Arkadaşlar biz kocamla yeni evliyiz, severek evlendik ama kocam beni doyuramıyor, yeter yoruldum deyip uyuyor. Ben daha fazlasını istiyorum. Hep böyle mi olacak 😞?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, yorumlara baktımda şu sitede birçok insanın mangalda kül bırakmadığı konu cinsellik lakin, görüş bildirenlerin da 10 taneden 9 u soruyu anlamamış farklı farklı cevaplar vermiş. Bir de eksik olmayan moral bozucular var, özele çağıranlar var. Sen doymadigini söylerken sana fantezilerini isteklerini kocana anlat diyenler var vs. Yaa ilk kademe başarılı değil ki , kişi gelmiş 5. Kademeyi yapmanı söylüyor. Gelelim cevaba.
04 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle evliliğiniz hayırlı olsun ve mutluluklar dilerim. Konumuza gelecek olursak. Bu durumu normal karşılıyorum, evet kabul ediyorum bu şaşırtıcı ama ben çok şaşırmadım. Normalde gençlik dönemi tazecik bir gelin tüm güzelliği ve sexiligi ile sevişmek hatta tutkulu doyumsuz sevişmeler için can atan bir harikalık karşısında, yine genç olduğunu düşündüğüm kanın en deli aktığı dönemde olan bir erkek nasıl kayıtsız kalabilir? Düşündüğümüz zaman şaşırtan nokta bu, böyle olmaması gerekirken neden böyle bunu sorgulayalım. Öncelikle eşiniz kaç yaşında ve eğer kullanıyorsa sigara alkol kullanımı hangi seviyede? Bunları cevaplarsanız sevinirim. Bunlar önemli etki bunlara ilaveten, diyeceklerim ise, eşinizin çabuk yoruluyor olması vitamin protein yetersizliği veya hormonal dengesizlik olabilir. Bunun içeriğinde kansızlık veya kan basıncı yetersizliğide söz konusu olabilir. Bilinmeyen henüz teşhisi konulmamış bir rahatsızlığıda olabilir. Tahlil yaptırmanızı önereceğim fakat konuşmadığınızı gözlemledim. Buna ilaveten önerim olacak yalnız burada bir virgül koyarak şunları ifade etmek istiyorum. Kocanız sertleşme problemi yaşıyor mu, içinize sertleşmiş haliyle girebiliyor mu yoksa sertleşme yeterli olmuyor ve erkekliği tam sertlesmeden mi girmeye çalışıyor? Diğer bir durum içinizde gidip gelirken sertleşme kaybı oluyor mu? İçinizde ne kadar kalabiyor yani ne kadar sürede boşalıyor, ilk boşalmadan sonra kaçıncı boşalmada yeter yoruldum diyor? Bunlar önemli. Cevaplarınıza göre bende önerimi bildireceğim.
Soran+1 yılKocam 23 yasında, sertlesme problemi olmuyor ama yaptığımız seks 10-15dk sürüyor ve günde sadece 1 defa oluyor...
Soran+1 yılYani ilk seferden sonra yeter diyor
- +1 yıl
Anlıyorum muhtemelen eşinizin boşalması yoğun gerçekleşiyor olabilir. Ama her gün bir defa olması da iyi ya her gün olmasaydı? 10 15 dk. İçinizde kaldığı süre mi yoksa ön sevişme dahil mi? bu sürede siz orgazm olabiliyor musunuz? Son olarak ne zamandır evlisiniz?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılabartmadan konuş. direkt her istediğini söyleme. her gün veya 3 günde bir veya haftada bir yeni bir şeyler istediğini azar azar söyle. bir den söylersen herkes der bizim hatun çok mu hızlıydı acaba da ben farkedemdim. ha bunlara rağmen hala tık yoksa geçmiş olsun. evlilik öncesi deşeleyecektin isteğini mesajla falan sohbet edecektin. ne der atalarımız başa geleni g.. t çeker.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Zaman geçtikce iyi performansların olduğu anlarında olması lazım. Araya biraz özlem katarak deneyin. Mesela 15 gün bekleyip yapın nasıl ateşli oluyor bir bakın. Önce seni orgazma ulaştırması gerek, ama anlattığına göre odunsu bir adamla evlenmişsin, umarım zamanla bu konu da kendisine level atlatır ve seni doyuma ulaştırır. 😷
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
43Cevap
+1 yılSennden once deneyımı olmaamıssa. ya da erken bosalma gıbı rahatszlıgı varsa olablır. kandınlar erkeklere nazaran gec bosalırız. onlar ısı bıtrr bız yarıda kalırz. sen sey yap on sevısmeyı uzattr. vucudunu olmazsa kendın uyar bı yandan da klıtorısınden daha cok. baska ne dıyeblırım. aklıma gelmıyr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılaçık ve net söylemek gerekirse bende doyuramıyordum eşin gibi işten yorgun gelirdim yorulmuşum zaten kadını doyormak için 30 dk uğraşmak gerekiyo oda az sanardım.
ama yorulcak çok bişey yok çok kolay 10 dk.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocana sordum hep böyle olmayacak dedi. Ablacım burada "gel ben seni doyururum" cevapları görmek yerine gidip eşinle konuşsana.
42 Yorumla
Soran+1 yılÇekiniyorum konuşmaya ya yanlış anlarsa beni
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne yazık ki gittikçe daha da azalacak bu durum.. Kocanın yardı alması gerekir.. Ya sendendolayi bir tiksine olayı var görev yapıp bırakıyor ya da cinsel isteği az.
00 YorumlaNiye doymuyorsun ki? İstediğin nedir? Tabiki açıklamanı beklemiyorum ama yenisiniz, zaman verebilirsin mesela, zaman önemlidir. Birbirinizi keşfetmeniz gerek belki arada sorumluluk alman gerek.
00 Yorumla
+1 yılkocan seksin ne olduğunu n farkına varmazsa böyle devam edebilir. bende bilmiyordum sonradan öğrendim. daha doğrusu tat almasını öğrendim.
00 YorumlaBencil bir öküzle evlenmişsin tanıyamadın mı daha once
10 Yorumla
+1 yılHürremle Pargalı ilişkisi de böyle başlamıştı yetersiz erkek zavallıdır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu eşinizle konuşun. Ön sevişmeyi uzun tutmanız gerekiyor, bunu da eşinizin öğrenmesi şart. Öğretin, öğrenin beraberce. Burada cevap bulamaz ancak kendiniz çözebilirsiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılSana sağlam bir kanka lazım istekli ve power bank gibi 😀
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu kötü... sanırım günde 1 kez yapıyorsunuz oda kısa kısa... kocana bunu demen gerek
00 YorumlaKocanla konuş yoksa böyle gitmez iyi bir cinsel hayat olması önemli evlilikte
00 Yorumla
+1 yılBeraber spor yapmaya başlayın. Kondisyonunu yükseltmeniz gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Sen ne yapıyorsun bunun için peki ya da nereye kadar böyle gidecek düşündünmu hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşininki bencillik ve bencil birisini değiştirmek zor hemde yeni evliyken böyle ise.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Bu üzücü bir durum onunla yetinmeye bakmalısın sonu fena bu durumun
00 Yorumla
+1 yılCozum kocanla lonusmakta veya farkli fantazilerle renklendirmekte bence
00 Yorumla
+1 yılMesela ne anlamda istedigin fantazilerimi uygulamiyor uoksa cabukmu bitiriyor. 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeden bır test surusu yapaydın boyle hayat mı gecer sevgı bıle tukenır ıhtıyaclar karsılanmayınca
00 Yorumla Oralda mi yapmiuor.. elini falan da mı kullanmiuor.
00 Yorumla
+1 yılDiyorum böyle kadınlar kimlere düşüyor..4 saat pes diyene kadar bırakmam seni, boşalma rekoru kırdırırım. ondan bir halt olmaz. hep böyle gider
00 Yorumla
+1 yılSana benim gibi adam lazımmış ben olsam pes edersin yeteer dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrollsun sanirim. Ama gerceksen keske elime düşseydin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Daha fazla derken neyin daha fazlası?
00 YorumlaNasıl daha fazlası kelebeğim :)
00 Yorumla
+1 yılBelki değişir şansına
00 Yorumla
+1 yılgünde 1 kere mi oluyo
00 YorumlaGenç iken karısını doyuramiyorsa başkaları doyurur
00 Yorumla
+1 yılZevki uzatmanın farklı yollarını deneyin
00 Yorumla
+1 yılKocanın yeri koy kendini
00 Yorumla
+1 yılKocanla konuş, çözümü beraber bulabilirsiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef konuşmazsan böyle olacak
00 Yorumla
+1 yılKendisiyle konustun mu
00 Yorumlakocan bı arkadasını alsın 3 lu grup yapın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun be terbiyesiz
+1 yılSimdiden alistir kendini bu duruma
00 YorumlaGel bana doyurayım seni şakır şakır boşalırsın
00 Yorumla
+1 yılMaalesef
Başka arayışlara girmen yakındır00 Yorumlaçok kötü bir durum seninde canın var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yakında aldatırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşu an nasıl durumlar?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevde kalmalar arttı, gelişme var mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılArkalı önlü takıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana mesaj at ritüelimi dene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde de var benzer sıkıntılar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıla. k. azgını
00 Yorumla Baştan kaybetmişsin
00 YorumlaYardımcı olurum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem