3 ay aslında birini tam tanımak için biraz kısa bir süre olabilir. Karşındaki kişinin niyetinden ve sana olan saygısından eminsen sorun yok. Ama sırf zamanı geldi diye hissettiğin için değil, gerçekten istediğin için yapmalısın, acele etmemek her zaman daha garantidir.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bizim millet kadar seksi bu kadar detaylı inceleyip abuk subuk kurallar dayatmaya kalkışan başka bir millet var mıdır çok merak ediyorum...
Yahu seks bu, karşılıklı hoşlanma halinde 1 saat içinde de yapılabilir, 3 ay sonra da yapılabilir, bunun zamanlaması hesaplanmaz, tutku matematikle formüle edilemez.
Canın isterse git seviş, yok adam bırakırmış yok duygularından emin olmalıymış...Adam seks yaptıktan sonra bırakacaksa 1 sene sonra da bırakır, ayrıca bırakırsa bıraksın ne olacak ki? Belki sen adamdan soğuyacaksın seksten sonra nereden biliyorsun...
İran'lı bir kaç kız arkadaşım bu konuda özellikle Türk kızlarıyla dalga geçiyordu, "bu kadar serbest bir ülkede yaşıyorsunuz ama hayatınızı yaşamak varken kendinize kurallar koyuyorsunuz, çok garipsiniz" diyorlardı...
Rahat bir ülkedesiniz, hayatınızı yaşıyın yahu, böyle saçma sapan hesap kitap yapmayın...10 Yorumla
4 ayİlişkinin doğru zamanı, her iki tarafın da kendini hazır hissettiği ve birbirine güvendiği zamandır. 3 ay veya başka bir süre, kişisel değerlerinize ve aranızdaki etkileşime göre değişkenlik gösterebilir; önemli olan, sırf zaman geçti diye değil, gerçekten istediğin ve hazır hissettiğin için bu adımı atman.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. İlişkinin kalitesine bağlı ve duyduğun güvene ama yıllar geçse de cinsellikten sonra değişebilir ilişkinin kalitesi bu biraz risklidir.. Erkeğin niyetini anlamak gerekir bu konuda ve de ahlaki degerlerle ilgili bu konu sonunda vicdanen rahat olacak misin bunu sen kendine sormalisin doğru geliyor mu?
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
3 ayEğer bir erkek üç ay bekliyorsa seni gerçekten seviyordur bu ilk soyleyecegim bir şey ama genelde bir çok erkek Bu kadar beklemiyor belli bir yerden sonra seks yapmazsan adamlar yavaş yavaş gitmeye başlıyorlar o gidenler zaten senin için doğal olarak bir ilişki potansiyeli değildir ama ne bileyim artık seks olmadan bir ilişki yaşamak imkansız
00 Yorumla Oha daha tanımadığın elemanla yatma bu kadarda ucuz olma ben daha yillarca hoslandigim birine acilmiyorum millete bak aw tabiki 3 ay kisa, bekleyemiyorsa da tekmeyi bas adamin kicina be kralice, daha iyilerine layiksin, erkek cidden seviyosa bi zahmet sabretsin. Oncelik duygusal bag
Heee tabi ciddi dusunmuyosan, takiliyoz kanka ya ayagindaysan evet 3 ay iyi bir vakit, birbirinizle neyi sevip sevmediginizi netlestirin ve anin tadini cikarin sanirim ne bilim, biraz weird 3 aya hemen vermek, biri kendine saygi duymali bence
23 Yorumla- 4 ay
kanka once bi verme demesek sonucta erkeklerin “ihtiyaclari” oldugu gibi kadininda var ucuzlukla falan alakasida yok durumun sen oylesin ondan savunuyorsun diyebilirsin ama 5 yildir ayni kisiyle sevgiliyim ondan baskasida olmadi yaptigin ve dediklerin cok yanlis ozellikle 20 yasini gecmis kadinlar icin cok daha yanlis
- 4 ay
@leyla017731 dusunen emoji
- 4 ay
@Sayanouta bence açılamamanın başka sebepleri vardır, kendi katı kuralınız değildir.
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu saçmalıkları sadece bizim yerli kadınlar soruyor. Öyle bir süre gerekli değil. İster 1 saat ister, ertesi gün olsun hiç farketmez. Ha bu arada şunu da belirteyim, demir tavinda dövülür. Olay uzadıkça tadı kaçar, sorunlar yaşanır. Çok tanıyayım, emin olayım diye düşünüyor bizim kezban takımı ama bilmiyorlar ki kimse, diğerini gerçekten tanıyamaz. Çekim varsa , karşındakine asgari oranda bir güven oluştuysa ilişki için yeterlidir.
10 Yorumla
4 ayHanımefendi ilişki diyorsunuz cinselik olmazsa diyorsunuz. İlişki artı cinseliktir. Ara vermek ya da mesafe koymak. Özür dileryerek söylüyorum.
İki tarafın bir birine. Koması dır. Erkeğe haftanın üç dört günü verme. Verini bulur. Net tek cevap . Kadını da Erkek ilgi ve alaka dar olmazsa. Kadına alakadar olanı ve ilgi gösterene yürür yani. Sizin. İlişki var cinselik yok ya da ara ara var. Gül sulanırsa açar kokar. Sulanmak ise dikeni batar. Evli çift için cinselik evliği ayakta tutan bir direk tir.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
4 ayBazen dalga geçtiğinizi düşünüyorum, tamam vücudunuz bunu istiyor olabilir ama 3 ay birini tanımak için çok erken, hadi diyelim verdim eleman sıkıldı, başka biriyle çıkmaya basladin nasıl olsa artık engelin de yok onla da yaptın diyeim, evleninceye kadar kaç erkekler olacaksın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ay3 aya şanslıysan 3 kere aldatır cinsel olarak. Erkeklerin oturup sizin cinsellik vermeye hazır olmanızı mı beklendiğini sanıyorsunuz. 700tl ile 2000 arası bu işi yapan çok kadın var farkında mısınız? İstanbul , İzmir , antalyanın bazı ilçeleri özellikle bu iş dönüyor yanlızca. 1 hafta sizinle reel da buluşmaz onun parasıyla kendini rahatlattırır.
115 Yorumla- 4 ay
Sacmalıyorsun seven kısı yıllarca bile bekler
Cevap sahibi4 aySence neyini sevicek? Sana söyliyicek mi aldattığını sence 😉 Erkeklere sevişme seks kadınlık yapmadığınız sürece sevilicek bir şeyiniz olmadığını anlıyana kadar aldatılıcaksınız. Sadece aldatılıcaksınız evlilikte sevgililikte nişanlılıkta... her yerde.
- 4 ay
Kişi kendinden bilir işi tabi anana bacına da oyle yaptırlarsa
- 4 ay
ben her şeyi yapıp aldatıldım ona ne diyosun peki
Cevap sahibi4 ay@passaklıtanrıca Öyle olduysa üzücü bir sebebi var. Yükselen bir erkekle beraber isen genelde kadınlar yükselen erkeği kapatmak ister. Aldatır çünkü seçenek var. Anneanne-babanneleriniz erkeğin ne bekliyiceğini bildiği için sizlere doğruyu göstermeye çalışıyor. Anneler anlamaz 2 nesil öncesi anlar.
Şimdi benim aylık gelirim 175 bin tl... Ben niye kadının keyfini bekliyim yağ çekiyim ki. 5-10 atar istediğimi istediğim şekilde kıra döke yırta yırta yaparım kızın. Ben bu gelire 1 günde gelmedim. 30 yaşım. 12 sene vermişim bunu inşa etmek için. Şimdi sen ne yaparsan yap anlamı yok ki. ben baştayken yanımda değilsen 18 lerinde 20 lerinde. Ben şu an ki kazancımı sana borçlu değilim. Evlenip emeğime ortak niye ediyim ki? 5000 tl verip anal-oral yaptırıp kıçımı bile yalattırabiliyorken niye kendimi bir kadına zincirliyim. Bunu yaratırken yanımda olmıyan kadına ihtiyacım yok. Zaten var kadın şu an ne işime yarıyıcak. 20 lerinde evlenmiyen 30 larında yiyemez. 40 larında keyfini 50 lerinde namını yürütemez.
Cevap sahibi4 ay@Haletiruhiyemm Bak örnek var. FB den fb atlamış durmuş zamanında evlenmezsen böyle sap kalırsın kimse hanesine ortak etmez. Basar geçer. Evlendi diye cinsel hayatı olucak gibi bir kaide olmadığı için gençken evlenmiyen feministler orta yaşta hiç evlenemiyor çünkü erkekler durumun farkında. İmzayı atan kadın unumu eledim diyor emekliye ayrılıyım koca parası kırarım nasıl olsa ortağım boşanamaz. donumla geldim adamın her şeyi var alırken yarısını alır çıkarım diyiceğini biliyor erkekler. O yüzden 39 yaşında sap karılar dolu ortalıkta. Üzücü😐
- 4 ay
kendisinin henüz işi yok, benden az kazanıyor, buna ne diyorsun
Cevap sahibi4 ayKıçından uyduruyorsun derim. İşsiz adama kadınlar bakmaz. Eğer ağzı iyi laf yapıyorsa o zaman hesabı da kitler... sekste yapar... Çok fazla yok ama toplumda ağzı iyi laf yapan erkek. çünkü erkeklerin değil kadınların özelliği aslında ama kadınlar sayesinde bazı erkekler kadınları geçiyor çene konusunda. Konuşkan ve kardeşim. Kadınların bu ikisi birleşmiş kişiye tapar cinsiyeti fark etmez top da olsa tapar.
- 4 ay
aynen söylediğim gibiydi ama aldatıldım
- 4 ay
@NefesDuaa ya kızlar bu fıkırsızle niye muhatap oluyorsunuz ki zaten insan artığı
Cevap sahibi4 aymadem öyle uzayın evde kalmışlar takımı
Cevap sahibi4 ay@Haletiruhiyemm Sen evli olsan ne olucak ki. Mutsuz edersin adamı. düşünce yapın evde kalmış yapısı. Adam senle cinsellik için değil. evde dursun yemek yapsın çocuk yasın ben dışarda işimi görürüm diye almıştır. Kadın olarak yatağa alınıcak tip değilsin fikirlerinden belli tatlım ne olduğun 😉
- 4 ay
Ahahaha tipimi gormus gıbı konusuyor birde zırcahıl kendin gizlisin ama kesin Habeş maymununa benziyorsun
Cevap sahibi4 ayÖnemli olan tipi değil kadının. Güzel kadın değil sevişmesi güzel yatakta ter attıran kadın , güzel kadındır. Ne güzellr var kadın namına tezekler. Saplar çünkü kadınlık yapmakta gözleri yok.
Cevap sahibi4 aytipini napıcan erkeğin. öyle olsaydı allah bize got meme kalça vs verirdi. Kendini kandır anca. sen * evli değilsin.
4 ayBenim değer ve inancıma göre evliliği tercih ederim
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayAçıkçası ben ex sevgiliye bir Buse konduracagim diye 8 ay düşünmüştüm..
Şimdilerde ise evlilik olmadan sarılmam bile, bana zarar...
Sevgiliyiz ayağına karı koca hayatı yaşanıyor sonra
" Beni kandirdi" oluyor adı.
Bu yaşıma kadar bile isteye beraber oldum diyene rastlamadim
00 Yorumla
4 ayNe tür bir ilişki olduguna baglı 3 gun bile beklemeden yapanlar var cunku amacları sadece cınsellık yaşamak yanı senin amacın ne ona baglı
41 Yorumla- 4 ay
Taraflar getcekten birbirilerini seviyor ve arzuluyorsa zamanin hic bir ehemmiyeti yoktur. Bu zamanla degil askla olacak birsey. Sevmeden seks yapanlara da hayranim nasil bir mide var
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
4 ay3 ay fazla bile... Cinsel ilişkiye gereğinden fazla anlam yüklüyorsunuz. Penisin vajinaya girmesini gereksiz yere kutsallaştırmayın, hayatınızda büyüüüük bir dönüm noktası değil.
20 Yorumla
4 ay3 ay için de bi yakınlaşma olmuyorsa bu normal değil.. Direkt seks ve penetrasyon için demiyorum. 1 aylık süre içerisinde bi yakınlaşma olması lazım en azından..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
4 ayHerkesin süreci farklıdır ama 3 ay da gayet iyi bir süre aslında, hatta çok bile. Zaten çoğu sevgilide iki tarafın da aklındaki asıl hedef o. Gereksiz yere uzatmaya gerek yok.
00 Yorumla
4 ayHiç beklemiyorum eğer arzularsam birlikte de olurum
31 Yorumla
3 ayİlk aylarda birbirinizi tanımanızın önemli; cinsellik doğal olarak o süreçte gelişebilir. 3 ay içinde rahat hissederseniz ilerlemek uygundur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
4 aybekaret senin içlin önemli ise evlenmeden yapma. önemli değilse, ille de bir süre söylemek doğru olmaz her ilişkinin kimyası farklıdır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
4 ayCanının istediği zaman aç bacağını. O senin kaliten kişiliğin ve karakterin. Değerini belirleyecek olan sensin.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 ayyarın ne olacak belli değil zamanı geri döndüremeyiz karşılıklı beklentiler aynı formdaysa neden üç ay?
00 Yorumla Kesinlikle çok Bence ben buluştuğumu ilk gün bütün kızlarla ilişkiye girdim beklemenin bir anlamı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayOnu ne kadar süre de yeterince iyi tanidiysan, ne kadar sürede ona tam güvenebildiysen olur bu iş..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3 yeterli geç bile bence vermek istiyorsan ver kurtul aslında bence en başta vermeliydin belki si…kemicek seni keyif vermicek boşa zaman kaybı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayHa üç ay ha beş ay eninde sonunda o iş olmayacakmı? evet bencede olacak o zaman ne duruyon koş dan dan ))
00 Yorumla Bence bir zaman belirlemek doğru değil. Zaten planlı da olmaz böyle bir şey. Spontane gelişir. Mhrs den randevu almıyoruz neticede😂
00 Yorumla
4 aySeven sevdiğine dokunmaz evlenmeden gerçek sevgi budur
00 YorumlaBen birinci dakikada veririm verince azalan bir şey degil ki
00 Yorumla
4 ayİki kişinin samimiyeti ve muhabbetine yakınlığına bağlı..
00 Yorumla
4 ayEn iyisi evlenesiye kadar yapamamak yoksa seni ancak kullanırlar erkekler kadınlardan farklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
4 ayErken diyen de var çok bile senin ilişkide ki beklentin önemli haizr isen ok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. İlişkin ciddiyse evliliğe bırak. gelip geçici ise hiç yapma. bit heves olur gidersin
00 YorumlaO sizin aranızdaki etkileşim ile alakalı bişey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
4 ay3. gün bile olabilir, bu tamamen aradaki çekime ve güvene bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayHayır, bazı durumlarda geç bile. Uyumu yakalamışsam affetmem, bir şekilde ikna ederim ve mutlu ederim. Sen de istiyorsan yap, hayat kısa, anı yaşa canım. 😁🪷🌸🍃♥️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayVinsellikle zamanin ne alakasi var. Karsindaki kişiyi seviyor ve arzuluyorsan bu oyle olur. Yemegi saat ile mi yiyorsun yoksa acıkınca mi yiyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayBunun zamanı yok zaten bu işi zamanla kemanla yapacaksan yapma sırf yapmak için yapılmaz
00 Yorumla
4 ayBenim sevgilim iki hafta içinde istiyordu ilk datede şarap alacaktı
00 YorumlaBence erken değil geç bile
120 YorumlaNeden bekliyoruz?
Karşı taraf istekli mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ay3 ay çok çok geç bile. 1 ay içinde ilişkinin devam edip etmeyeceği belli olur, bu zamandan sonra da yaşanabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayÜç aylık ilişikide erkek için can vermesini beklemek normal ama kadından qm vermesini beklemek anormal. qm candan kıymetli Türkiyede
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 aybence geç bile. ama tabiki eşlere göre değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKişiden kişiye göre değişir. Benim için uzun bile
10 YorumlaBu tamamen sana ve karşının görüşüne bağlı istersen ilk gün yaparsın istersen 3 ay istersen hiç yapmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayılkkez mı yakınlasma olacak bırıyle buna gore degısır?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayDini bağlılığım olmasaydı eğer, ne zaman içim ısındıysa yapar geçerdim. Sonuçta bir duygu yoğunluğu, hazır hissediyorsan beklemenin anlamı yok
42 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle
- 4 ay
Evlilik düşünür müsün
- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
4 ayİlk oldu bende ama tabi öncesinde telefonda günlerdir konuşma oldu bir hafta sonra gönderdim
00 Yorumla
4 aybiz 2,5 ay dayanamadiik gerisi geldi şimdi ayriyiz 2 tarafta pişman erkek olarak benide etkiledi
00 Yorumla
4 ayBu sorunun cevaplarında çok detay gerekiyor göreceli bir kavram kimi ilişki bir haftada başlar kimiside bir yılda gelişmez kişiye göre değişir
00 Yorumla
4 ayEvet aşırııı erken hemde hastalık kaparsın boş ver
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayVer gitsin. Hayat kısa. . .
51 Yorumla- 4 ay
😂
Gizli Üye(36-45)4 ayÇok erken değil. Ama çok ileri gitmemek lazım.
51 Yorumla
4 ayyok ya sen direkt uzan halleder o işini
10 Yorumla
3 ayÇok erken 1 yıl dolmasını bekle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ay3 ay ideal bir süre
00 Yorumla
4 ayBence cinsellik ile de başlangıç yapılabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
4 ayBen en fazla bir gün beklerim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
4 ayTamamen çekime bağlı bu.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 3 saat iyi bence yaaa uzatmaya gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayİlk gün olur ver gitsin
00 Yorumla
4 ayCiddi ilişkiyse evlilik den sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
4 ayÜç ay normal bir süre
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Biz ilk günden kütür kütür sıkıştık
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne