Esim yatakta cok bencil isini bitirip dönüyor.. cinsel oyuncaklar varmis. Ama plastik acitmaz mi zevk verir mi.
Cevabın nedir?
Arkadaşım alacaksan kaliteli bir şey al. Birincisi eğer dandik plastikten bir şey alırsan hem yapımında kullanılan kimyasalların allerjik reaksiyona sebep olma ihtimali var hem de temizliği çok ama çok zor olur.
Lateks alerjin yoksa tıbbi lateks kullanılan malzemeleri kullan. Yoksa cam, metal vb. pek çok seçenek var.
Bir de bunların epey bir çeşidi var. Bir şekilde araştır, nasıl bir şey istediğine karar ver. İnternet üzerinden kargo firmasına içerik bilgisi vermeden satış yapanlar var, bunları deneyebilirsin veya seks shoplardan alabilirsin.16 Yorumla
Soran+1 yılYok cam hos gelmiyor kulaga. Latex gercegine yakin midir?
- +1 yıl
Kullanılan malzemenin sertliğine göre değişir. Gerçeğine yakın bir şey pek yok, ancak yurt dışında özeli kimi silikon tabanlı malzemelr ile gerçeğine benzer deri yumuşaklığında olanlar yapılıyor ama ciddi ciddi pahalıdır ve ülkemizde bulman zor, hatta yoktur diye düşünüyorum. Sonuçta bizde oyuncağa 500-600 dolar verecek pek kimse çıkmaz.
Öncelikle nasıl bir şey istediğine karar ver. Mesela titreşimli mi olsun yoksa titreşim şart değil mi, bu önemli. İçine almak mı istiyorsun yoksa sadece klitorisi mi uyarmak istersin. Mesela sadece klitoris dersen ufak, parmak boyut vibratörler var. İstersen çeşitli yüzey çıkıntıları olup hakikaten seni uçuracak şeyler de var pürüzsüz ve dümdüz yüzeyi olanlar da...
Soran+1 yılYok iceri almak istiyorum. Ben almanyadayim burda bulurum sorun olmaz. Latex mi Silikon mu iyi
- +1 yıl
İkisi de iyi ama bahsettiğim gerçekçilik real doll denilen şeylerde kullanılan silikon. Yani her silikon aynı değil. Onun teknik terimini unuttum, internette biraz bu yüksek teknoloji doll işi yapanları araştırırsan bulabilirsin.
Lateksin dokusu standart silikonlara göre biraz daha ipeksi olur. Lateksin yapısından dolayı temizliği daha kolaydır, üstünde bakteri üreme ihtimali daha düşük olur. Eğer kaliteli bir silikondan bahsediyorsak ikisi birbirine benzer ama lateksler daha yumuşaktır, silikonlar ise içine katılan sertleştirici malzemelere göre yumuşaktan penise benzer sertliğe, oradan çok daha setine kadar çeşidi bol olur ve standart silikon malzemeler biraz daha fiyatça ucuzdur.
Tercihini buna göre yapabilirsin. İkisinin de çok abartı farkı yok yalnız. Tabi o ismini unuttuğum silikon malzeme hariç.
Soran+1 yılTamam cok tesekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHe ya, herkesin de evinde var onlardan, sağlık bakanlığı dağıttı haberin yok mu? Enerji bakanlığından yüksek mevkide birileri önermiş.
Size getirmediler demek ki, kapı numaralarına göre getiriyorlar, bizimkini Dul bir abla var ona verdim, çift takılıcam dedi rica etti, kıramadım.07 Yorumla
Soran+1 yılBen almanyadayim burda internetden aliniyor bakanligin soze soktugu zamlar yeter daha baska seyler dagitmasinlar
Cevap sahibi+1 yılKesin sen de desteklemişsindir, yurt dışında yaşayıp TR'dekilere eziyet çektirmekten zevk almak için oyuncağa ihtiyacınız olmasa gerek Almanya'da !
İki cihanda da iki elim yakanızda olacak, elin şeyiyle gerdeğe girenler !
Soran+1 yılBen vatan hainlerine oy vermem
Cevap sahibi+1 yılLafım şahsına değil zaten, genel söyledim. Veren kah*elere söyledim.
Soran+1 yılIyi söyledin. Almanyada denokraside yasayip tr ye hirsizlari mussalat eden kah. pelerle yasiyoruz burda..
Cevap sahibi+1 yılMevlam tırnaklarını dahi uzatmasın hepsinin, kan işer, irin kusarlar inşallah !
Soran+1 yılAmin. Türkiyedeki koyunlarada allah akil fikir versin kör gibiler
Bence alma esin bencilse sende ona karşı bencil ol ve onun sana nedenini sormasına sebeb ol böylelikle konuşur ve seni anlar
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
47Cevap
+1 yılne kadar cinsel oyuncak alırsan al gerçeğinin tadını asla vermez sana tavsiye etmem ama yinede senin bileceğin durum
12 Yorumla
Soran+1 yılInanirim ama cok mutsuzum. Moralim bozuk oluyor asiri yemek yemeye basladim. Cinsel tatminsizlikten oldugunu söyledi doktorum ama esim yatak konusunda berbat. Sevdigim icin ayrilmakta istemiyorum o yüzden deniyeyim dedim.
- +1 yıl
seni çok iyi anlıyorum ne desem bilemiyorum ama eşinle buna bir çözüm bulmayı denesen olmaz mı
Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. İnternetten spariş edebiliyorsun.. Genelde tüm s*ks shop ların internet sitesi vardır.. Hangisi iyidir bilemem ama ürün yorumlarını okuyarak karar verebilirsin diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBir süre sonra onlardanda sıkılırsın. Eşinin zihniyetini değiştirmeye çalış olmadı onu bir psikoloğa götür. Yoksa bu mesele ayrılığa kadar gider :D
10 Yorumlainternette satın alabilirsin
kayganlaştırıcı ile kullandığın için sorun olmaz10 Yorumla
+1 yılrealistik mankenler var onlardan al erkeğide mevcut 800-2000 civarı bütce ayırırsan istediğinzevke ulaşırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılBen oyuncagi kocamdan nasil saklicam diye düsünüyorum mankeni napcam 😂
- +1 yıl
kocan belki görünce adam olur :D
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
gözüne sok hatta olmadı gotuneee
Cinsellik konusunda 787 cevap paylaştı. Ya anlamıyorum ya kimin karısı sıkıntılı kimisininde böyle öküzleri var ya
20 YorumlaZevk verir titreşimlileri var iyi oluyor ve kalın öneririm 17 cmden büyükte alma anala kullanmayacaksan
10 Yorumla
+1 yılTakip et beniymis yaa "takıp et beni" okudum iyi mi 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleis. de ye gir ordan bak. Bazen bedavaya bile yolluyorlar.
hangi boyutta istiyorsan hepsi var. Hem versandkosten cok az ve direkt persönlich abgabe yapiyorlar ;)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpıllı bebek al bence tıtresımlı aglıyan bebekler var onlar ıyıdır ne guzel esıne dersın yatakta askııım cocugum oldu baaak hemde aglıyır ıngaaaa ıngaaaa mmk mmk benı mamıma sokmayyyın ımdaaat
00 YorumlaCinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Biz erkek olarak tam bilemeyiz ama videolardan çok zevk aldıkları belli oluyor yani 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmacik degil mi o. Zaten o yüzden sordum burda. Bana yapmacik geldi
Soran+1 yılBen erkekleri gaza getirmeleri icin yapiyorlar sandim
Online gvenilir sitelerden almanı öneririm. Çeşir çeşit ve değişik şeyler var.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanimefendi piyasada bir çok ürün var ve hepsi china mensei ürünler . plastik içeriği çok önemli sağlığınız acisindan aldiginiz urun hem şarjlı olsun hemde hamuru yumuşak pişman olmazsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel oyuncaklar var titreşimli vibratörler ve küçük vajina takılmalık vibratörler var iç çamaşarına giyilmelik denemelisin
00 Yorumla
+1 yılO nasıl eş beee ben bile eski sevgilimle yaptimda görüşünü ve aldı hazzı sorardım olmamışsa devam ederdim seninki tam kereste çıkmış 😅😅😅😅
00 YorumlaGule gule kivrana kivrana bosala bosala kullan şimdiden. Zevk alırsin acitmaz kanimca
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar insan organı yumuşaklığında ve titreşimli olanları var çok zevk alıp mutlu olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSlikon olanlar var. Kadinlarin cok hosuba gidiyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence önce konuşarak halletmeye çalış. Dildo işi kolay. Konuşarak halledemiyorsanız geç karşısına ve dildo ile mastürbasyon yap :)
00 Yorumlahaha yerine geldin en iyi arkadşaımın mağazası var :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşünürsen bir kaç model atayim resimli , beğendiğini uygun fiyata hallederiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen evli olduğun halde cinsel oyuncak alıyorsan vay benim halime. Ben napayım
00 Yorumlabir öküzle evlenmenin zararları
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaliteli ürün alman gerekli.
00 Yorumla
+1 yılDetay konuşmak isterim sen de istersen.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıloyuncaklarla eşinin farkı ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılEsim beni getirmiyor. Ugrasmiyor kendi zevkine bakiyor. Sinirli oluyorum cinsellik yasadigimiz gün. Konustum denedi ama ya yapamiyor ya da yapmak istemiyor.. oyuncakla belki biraz tatmin olurum
- +1 yıl
oyuncaklar kalkıpda senle sevişcek değil herhalde
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel tecrübem var. Diğerini bilmiyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk verir titreşimli falan al
10 YorumlaCinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. Nasıl bir oyuncak belliki tatmin olamiyorsun
00 Yorumla
+1 yılEllerin daha iyi olur bence
00 Yorumla
+1 yılTavsiye etmiyorum..
25 Yorumla- +1 yıl
Sadece merak neden?
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir ben etmiyorum..
- +1 yıl
Bende bir yerden sonra eşinden zevk hiç alamaz falan gibi bir açıklama yapacaksın sandım heycanla bekliordum☺
- +1 yıl
Hahaha 😃
- +1 yıl
☺☺☺
- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTitreşimli şeyler acayip zevk veriyor
00 Yorumla
+1 yılBosver oyuncagi yap kacamagi
00 Yorumla
+1 yılKiralık var hiç acıtmaz 😈
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hepsi plastik esaslı maddeden yapılıyor
00 YorumlaCinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. acıtır ama kayganlaştırıcı kullanman lazım
00 YorumlaCinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kullanmasını bilirsen sıkıntı olmazz
00 YorumlaAyrıntılı bilgi istersen yazabilirsin bana
00 Yorumla
+1 yılseni tatmin etmiyor mu eşin?
019 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
önsevişmeyi uzun tutsanız olmaz mı acaba
Soran+1 yılÖnsevismede bile geliyor tutmuyor kendini ya da tutamiyor bilmiyorum. Erken bosalma olabilir kabul etmiyor
- +1 yıl
kaç dakika sürüyor seksiniz
Soran+1 yıl5-7 dakika
- +1 yıl
erken değil başlamadan boşalıyormuş eşin abla D:
Soran+1 yılEvet. Seviyorum esimi kiyamiyorum üstüne gitmiyeyim diyorum ama asiri yemek yeme ve moral bozuklugu basladi bende doktorum cinsel tatminsizlik dedi.. oyuncak alsam belki ise yarar
- +1 yıl
kaçıncı sene evlilikte
Soran+1 yıl10cu sene. Ben 18 yasimda evlendim o zamanlar cinselligi bilmiyordum simdi yas ilerledikce cinselligi anliyor insan ve maalesef ilk evlendigimizden beri böyleydi ama ben algilamadim.
- +1 yıl
hadi ya :( zamanla seks süreniz artar diyecektim ama 10. sene ise eşin tedavi olmalı
Soran+1 yılKabul etse olacak etmiyor
- +1 yıl
Elinle mast. denedin mi?
Soran+1 yılEvet yapiyorum ama klitoris orgasmi yasadim bugpne kadar. Ben normal orgasmi tatmak istiyorum. Dolu ve sinirli kalkiyorum yataktan. Normal orgasm bir kac gün rahatlatir ama klitoris orgasmi ayni gün tekrar tekrar yapmana sebeb oluyor.
- +1 yıl
senin çözümün dildoda o zaman
Soran+1 yılAynen silikondan var bitane internette. Latex mi silikonmu gercege yakin
- +1 yıl
valla hiç dildo kullanmadım bilmiyorum :D
Soran+1 yıl😂😂😂 isin tuhafi sadece erkekler cevap verdi kullanmislar gibi bende daldim soruyom öyle kusura bakma
- +1 yıl
estağfurullah. muhabbet etmek istersen buralardayım
Soran+1 yılSagol
+1 yılıyyyy nekadar igrenc :(
018 Yorumla
Soran+1 yılNiye :(
- +1 yıl
parmaklarınla yapsana insanın kendi bedenıyle daha güzel oluyo
Soran+1 yılParmaklarimla hic zevk almadim. Distan evet hos ama icime parmak sokmak güzel degil.
- +1 yıl
eşininki kaç santimdi?
Soran+1 yıl14-15
- +1 yıl
tatmin etmiyomu peki okadarı?
Soran+1 yılUzun sürse edicek. Tam biraz biseyler olacak geldim diyor
- +1 yıl
hadi yaa erken geliyo ozaman bunun ilacı var ben kullandm Şu an cok rahatım baya güzel valla
Soran+1 yılAdi ne?
- +1 yıl
adı Şu an aklımda degil istersen yarın bakıp adını sana verebilirim gercekten cok rahat edersiniz
Soran+1 yılSuper olur buraya yaz lütfen
- +1 yıl
yazarım tabiki fazlası seni rahatsz etmez insallah :) sonra kızma bna :)
Soran+1 yılBen mi kullancam esim mi
- +1 yıl
esin kullanıcak esin uzun sure boşalmıcak ya seninde canın yanarsa kızma dyorum yani :)
Soran+1 yılSorun degil sen söyle adini dua ederim sana evliliginiz kurtulur..
- +1 yıl
emin ol kurtulacak aynı dert bzdede vardı
Soran+1 yılBekliyorum ozaman cok sagol
- +1 yıl
sende sagol tamm vercem adını
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoyumsuz bir hatun eşin çok şanslı
09 Yorumla
Soran+1 yılTatmadigim biseye nasil Doyumsuz olabilirim. bir kadin 5 -7 dakikayla doyar diyorsan o zaman doyumsuzum
Cevap sahibi+1 yılDoymaz az tabiki en az yarım saat kalmalı içinde
Cevap sahibi+1 yılBenimde aynı sorunum vardı çözüldü..
Soran+1 yılNasil. Sen mi cabuk geliyordun yokss esin mi isteksizdi
Cevap sahibi+1 yılBen
Soran+1 yılE nasil cözdün.
Cevap sahibi+1 yılDüzenli seks le
Cevap sahibi+1 yılArtık yarım saat sürüyor
Cevap sahibi+1 yılUlaşsana bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayal dünyanı güçlü tut aynanın karşısında yap
00 YorumlaSenin için gerçekten zor bir durum
00 Yorumla
+1 yılbende var :d
05 Yorumla
Soran+1 yılSilikon mu lazex mi. Önerin var mı vibratörlü olup olmama konusunda
- +1 yıl
silikon gel takıp et benı detaylı konusalım
- +1 yıl
@XXUES bole favorimi olur gözünü sevim😃
- +1 yıl
neler var sende yazarmısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet verir ben daha önce satışını yapıyordum
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma gerçeği kadar olmaz neden olmuyor sebep ne
Soran+1 yılBilmem uzun yapmiyor soyunmaya degmez. Aglayarak kalktigimi biliyorum yataktan.. tam biraz hosuma gidicekken geldim diyor
Cevap sahibi+1 yılKorkuyor mu bu neden yanj bir sebebi olmali
Soran+1 yılNeyden korkacak ki?
Cevap sahibi+1 yılPenisi nasıl? Seni mutlu edememek gibi şeylerden
Soran+1 yılCok büyük degil. 14-15 cm var. Beni mutlu etmeye cslismiyor ki. Mesela cok okudum erkekler vajina yalamayi sever falan diye. Dedim belki öyle sevmez duş alip gittim yanina ama 10 yildir birkere bile yapmadi. Tamam dedim belki sevmiyordur. Beni Oksamasini istedim o kadar duygusuz ve isteksiz yapti ki canim acidi. Zevk almak yerine aci cektim. Olmuyor yani kisacasi. Esim yapamiyor.
Cevap sahibi+1 yılSizinle biraz öz knslim mi
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım mi
Cevap sahibi+1 yılOrdamisniz
Cevap sahibi+1 yılPrki sen yapmayı denedin mi
Kocan kıZmaz mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılKizar belkide gururu kirilir ama gercekten dayanamiyorum artik. 7/24kafamda cinsellik le dolasiyorum abaza gibi.. güzel bir sevisme hayal edip duruyorum. Eskiden is güc günlük seyler takilirdi kafama. simdi öyle degil. Gecenlerde aglayarak kalktim ben geldim deyince.
Cinsellik konusunda 4,6b cevap paylaştı. seks shopa git
00 Yorumla
+1 yılGel anlatayım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTitreşimli penis al
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşime almıştım
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı