Bakireyim ve kendimi buna hazır hissetmiyorum ama bana çok baskı yapıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendini hazır hissedene kadar yapma tabii ki. İlk ilişkide psikolojik olarak da hazır olmak gerekir. Kendin arzularına karşı koyamayıp, libidonun önüne geçemediğinde, arzu ettiğin kişi ile olmalısın. Belki de şu an ki erkek arkadaşınla da olmayabilir bu. Ayrıca bu durum bakire olmasan da geçerli. Bakire olanlar da herkesle rahat rahat birlikte olamazlar. Yine manevi ve ruhsal anlamda beslenip, ilişkisinde arzu taşıması gerekir. Cinselliğin sunulan bir ürün değildir sonuçta. Karşılıklı çekimle olan ve birlikte yapılan, fiziksel, ruhsal ve mental olarak rahatlatan bir eylemdir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları din, örf, gelenek baskısıyla bekaretin kutsal olduğu yanılgısıyla yetiştiriliyor. Bedeni ilk cinsel ilişki için hazır olsa da zihnen bir türlü hazır olamıyor. İlk cinsel ilişkisini yaşadığı erkekle evlenme (ya evlenmez de ayrılırsak) kaygısı, evleneceği zaman bakire olmaması nedeniyle erkeklerin kendisini müstakbel eş adayı olarak değil, "yatmalık, takılmalı hatun" olarak göreceği kaygısı, evlenecek kadınlar havuzunda bakire olanlara göre daha değersiz olacağı kaygısı kadınları, bekaretlerini hazine gibi evliliğe saklamaya zorluyor. Kadınlar, erkek egemen toplumun bu dayatmasını, evlenmeden seks yapmış olmaktan dolayı eş adayı erkek dahil kimseye hesap vermek zorunda olmadıklarını idrak ederek aşabilir. Kimseye hesap vermek zorunda olmadığınızı idrak ettiğinizde ise, evli olmasanız dahi sevdiğiniz erkekle kaygısızca, özgürce seks yapabilirsiniz. Bunun için de sevgililik ilişkisinin üçüncü, altıncı veya onikinci ayını beklemeniz gerekmez. Sevgilinizle seks yapmak sizi kirletmez, kadın olarak değerinizi düşürmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın sen istemiyorsan sırf onun baskısıyla yapma!! Hayatının hatasını yapmış olursun! Bu çok özel bir an. Senin için gerçekten çok kıymetli, çok özel, bu insanla olsun dediğin insanla yap. Böyle şeyler karşı tarafın istemesiyle yalvarmasiyla olacak şeyler değil. Hele ki daha 2,5 aylıkken istiyorsa o sırtlandır bence😂😂 benim 3 yıllık sevgilim benden istemiyordu ben istememe rağmen çok çok düşünmüştü tamam olur demedi hiç
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılHer ilişkide illa yapılması gereken ya da yapılmak zorunda olunan bir durum değil. İstemiyorsan elbette kimse seni zorlayamaz. Kendinden henüz yeni başlayan bir ilişki için ödün vermemelisin. O kişinin de sana saygısı ve sevgisi varsa zaten anlayış gösterecektir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
83Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeks karşılıklı arzu işidir. Sen de istersin, sevişirsin okey ama araya "baskı" denen bir kelime giriyorsa gidişatta bir sorun var demektir.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır gayet normal sadece sen biraz kendini ağırdan satıyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Soruyu anlamadım tam açıklamayı okumamıştım sana baskı yapmaması lazım bu konuda
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sevgilimle 3-4 ay sonra birlikte oldum. Bende bakireydim hatta bu zamana kadar cinsel anlamda hiç bişey yaşamamıştım. Kafamda en ufak bir tereddüt yoktu birlikte olurken. Ve hiç bi zaman bunu önceden planlayıp konusmadık. Bir anda duygu yoğunluğu nedeniyle gerçekleşti. Seni buna zorluyorsa sakın yapma. Gerçekten ortada güzel bi duygusal bağ olduğu zaman kendiliğinden iki tarafı rızasıyla oluyor zaten. Kaldıki önemli olan zaman değil 2 yıl sevgili olup yapıp sonra ayrılanlar var. Yani hayır derim zaman geçer oyle yaparım falan diyede düşünme. Seni gerçekten seven insan bunu dile getirmez. Bunun ölçüsü zaman değil bi kız için güven ve aşk. Kafanda tereddüt varsa zaten bişeyler eksiktir
121 Yorumla- +1 yıl
Vayy guzelmis
- +1 yıl
Eee ilerde diktirmek zorunda kalırsın bu şekilde
Cevap sahibi+1 yılNeden diktireyim? şu an sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz. Olurda bişey olur ayrılırsakta yaptığımdan utanmıyorum. Dürüstçe birine güvendim ve yaşadım derim. Beni ben olduğum için seven bir insan bunu sorun etmez zaten. Hata yanlışlar olabilir hayatta. Karşımdaki insanda geçmişinde birileriyle bişeyler yaşamış olabilir. Sırf bi zar için insanlar neden aynı frekansta olduğu birinden vazgecsin? Hepimizin bi kaderi var ve onu yaşıyoruz. Her yaşanan şeyinde bi nedeni var. Ders, hata, pişmanlık, belki mutluluk her neyse. Ama hiç bişey insanın kendinden önemli değil. Benim yaşım 25 ama burada bir sürü genç kız var bu tarz konusma biçimlerinizle onlarıda kendinileribş değersiz hissetiriyosunuz bi çok kuz yaptığı hata yüzünden kendini yargılayıp hayata küsüyo. Ya da artık ben düzgün bi kız değilim diyio hayatını daha dibe çekiyo. Bırakın artık şu namus bekçiliğini. Namus iki bacak arasındaysa, her haltı yiyip kızlara bu baskıyı yapan erkekler asıl en namussuz olmuyor mu? Her şeyi yapayım ama karşımdaki kuz bakire olsun eee siz bakir misiniz? Böylelikle anlaşabildiği belkide ruh eşi olduğu olduğu halde sırf bakire değil diye kızlardan bi zar için ayrılan, sırf bakire diye orta seviyelerde hislerle evlendiği bi kadınla mutsuz olan birçok erkek var. Sonrada onu gider bakire olmayan kadınlarla aldatır. Bi kadının karakterini ruhunu sevin. Bu yüzden namus insanın aklında ruhundadır denir. Her şeyi yapar kız ama bakiredir eee? O çok mu dürüst. Ya da bakiredir gerçekten bşry yaşamamıştır gözünü senle açar ama sonrasında doyumsuz olur aldatır. Daha mı üstün karakterli şimdi bakire olmayan kızdan. Yapmayın allah aşkına gidin soğanla evlenin o zaman o çok zarlı hem. Ben kimse için geçmişimi değiştirmem kimseyide kandırmam. Bu konuda hiç bişey yaşamamış bir erkeğede saygım sonsuz diktirip kandırmam kabul ederse eder etmezse etmez. Bu tarz itamlarla insanları yargılamayın. Hayat bitmedi ömür bitmedi ne yaşicaz belli değil hepimizin kardeşi var kızı olucak belki ilerde.
- +1 yıl
Bu kadar uzun yazıya gerek yoktu😄bakire olmayan kızı düzgün kimse istemez. İlerde anlarsın
Cevap sahibi+1 yılEttafımda bakire olmayıp çok evlenen insan var. Evet gerek yokmuş zihniyetsiz bak işine
- +1 yıl
Onların eşleri g. avatsa biz napak
Cevap sahibi+1 yılSen her boku yiyip bakire kız bulcagını mı sanıyosun n*h bulursun. Sen ve senin gibiler kandırılmaya mahkumsunuz. Bakireyim diyip popiş verenleri gezdirrirsiniz yanınızda. Yürüyün gidin genç kızların psikolojisini bozmayın
- +1 yıl
Senin gibi yüzlercesini sktim ben😄
Cevap sahibi+1 yılDini inancın çok mu var?
- +1 yıl
He öyle
Cevap sahibi+1 yılNur suresinin 3. Ayetine bak bakalım kader sana böyle olduğun sürece öyle bi kız mı nasip edecekmiş. Madem böyle bi tabun var o zaman ona göre yaşa. Aynı zamanda Hz. Ömerin başına gelenide oku. Oku ki kimsenin hayatını yargılamaya hakkın olmadığını öğren. Senin gibileri allaha havale ediyorum. Benim yaptığım doğru demiyorum. Bir erkeğe güvenip bişeyler yaşadıktan sonra kimse geçmişini değiştiremiyo. Onun bunun altına kaşarlık olsun diye yatan kadınları poh pohlayıp burada saçma sapan genç kızlara baskı yapmayın. Terbiyesizler.
- +1 yıl
Kimseye baskı yapmıyorum😂kimin ne olduğunu iyi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam namus iki bacak arasıysa sende erkek kaşarısın o zaman
- +1 yıl
Benimle uğraşmayı keser misin😄git sevgilinle uğraş
Cevap sahibi+1 yılKızım sen bu zihniyetleri takma içinden geliyosa onu yaşa bu tiplerden de uzak dur.
- +1 yıl
Ya bi git
Soran+1 yılErkek kasari hahah cok dogru bir tabir kullanmissin evlenirken bakire olayim olmayayim boyle dusunen birisiyle asla evlenmem ne kadar cinsiyetci ve eril bir dusunce seninle evlenecek kiza ve ilerideki cocuklarina acidim boyle bir babalari olacak ne aci
Soran+1 yılBunlari takmiyorum zaten sadece kendimi ne zaman hazir hissedersem o zaman yapacagim boyle insanlar gram umurumda degil bu arada yazin da cok guzeldi tesekkur ederim😁💖
- +1 yıl
Sizin g. avat kocalarınıza acıyorum😁
Cevap sahibi+1 yılYavrum bunlar kendilerni belli ediyolar zaten başta geçmişi sorgulayıp bakire misin değil misin derler kendi geçmişleri b*k olduğu içinde ne desen inanmazlar. Böylelerinden uzak dur ömür boyu kandırılmaya mahkumlar kandırılıyorlar da zaten
Cevap sahibi+1 yılNe zaman ne yaşamak istersen yaşa kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin yaşadığın insanla aranda kalsın kimseyede anlatma. Rica ederim 💐❤️
Yapma derim yarın bir gün buraya bir soru daha eklersiniz bana böyle böyle yaptı diye seven dokunmaya dahi kiyamazken lekemekte nedir şimdi bana yobaz diyen çok ancak ama yobaz diyip özelden özür dileyen bir çok insan var hayatın pişmanlığını yaşarsın
30 YorumlaBaskı yapıyorsa zaten direk sal. O işten kısa süre sonra yol vericek. Bu yorumsa burada kalsın. Bi insan sevdiğine bu konuda baskı yapmaz bekler onu rahatlatır. Bu konuda ona özgürlük tanır böyle olunca kızda rahatlar zamanı geldiğinde de olucaksa olur.
20 Yorumla4 yıl birliktelik ve Nişanlılık döneminden sonra ayrılanları görünce adam kullanıp gidecek anlamı çıkıyor. Birde bakire olunca adamın niyeti bskireligini alıp kaybolmak gönder gitsin. Bu 4 yıllık arkadaş evleneceği evi tutmuş, eşyalar alınmış bu halde ayrılıyor, bu boru değil kizligı gittiği kime bozdurdun derler dikkatli ol
10 Yorumla
+1 yılHem çok erken hem de baskı yapıyorsa senin gerçekten istediğin günü ve hazır olmanı beklemiyorsa seni sevmiyor demektir amacını baştan belli etmiş yine erkekler her zamanki gibi hiç şaşırmıyorum, bari böyle düzgün bakire kızlara yapmasınlar ya gitsin başkalarıyla gönül eğlendirsin şöyle kızlardan ne istiyorsunuz da hayatlarıyla oynuyorsunuz anlamıyorum, iyice nefret ettim bu tiplerden, baskılarına gelme vur tekmeyi ayrıl ondan düşünme bile
00 Yorumla
+1 yılSakin ol yardıma geldim.
Önce bi sakinleş ve teklifi kabul et. Asıl olay bundan sonra başlıyor bak şimdi
seni adeta ihya edeceğim
adeta özgürlüğüne kavuşturacağım
mutluluğun formülünü vereceğim
erkeğini dize getireceksin
Bunun için yapman gereken ilk şey
sakin olmak
tamam mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten seviyor olsaydı bu konuda asla baskı yapmaz, baskıyı geç bunu sana söylemezdi bile. Kesinlikle uçkur düşkünü biri olduğundan emin ol seviyor taklidi yapıyor uzak dur. Gerçekten seviyorsa bu konuyu bir daha açmasın bunu iste yapamayacağını ve ayrilacagini gör
00 Yorumla
+1 yılBu konuda baskı yapıyorsa koyacaksın tekmeyi. 2 buçuk ayda ne seksi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kararlarına saygı duyması lazım. Hemde ske ske
02 Yorumla- +1 yıl
Çok değişik anlamlar çıkıyor bu cümleden 😂😂
- +1 yıl
Abi bir bakıştık senin küçük enişteyle
+1 yılBence şimdi ayrıl. Bu kadar baskı yapıyorsa seninle beraber olduktan sonra da ayrılacak emin ol. Sende verdiğinle kalacaksın. Kötü olan da sen olacaksın. Hayatını mahvetmek istemiyorsan hemen ayrıl. Samimi söylüyorum.
00 YorumlaCinsel istekleri ve baskısı sana olan hislerinden ağır basıyorsa ilişkiyi gözden geçirmeni öneririm. Hazır hissetmedigin halde 2.5 ay gibi kısa bir süre içinde sana baskı yapıyor. Bana hislerinde pek samimi gelmedi.
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma sapık ile berabersin seni bu mutlu etmez ve hiç bir şekilde baskı olmamalı böyle şeyde belli etmesi de doğru değil kurtul bundan biran önce
10 Yorumla
+1 yılYuh yani 2 buçuk ayda ne ara birbirinizi tanıdınız ne ara şimşekler cakmista bide baskı yapiyor uzak dur bence ondan
20 Yorumla
+1 yılSalaQsınız siz biliyormusunuz ya 2 buçuk aydır sevgili olduğunuz kişi size cinsellik teklifinde bulunuyor siz düşünüyorsunuz ya seven adam öyle yapmaz ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. 2.5 ay pes doğrusu bir de baskı yapmayı kendine hak görüyor yarın bir gün bak ben seni aldatırım ihtiyaçlarım var diyebilir yol yakınken gardını al bence
00 Yorumla
+1 yılKendini hazir hissedersen 1 hafta bile yeterlidir ama hazir hissetmeuenler icin 2 yil bile kisa bi zaman asla zorlama kendini zorlamasinada izin verme yol ver istemedigin seyleri yapmaya çalışırsa
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin böylesi tipler 4 ayda kullanıp atıyorlar denedin mi yaşadın mı deme yaşadım abla tavsiyesi
10 YorumlaSınırlarına saygı duymayan bir hödükle birlikte olmana gerek yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemediğin bisey için zorluyosa seni sevmiyodur seven insan düşünür evlenmeden yapmaz ayrıl gitsin zaten sen eğer yapnazsan o ayrilcaj amacı bu olduğu için
20 Yorumla
+1 yılSiz sevgili degilsiniz, sen sevgili olduğunuzu zannediyorsun sadece, onun amacı sadece seks yapacağı biri
00 Yorumla
+1 yılBaskı kuruyorsa ve sen hazır değilsen yaklaşma sırf üxülmesin diye sende istemeden yaparsın çok pişman olursun yol ver gitsin
00 Yorumlasiz sevgili filan değilsiniz, arkadaş seni seviomuş gibi davranıyor sadece...
seni kandırmış sevdiğine seks yapma peşinde00 Yorumla
+1 yılHazır olmadın bir seyi yapma hem cok günah hem iyi değil evlendikten sonra daha mantıklı belkit seni kulancak sonra ayrılcak 2.5 ay cok erken daha
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl olsa yapacan şimdiden ver gitsin sonra sıradaki de o da gelsin sonra sıradaki de o da gelir böyle böyle gider
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılBence sana karşı duyguları ile değil üreme organı ile düşünüyor. Sonu olan bür ilişki olacağını sanmıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
@Merve5617 Yapmasın. Üzülür sonra.
böyle şeylerin zamanı yok. sen daha olgunlaşmamışsın bunu ona söyle. piskolojik travmaya neden olabilir bu sende. çünkü bunu sorguluyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın yapma sakın çok pişman olacaksın hemen tekmeyi vuracak sana baski yapan adam sevmiyor hemde 2 ay olmus hemen ayril kendini kullandirma
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden önce bir şey yaşama. Seviyorum ölüyorum laflarına da asla kanma. Gerçekten seven bir şey talep etmez bence.
30 YorumlaSaçmalama canım kızım bide hala diyorsun sevgilim diye sapık lan bu aklını kullan niyeti ciddi olsa seninle bu konuyu konuşmazdı bile amacı sadece cinsellik yaşamak senide onun İçin kullanacak bak sakın verme bakiresin madem helaline sakla kendini
32 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle yapma derdi O zaten yapmasan seni bırakır bir daha gerçek yüzünü görsün
10 YorumlaHazır hissetmediğin halde baskı yapıyorsa yol ver gitsin ya
10 Yorumla
+1 yılZamana bağlama eğer gerçekten istiyorsan gğzel bir his
10 YorumlaEvet erken sonrasında ayrılsan pişman olacaksan yapma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılerken hissediyorsan erkendir istemediğin şeyi yapma
10 Yorumla Cok baskı yapıyosa ayrıl 2.5 ayda ne seksı beraberlıgı vur tekmeyı
00 Yorumla
+1 yılErken. Seni zorluyorsa amaci farkli ve ayrilman gerek. Kimse kimseyi bsy icin zorlayamaz
00 Yorumla
+1 yılnasil istiyorsan kendini ne zaman hazir hissediyorsan o zaman yap
00 Yorumla
+1 yılBaski yapiyorsa tekmeyi vur. Cinsellik icin beraber ve istedigini alma pesinde.
00 Yorumla
+1 yılBen o sevgili nüsvettesini...
Fırsatçı o, seni önemsemiyor.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Hayır gelmez. Hala sevgilim demen bile hata o derece
00 YorumlaBöyle birinden ayrıl gerçekten sevse seni böyle bi şeye zorlamaz
00 Yorumla
+1 yılYuh şaka mı bu? Baskı yapıyorsa ayrıl baskıyla olmaz belki evlenmeden istemiyosan. Saygı duysun
00 Yorumla2.5 ayda seks yapmak isteyen birisinden hayır gelmez. Gönül eğlendirmek istiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu ona anlat bize değil... Anlayışla karşılarsa doğru kişidir. İtiraz ederse yolunuz açık olsun
00 YorumlaBunu ona söyle seni seviyorsa bekler yoksa baskı yapar hım baskı yapıyormus =)
00 Yorumlaçok istiyosan ayrılalım derdim ben olsam. erken tabi
00 YorumlaBencede çok erken o ne öyle 2-3 ay da, bide bakiresin. Doğru zamanı bekle, hazır olduğun an Doğru an
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaskıyla olmaz çekimle olur. İlk haftadan yaptığımda oldu ama karşılıklı istekle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Yanii ne acelrsi var anlamadım gerek yok bence bu kadar hızlı
00 Yorumla
+1 yılCüş 2 5 ayda ne sexsi ben 4 aydir oral yapcak flort yalancak vajina bulamiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende hala ona sevgilim diyorsun aferin
biz olsak tecavüzcü diye çoktan evimize swat takımını operasyon yaptırmıştı kız :D10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılistemiyorsan yapmak zorunda değilsin tabi. ama 2.5 ay erken değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken
2 ay konustuk ilk gorusmede beraber oldum hayatımin hatasıydı.
Baskı yapıyorsa amacı belli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzülürsün onun istediklerini yaparsan. Kısa yoldan ayrıl gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYap kurtul mezara mı götüreceksij. En azından ellemesine izin ver canım hevesi kaçmasın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapma sakın ayrıl gitsin seven insan sevdiğini bunun için zorlamaz zaten verirsen ayrılır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2,5 ay ilişki için erken amaç sadece cinsellik bence
00 Yorumla
+1 yılBu işin süresi yok adamın ilk günden beri kafasında olan şey bu sadece doğru anı yakalayıp çalmış
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 2.5 aydır sevgiliyiz ama seks yapmak istiyor, çok erken değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler