Kullanımını Merak Ettiğiniz Seks Oyuncağı Ve Kullandığınız Seks Oyuncağı var mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kullanımını Merak Ettiğiniz Seks Oyuncağı Ve Kullandığınız Seks Oyuncağı var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır yok
kullandığım var, duvara sabitlenebilen realistik vajina var bende fener tipi spider marka.
onun dışında böyle japon ürünü olan (marka ismi aklımda değil) otomatik vakumlayan masturbatörler var, onları merak etmiyor değilim :D
Bu ürünleri satan biri olarak şunu diyeyim erkekler en çok mastürbasyonda kullanmak için fener tipi vajina kadınlar anal plug alıyor eşler işe çift giriş için ikili vibratör alıyor
Bi tane sipariş ettim yolda ama erkekler açısından seks oyuncakları pahalı baya. Şu full vücut silikon olanlardan bi tanesini denemek isterdim
Telefonla titreşim yoğunluğu uzaktan telefonla kontrol edilen orgazm cihazını merak ediyorum...
Millet enkaz altında can çekişiyor soruya bak cevaplara bak acılanası haledesiniz
Var kırbaç kullanıyorum ve titreşimli vibratoru aynı anda sokmak istiyorum nasıl olur acaba
Çoğunun kullanımını biliyorum, özellikle şunu merak ediyorum diye aklıma gelen bir tane yok.
İstanbul dada deprem olursa merakını giderirsin o zaman, millet nelerle uğraşıyor sizin yaptığınız şeylere bak, çok yazık hala uçkur peşindesiniz
Şu taşlı anal pluglar var ya. Onu partnerime sokup doggy de içinde gidip gelirken görmek o manzarayı izlemek istiyorum
Yenge baya zevk alıyor mu abi
Merak ettigim yok ama kullandigim var maalesef. Gerci kullanmamaya gayret ediyorum - atmayi bile dusundum kac kere, yeter artik...
vibratör merak ediyorum. Denemek te istiyorum
Strapon, bende denenmesini merak ediyorum açıkçası. Deneyecek bir dominant ruh da bulamadım.
Deprem oldu haberin var mı. Hu hu.
sende enkaz çalışmalarına ara verip buraya cevap yazmaya mı geldin? yalandan duyar kasmayın burada.
Enkaza gitmeyen duyarlı değildir diyorsun. Ne deyim sana bilemedim. Senden daha çok ihtiyacım var sexe fiziksel olarak ama hiç içşmden gelmiyor. Sanırım anormalim ben.
İyi koydun. Tebrik ederim.
İşine bak, depreme koşmayan duyarsız demiyorum gelip burada saçma sapan duyar kasmayın.
Sen hangilerini kullandin
Merak ettiğim yok çoğunu kullandim
En iyi seks penisin kendisi ile yapılır.
Yok ama birşeyi çok merak ediyorum
Hiç kullanmadım merakta etmiyorum
penis pompasını merak ediyorum
işe yarıyor gerçekten
@compkeeper ne işe yarıyr ki? yani kaldıryor mu buyutuyıor mu
Büyütüyor
@compkeeper bak beni kandırma haaaa
düşünüyorsan al ama mavi olanından al
@compkeeper renk ayrımı neye göre var ki
yeşil olanlar biraz kalitesiz ürün
@compkeeper aaa bunu öğrendiğim iyi oldu alacaım
Takım çantam var 😅