bende de vardi ondan sonra ben isleri buyuttum bildigin totisli falan olanlari aldim ama cidden rezillik bi durum ya su halimize bak ya utanilacak bi haldeyim...
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
20 yaşındayım biriyle yapmak yerine oyuncağı tercih ederim bunda utanılacak bir şey yok
Cevap sahibi
+1 yıl
bende 20yim ve ben evliligi bekliyorum ve daha cok dini acidan benim sey, evet bu sekilde de gunah ama hani istegimizi en azindan adam gibi yoldan gideriyoz, gidip saga sola saldirip sapik abazalik onla bunla yatarak yapmiyom. Hem ihtiyacin olduktan sonra rahatlama amaciyla yaptiktan sonra sorun olmuyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bi tane şişme bebek var da markasını unuttum. Arkadaşım aldıydı , ismini de 0rospu asuman koymuş 7/24 çakıyordu :d
Skzjskxksnxnnd
Ne zevk vermiştir hee
s1ki bayram etmiş oğlanın o derece iyi diyordu. bi araştır istersen
Evde saklayamam onu
yav çakacağın zaman şişirirsin. işin bitince gazını alıp katlarsın küçücük bişe olur zaten cüzdana bile sığar :d
Anladım ben normal bebek diye okumusum skxskndns şisme saklanabilir mantıklı
bende de vardi ondan sonra ben isleri buyuttum bildigin totisli falan olanlari aldim ama cidden rezillik bi durum ya su halimize bak ya utanilacak bi haldeyim...
20 yaşındayım biriyle yapmak yerine oyuncağı tercih ederim bunda utanılacak bir şey yok
bende 20yim ve ben evliligi bekliyorum ve daha cok dini acidan benim sey, evet bu sekilde de gunah ama hani istegimizi en azindan adam gibi yoldan gideriyoz, gidip saga sola saldirip sapik abazalik onla bunla yatarak yapmiyom. Hem ihtiyacin olduktan sonra rahatlama amaciyla yaptiktan sonra sorun olmuyor...
Evet aynen öyle
ne tür bişey istiyosun?
Açıkcası fazla büyük bir sey olsun istemiyorum. 20 yaşındayım ailemle yaşıyorum saklayarak kullanacağım
O sıcaklığı hissettirecek bir şey
yani erkekler için fazla bi oyuncak yok. daha çok evli çiftler için oyuncaklar var. ancak yapay vagina alabilirsin. birde masterbator olabilir
gerçeğinden başka hiçbişey o sıcaklığı vermez :(
Yani orası öyle tabi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!