Bakireyim sevgilim istiyor kendisinin de bakir olduğunu söylüyor ama bence değil ve ben cinselliğe sevgiliyken normal bakıyorum ama vakit erken gibime geliyor
2 ay
Bakireyim sevgilim istiyor kendisinin de bakir olduğunu söylüyor ama bence değil ve ben cinselliğe sevgiliyken normal bakıyorum ama vakit erken gibime geliyor
Erken mi geç mi diye bir zaman kuralı yok hazır hissedip hissetmediğin önemli. Sen “erken gibi” hissediyorsan, bu zaten yeterli bir sebep, acele etmek zorunda değilsin. Onun istemesi, senin hazır olduğun anlamına gelmez. Şuna dikkat et rahat ve istekli misin, yoksa baskı mı hissediyorsun? Güven tam mı? Sonrasında pişman olma ihtimalin var mı? Eğer içinde net bir “evet” yoksa, cevap zaten “hayır”dır. Seni gerçekten önemseyen biri, beklemeyi de kabul eder.
Valla istiyorum ama şu an değil biraz daha zaman geçsin istiyorum
Karar senin.
kızzz yazık yaaa çocuğa... azmış işte. yaklıklı+fit, kalın ve bçyyük şeyliyse ver gitsin... yok değilse sakın verme sonra aklına geldikçe tiksinirsin bak
Ama erken gibi hissediyorum çok az daha zaman geçsin istiyorum bide nazı seviyorum ya
kızzz naptın verdinmi
Yok sen yaptın mı daha önce
Kendini rahat hazır ve güvende hissetmiyorsan deneme.
Partnerine ilgi güven ve arzu duyuyorsan kendini hazır hissediyorsan ve sonunda ayrılık olsa bile ilkin olmasından pişnalık duymuyorsan deneyimlenebilir.
Kontrollu olarak ilerleyebilirsin kademe kademe öpüşme yiyişme önsevişme oral sürtünme vs vs.
İşte bende öyle istiyorum da o galiba direk ilişki istiyor gibi
Aceleci bi partner seni yorar. Kontrollü ilerlemişisin. Acelesi seni daha cok strese sokar güven ortamından uzaklastırı.
Genellikle aceleci ve ısrarcı kişi. Bencildir. Bencil bir erkekte sana anlayıs gstermekten sana ıyı uygun ortam olusturmaktan sana sen oldugun ıcın deger vermek zevk vermekten degılde zevk almaktan yanadır.
Uygun olan senı tatmın etmesı senı yukseltmesı guzel bır onsevısme sonrası bırlesmek. Buda mısyoner olursa en ıyısı olur. Mısyoner dogum oozısyonudur. Bu en esnek oldugun pozısuon olucagı ıcın acı hıssı mınumuma ıner burada rahat hıssettıgın takdırde gozlerınle ellerınle onu ılerı ıtıp kendıne cekebılırısn bır sure sonra alısıp acı yerını zevke bırakıcak. Bu soyledıklerım kontrol sendeymıs gıbı hıssettırecegı ıcın o ankı endısen yerını ozguvene bırakabılıcek detaylar.
Konu cok basit ama bşlmeyen deneyimi olmayan için karışık gelebilir. 😅😂
En kötüsü bi travma yaratabilir bencil ve ani dokunuslar ıslanmadan vs.
Abi valla çok güzel detaylı bi şekilde açıklamışsın sağol :) ya cinselik için şu an erken buluyom çünkü erkek beynini az çok biliyom kolayı sevmiyor ondan dolayı şu an öpüşmek elleşmek sonra @ral sonrada diğeri bence mantıklı
Bide eli sürekli benim malum yerde yapma diyom hoşuna gidiyor biliyom diyor ıslandığımı fark ediyor
normak
Cevap
20Cevap
Pişman olursun o işine bakar hevesini aldı mı atar geçer kenera yazık olur gel bişey soracak sana
Böyle olmaz böyle yaşanmamalı
Birden bire değil adım adım ilerleyerek yaşamak güzel
Bende öyle düşünüyorum yapım da öyle zamanla açılan bi insanım açıkca diyicem
her şey tek tek yaşanmalı sevişerek başlanmalı devamı ilerleyişi sana kıza bağlı olmalı baslı yapan çok istekli olan erkek saygısız demektir
Seks arzusu düşkünlüğü ergenlikten başka bir şey değil diye düşünüyorum
Bir kız bakire ise kıza düşüncelerine saygı duyulmalı
Seks zaten sıradan bir zevk böyle bir kıza sevişerek bazı zevkleri yaşatan olmayı neden bilmiyorlarsa
Küçük bir dokunuş temas ve yüzeysel olarak bazı şeyleri yapan olmak
En mükemmel en özel yaşanacak öyle zevkler var ki seks olmasına gerek bile yok
Madem bakiresin evlenene kadar dur bi heves icin boş işler yapma
Sevgi bu değil evlenmeden dokunan kullanır net
Doğru anı zaten bilirsiniz zamanı geldiğinde
Sakın öyle bi hata yapma pişman olursun demedi deme
Bakma kardesimm bakmaa yapma bunu kendine
Eninde sonunda vereceksen zamanın bi önemi var mı
Bir saf daha bulunmuş ,
Çok erken bakireysen bunu koru bence
Baya erken evet şu an bir şekilde idare ettir
Bence hep erken yinede sen bilirsin