- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
3 ayonlarsız olmaz.
kadın için bol seçenek var. en verimli olanları hem klitoris için vakum özelliği hemde devamında vagina için uzun kısmı olanlar var. tabiki titreşimliler. ayrıca günlük olarak elbisenin içnde olup dışardan görünmeyen istediğinde uzaktan kumandası ya da telefon programı ile kullnabildiklerin var. işte sokakta otururken yürürken aynı anda mastürbasyon yapabiiliyorsun bu sayede. anal seviyorsan aynı anda hem vagina hemde anal olarak uyarıcı olanlarıda var tabi.. seçenek bol. önemli olan sen neyden zevk alıyorsun ve ne zaman kullanacaksın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
3 ayKadın olduğundan bence ilk alman gereken uygun, pahallı bir vibratör. Diğerlerine sonra zaman içinde geçersin. Sakın ucuza kaçma ama, biraz pahallı olsun, ama kaliteli olsun. İçine sokacağın şeyin ucuz malzemeden olmasını istemezsin.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Senin hayal dünyana kalmış ön için, arka için, realistik, titreşimli, ölçü ebat olarak fark ediyor... Plug tarzı şeyler bir sürü var öncelikle o oyuncakla ne hayal ediyorsun onu düşün sonra hayaline uygun ürün al...
00 Yorumla
3 ayAilenle yaşadığın için saklaması bir tık zor olabilir. Giyilebilir vibratörler var, uzaktan kumandalı. İçine takıp çamaşır giyebiliyorsun. Onlara bayılıyordu partnerim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
3 ayEski sevgilim titreşimli penis halkalari penis kılıfları anal tıkaç almıştı kullanıyorduk penisinin bir de titremesi çok güzel oluyordu tıkaçı da arkamdan sokuyordu yaparken canım acıyordu ama çok zevkliydi
42 Yorumla- 3 ay
Tıkac kullanman gün içinde rahatsız etmiyor mu
Cinsel Yaşam konusunda 939 cevap paylaştı. Vibratör öneririm.
1713 Yorumla
Soran3 ayVibratör istiyorum zaten
Soran3 ayOnların da çeşıtleri var ya bacım
Soran3 ayAilemle yaşıyorum evet gizleyebileceğim bir şey olmalı
Soran3 ayGördüm çabuk bozuluyor demişler genelde
Soran3 ayAnladım teşekkür ederim
- 3 ay
Sen kullanıyormusun ne önerırısın tıtresımlımı normalmı
Gizli Üye(18-24)3 ayVar da sen neler düşünüyorsun vibrator de alabilirsin d. ildo da yani isteğine tercihine bağlı biraz da asko
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
3 aySize tavsiyem mutlaka alacağınız ürünün metaryaline dikkat edin sağlığınız için
Şarjlı olsun pil bas belasi
Kumandalı olanlar ekstra konfor katiyor aklınızda olsun
Her kullandiginizda kondom yakın ya da mutlaka dezenfekte edip strece sarip saklayın
Çünkü kullandıktan sonra enfeksiyon çok sık goruluyor bilginize00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
3 ayBabanın kocanın şarjlı traş makinesi varsa onun titreşimi işini görür
02 Yorumla
Soran3 ayHijyenik olmaz
- 3 ay
Hijyen düşünüyor ya direkt içeri sokma çamaşır üstünden ya da araya bez köy olmadı kondom bul komple gecir
- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
3 ayValla oyuncak güzel şey sevişme esnasında da aileyle yaşıyorsanız saklayabilecek tarzda bir şey alın. Kumandalı lush lar var, takıp iç çamaşırını giyince bile belli olmuyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
3 ayoyuncak değilde amerikan cırt kelepçe, maske, plug, kırbaç kullandığım oldu eski zamanda. Kostümlü konulu doğaçlamalı iyidir.
00 Yorumla
3 ayWomanizer al, en favori ve rekorlara konu olanı o :) he tabi mastürbasyon sekline göre de oyuncak seçimi değişir. Dokunsal mı yoksa içsel mi gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 985 cevap paylaştı.
3 ayKanlı canlı sıcacık keser sapı kıvamında yapRak varken, soğuk ve ruhsuz plastiklerden niye medet uyuyorsun bebişim?
01 Yorumla- 3 ay
Ne yapmışız kız
Gizli Üye(36-45)3 ayYok evli oldugum icin :) peki ben birsey diyebilir miyim
2211 Yorumla
Cevap sahibi3 ay@Argorat bu kadar abaza oldugunu belli etme
Soran3 ayDe tabii de ben evli olsam da kullanırdım muhtemelen eğlenceli olurdu
Soran3 ayYazarım
- 3 ay
Evli olsanda olur sadece oyuncak daha fazla tutku katar 😉
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Titreşimli vibratör al keyfine bak bir yapışta 2-3 defa boşalırsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayPenis yüzüğü al kilitine takarsın kilitin böyyügse 🙄🙄
10 Yorumla
3 ayMaşllah kızların hepsi kulanıyormuş 😳🫣
Aklında ne var peki?10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayBen ailemle yaşadığım için ve saklaması sıkıntı olduğu için deniz kolluğundan kendim icat ettim 😂 🙈
18 Yorumla
Soran3 ayZevk vermez ki
Cevap sahibi3 ayKim demiş vermez, Heeyy gidi hey 😂
Soran3 ay: )
Cevap sahibi3 ayGayet de güzel oluyo, Ben şimdilik memnunum 😂🙈
Soran3 ayNe güzel
Cevap sahibi3 ayEvet güzel oluyo, İşimi görüyo en azından yav 🙏☺️
Cevap sahibi3 aySiz kadınların saklaması daha bi sıkıntı tabi, Eskiler deodorant kullanıyodu o iș için 😂 🙈
Soran3 ayDoğrudur
Hiç kullanmadım, ihtiyaç duymadım. ☺️ Sana yeni alacağın oyuncağın ile iyi eğlenceler diliyorum. 😋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
3 ayKelepce al :) biri hareketsiz kalsin bak nasil oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gerçeği varken sahtesini kullanmak mantiksiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Minik vibratörler var çantada cepte taşınabilir ince tireşimli ondan al
00 YorumlaBende almıştım dünya kadar para verip şimdi duruyor öyle vajina tabi aldığım şey
00 Yorumlaplug iyidir ya da şimdi adlarını yazamıyorum buraya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayBakire misin sadece klitoral orgazm için mi istiyorsun bunlar önemli birde saklama sorunu var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayBenim 22yi dilediğin gjbi kullanabilirsin. Boşalma en geç 1 saat dilediğin gibi aktif ve enerjiyim. Peki sen bana dayanabilir misin?
00 Yorumla
3 ayminik bir vibrator, ozellikle disarida kullanmasi zevkli oluyor canim bizde de var :) Onun disinda 30cm lik vibratör oneririm, grup hissi veriyor. Ve plastik anal plug. Gece anal yapicaksak sabahtan kivama getirmek icin cok iyi ve acitmiyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)3 ayOral yapan emen oyuncak gördum onu al derimm. Birde vibratör alırsın. Çift taraflı olandan da alırsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayGerçeğin tadını aldıysan vibratoru aldığın gibi çöpe atarsın
03 Yorumla
Soran3 ayValla kullanıcı yorumlarında kadınlar hiç öyle demiyor
Cevap sahibi3 ayAhiret inancından dolayı kullanan var eşi uzakta olup kullanan var yoklukta olanlar var. Bu kategoride biriysen kullan zaten. Başka alternatifin yok çünkü 🙂
Soran3 ay👍🏻
Gizli Üye(30-35)3 ayBakireysen vibratör işini görebilir. Eğer değilsen zevkine uygun vibratör deneyebilirsin
017 Yorumla
Cevap sahibi3 ayAhaha 100den fazla olmus
Soran3 ayCidden
Cevap sahibi3 ayAman cogunu okumazsın ya. Herkes aynı seyi dememiş mi :D
Aldın mı bişi onu merak ettim bari o kadar tavsiyeden sonra
Soran3 ayAlmadım 🙂
Cevap sahibi3 ayYazık kız, hala iş eline kaldı desene :D :D Siz kadınlar sanslısınız ama ya
Soran3 ayNiye ki
Cevap sahibi3 ayOyuncaklar konusunda erkeklere pek bişi yok çünkü ama kadınlara çok çeşitli şeyler var
Ve cidden zevk alma konusunda da erkeklerden sanslısınız
Soran3 ayHaklısın
Cevap sahibi3 ayBiliyorum haklı oldugumu :D Sevgilim varken bu hosuma giden bir şey ama bekarken kötü bir şey
Soran3 ay: )
Cevap sahibi3 ayBu kacamak bir yorum ama yani şimdi :D
Olmadı mı yoksa hiç sevgili? :)
Soran3 aySoru sormamışsın ki
Cevap sahibi3 ayBenim kafaya gel sen :D :D Ben kafamda soruyu geçirip, yazdım sanıyorum 🤣🤣 Deliriyorum galiba
Soran3 ayEstağfurullah
Cevap sahibi3 ayÖYle öyle :D Senin sevgilin olmus muydu bu konuda ne düşünüyorsun diye soracaktım ama kalmıs öyle
Hatta yorumundevamında öyle bir ekstra soru getirmiştim
Soran3 ayOldu
Cevap sahibi3 ayHmm. O zaman vibratör al derim, daha cok işine yarar. üstüne de vibratör
şanslısınız
Gizli Üye(36-45)3 ayBiz kız arkadaşımla kullanıyoruz sakın sokma icime diyor ben inadına sokuyorum kıvranıyor
02 Yorumla
Soran3 ayKeyifli
Cevap sahibi3 ayÖn sevişmelerde iyi oluyor bana hiç hırsızlık yapmadım hayatımda ama bir gün bunu çalıcam demişti
Gizli Üye(25-29)3 aySeksshop sahıbıyım. Her ürünü alma bazı ürünler sağlıksız ucuz diye sarılma hemen.
018 Yorumla
Cevap sahibi3 ayGeçmişte ilişki deneyimin var mı? Bi oyuncaktan beklentim ne ona göre öneride bulunabilirim. Kendine özel alanın var mı yoksa oyuncagı kamufle edıcek esya goruntusu ıhtuacın var mı aılenle vs mı yazıyosun yanı.
Soran3 ayVibratör tarzı alırım muhtemelen
Cevap sahibi3 ayyenı mı baslıycaksın daha once ılıskın ya da oyuncak gecmısın var mı
Soran3 ayHayır ikisi de yok
Cevap sahibi3 ayAlıcagın urunun gozeneksız olmasına dıkkat et. su gecırmez olsun
Cevap sahibi3 aytemızlıgıde kolay olur engeksıyon vs sorunu yasmaazsın. alıcagın urun slıkon olursa su bazlı kayganastırıcı kullan. Slıkon bazlı kullanırsan yapısını bozarzın asınma sorunu vs olabılır
Cevap sahibi3 ayVantuz modeller almanı onerırım. hem sabıtleme hemde vucut ıcınde kaybolmasını onler
Soran3 ayvibratör istemiyorum kayganlaştırıcıya ne gerek var
Cevap sahibi3 ayvıbrator tarzı ıstıyorum yazmıstın
Soran3 ayPenis işte niye vibratör diye düzeltmiş
Cevap sahibi3 ayKafanda varsa modeller marka vs at. İyi olup olmadıgını söylerim.
Cevap sahibi3 ayMarka ve kullanıcı yorumlarını oku. Gelen ürünün aynı oldugundan emın ol guvenolır satıcı tercıh et. Aılenle yasıyorsan ekstra esya gorunumlu ve guzel kargolanmasını ıste
Cevap sahibi3 ayBaslangıc sevıyesı ıse büyük almanı onermem kucuklerde zevk verır cokda alısmanı onermem ılerleyen sureclerde ılıskılerden zevk almanın knune gecebılır bu.
Soran3 ayAnladım teşekkür ederim
- 3 ay
Ekstra eşya görünümlü derken? Bunu hangi satıcılar sağlıyor
Soran3 ay@sheelanagig Trendyolda görmüştüm ben makyaj fırçası ya da ruj görünümlü olanlar var
Cevap sahibi3 ayHer esnaf yapmaz. 3d yazılım ile yapıyoruz. Kargocuların vs anlamaası aynı zamanda yurtta ya da aile evinde kullanım sağlayan kullanıclarımız için.
Cevap sahibi3 aySoranın dediği gibi aynı zamanda kitapta kasa görüntüsünde vs talebe göre değişiyor durum.
Gizli Üye(30-35)3 ayOk vibratör al titreşimli, istersen ben de senin oyuncağın olabilirim
02 Yorumla
Cevap sahibi3 aySorunun kategorisine bak 😂😂😂😂
Soran3 ayKshskshskhskd fark etmemiştim
Gizli Üye(30-35)3 ayVantuzlu vibratör al istediğin yere sabitleyip içine alirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
3 ayTitreşimli ısıtmalı vibrator tatmin eder seni ancak alırsan kaliteli bişey al sonuçta içine girecek sağlık açısından önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayNasıl bir şey istediğine bağlı
110 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 aySağlıkçıyım buna dikkat etmek gerekiyor peki bütçen ne kadar
00 Yorumla
3 ayÇocuk & Ebeveyn kategorisi ☠️
51 Yorumla
Soran3 ayOyuncak diyince öyle algıladı galiba 😬
Gizli Üye(25-29)3 ayYok bizde ne düşünüyorsun
131 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayMasaj aleti ya da deodorant kutusu işini görür gibi..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayBen kullandım. Yardımcı olabilirim
112 YorumlaÖnce güzel bir vibratör, sonra yanına bir anal plug🔥
00 YorumlaBende diyorum kadınlar neden erkeklerinkine ihtiyaç duymuyor artık kaliteli vibrator erkekler var🤣
00 Yorumla
3 ayİstediğiniz kadar yalarım karşılık beklemem ne emredersiniz yaparım
00 Yorumla
3 ayFarklı boyutlarda vibratör ve kesinlikle realist silikon penis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayBizde eşim ile almayı düşünüyoruz ama karar veremedik...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
3 aynasıl bir ihtiyacın var ona göre değişir
07 Yorumla- 3 ay
Senin için seferber olduk mutluluğun için
Soran3 ayValla öyle olmuş
- 3 ay
Neye karar verdin peki
Soran3 ayHiçbir şeye
- 3 ay
Almayacakmısın 😂
Soran3 ayBilmiyorummm
- 3 ay
Ne tarz mastürbasyon yapıyorsun bakiremisin
Gizli Üye(30-35)3 ayVar çok da , saklaması sıkıntı
123 Yorumla
Soran3 ayBen saklarım bi şekilde ya
Soran3 ayKullanmıyorum
Soran3 aySosyal medyayı genel olarak kullanmıyorum
Gerçeği varken oyuncağa ne gerek var
02 Yorumla
Soran3 ayGerçeği yok demek ki
Gerçeği varken niye oyuncak. d
02 Yorumla
Soran3 ayGerçeği yok bende
Cinsel Yaşam konusunda 871 cevap paylaştı. Tövbe estağfurullah tövbe
00 YorumlaVar, ne lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 910 cevap paylaştı.
3 ayTercih ve isteğin senin seçimindşr.
00 Yorumla
3 ayOyuncak çocuk işidir yeğen
00 Yorumla
3 ayUzaktan kumandalı araba al
00 YorumlaBiran evvel evlenmenizi tavsiye ederim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Anal plug, titreşimli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
3 ayVibratör vibratör strapon sana kalmış
00 Yorumla
3 ayKlitorisi uyaracak bir şey almalısın
01 Yorumla- 3 ay
Hahaha ilgi çekmiş demekki
Ben kullanıyorum şu an
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum cm itici geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
3 ayAl vibrator güzelce kullan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayNasıl mastürbasyon yaptığına göre değişir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
3 ayTitreşimli olanı alabilirsin.
00 Yorumla - Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler