılmaz. Hem bi başlasa sende dur demezsin
- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman olacak diye bisey yok bence
00 Yorumla
+1 yılcinsel hayatınız yok mu
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 YorumlaSuçç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi