👉Yaş farkı performansı etkileyebilir ama asıl belirleyici olan iletişim, uyum ve karşılıklı istektir.
❤️🌹👑🌹❤️ #VvEeNnÜüSsS ❤️🌹👑🌹❤️
🔥❣️🔥 #Cinselyaşam 🔥❣️🔥

👉Yaş farkı performansı etkileyebilir ama asıl belirleyici olan iletişim, uyum ve karşılıklı istektir.
❤️🌹👑🌹❤️ #VvEeNnÜüSsS ❤️🌹👑🌹❤️
🔥❣️🔥 #Cinselyaşam 🔥❣️🔥
Nerede ise tüm sorularınızda önce soru, sonra da size göre cevaplar vererek te, bizlere fikir ve görüşlerinizi aktarıyorsunuz. Yani boş ta değilsiniz, sıradan da değilsiniz, öylesine laf olsun, torba dolsun mantığı ile de hareket etmediğinizi görüyoruz. Aslolan tarafların ilişkiyi başlatıp, devam ettirebilme imkan ve kabiliyetleri, cesaretleri;kararlılıkları ve oldunluklarıdır. bu nedenledir ki 25 yaşının altında olmamak şartı ile aramızda ki yaş kaç yaş fark olsa da o kadar sorun olmuyor hanfendi. Zaten her kişinin aşk olmazsa bir sevgi, saygı, tutku, sürdürebilirlik, sadakat, şehvet, cinsellik olmayacağını da bilmesi gerekir. O nedenledir ki yaş 25 ve 25 ten büyük ise, aşka inanıyoru isek, yani aşk var ise hiiç bir şeyin de sorun olmayacağını bilmemizdir. Aşk ne kadar güçlü ise de performans o oran da iyi olacaktır...
Kesinlikle
:))) elbette kesinlikle...
Valla kişilerin kendine bakmasına bağlı bu iş.. beslenmesine dikkat ediyor hareketli bir hayatı seçiyor fit ve saglikliysa bir sorun teşkil etmiyor ama kendini salmış kendine dikkat etmiyor sabit bir hayatı varsa olmaz o iş bir yerde patlar :))
Kesinlikle
Etkiler
Özellikle erkek yaşca ileri ise kendine çok bakması spor yapması ve güçlü durması gerek
Performansın çoğunu o sergilediği için zorda kalmaması gerekir
Kesinlikle
40'ında ateş eden de gördüm, 20'sinde libidosu yerlerde olan da. Biraz sağlık (fiziksel ve psikolojik) ve iletişim kurmayı becerebilmekle ilgili bir konu seks performansı.
Cevap
38Cevap
olgun kadın severim ben büyük olmalı
Peki
Dedesi ninesi yaşında bir adam veya kadın değilse etkilemez😂😂
Güldürdün beni :D
Hep gül canım benim 😘😂
Yas tamam onemli ama olgun insan her zaman iliskide daha iyidir
Cinsellik bence karşılıklı yakalanan duygu frekansıdır, aynı frekansı yakalarsa kişiler hiçbir sorun çıkmaz bence 🙂
Kesinlikle
Benie karim arasında 16 yas var gayet güzel ilerliyor
Peki
Çok afaki bir farktan bahsetmiyorsak etkisi iyi yönde olur.
Evet
Etkiler tabii 50 yaşında bir adamla yatmakla 20 yaşında biriyle yatmak aynı şey mi
Evet
Etkilemez ilk ilişkim kendimden 9 yaş büyük biri ile oldu
Peki
senin yaş kaçdı?
Yirmi
tam kvamında.
Aynen
canın yandımı? korku?
Çok canım acıdı ama ileride yaptıkça düzelir korku vardı tabii
ondan sonra olmadımı?
Olmadı henüz
ne kadar zaman oldu?
1 kesmi yaşadın?
Evet
1 ay
Hayır
nasıl tatmin oluyorsun? libido nasıl?
Sevgilin olacak olan adam çok şanslı olacak
yaş farkı arttıkça heyecan ve tutkunun dozu artar.. kesinlikle yaş farkı fazla olmalı
Peki
Evet etkiler iyi yönde, ilk yaptığım kişi benden 5 ysş büyük deneyimliydi
Gel birde benimle yapda gor farki
Açılmamış
Etkiler tabiki Adnan la bihter olmaya gerk yk
Yani :D
Ben 34 yaşındayım ve 56 yaşındaki adamla sevişiyorum. Hayatımın en zevkli anlarını onunla yaşadım. Bence adam dinçse, kaslı ve genç görünüyorsa hiçbir fark yok. İnsanın ruhu doymalı önce. Adam sana bebeğiymişsin gibi davranmalı.
Yaş farkı kişiden kişiye değişir ama en önemli şey rahatlık ve birlikte olduğunuzda ne kadar tatmin olduğunuzdur.
Evet etkiler erkeğin olgun olması daha iyi seks bitince oldu bitti olmaz ilgi devam eder kadın önceliklidir
Cinsel ilişkide yaş farkının fazla olması çiftlerin performansını etkiler ama asıl belirleyici olan iletişim, uyum ve karşılıklı istektir.
Evet düşmeler olabilir ama genede pek etkilemez
Peki
Belki etkiler belki etkilemez..
Yani
Belli olmaz ikisi de uyumluysa sorun olmaz
Peki
erkekte etkiliyod akadında çok etkilemiyo :)
Kesinlikle
yine:)
Yaş büyükse etkiler
Kesinlikle
Etkiler maks 10 yaş büyük 7 yaş kücük olabilir benden
Aşırı genç ya da yaşlı değilse sıkıntı olmaz.. önemli olan karşılıklı güven istek ve uyum
Ben herseye varim. Her yasin ayri bir guzelligi var.
Tabii canım şimdi 30 yaşında bir kadınla 60 yaşında bir adam cinsel ilişkiye girerse sence kadın bir mutlu olamaz iki adam kalp krizi geçirir
Tecrübeli biriyse etkilemez
Peki
Erkek baya olgun olmali
Ne kadar mesela
@gözüdönenADAM 35 falan
Gecenlerde ,,40. demistin ciktayi asagi cekiyorsun sanirim her gun
@gözüdönenADAM yooooo
40 uasa ben okeyim demistin ☺️
@gözüdönenADAM unutyum
Gordugumu unutmam
Sebebi olgunun yataktaki deneyimi becerisi mi
Sen bu işi biliyorsun
Etkilemez dahada iyi olabilir uyum şart
Peki
İsteğe göre etkiler
Evet
Direkt etkiler %100
Peki
Tabiki etkiler
Atnen öyle
Etkilemez
Peki
Etkiler evet
Aynen öyle
Büyük erkek kontrol lü olur, küçükler erkenci dir
Evett etkiler
Peki
Büyük erkek
Peki
Hepsi düşünülmüş yerinde olarsa daha da güzel olur
Ben kadının genç olmasını tercih ederim. Ben 45 yaşındayım. 25- 35 arası olabilir
Etkilemez bence yaa hatta benden 12-13 yas küçük olmasını da istiyorum 18 yaşında 😈
Ucu çok açık bir soru bu yaş farkı derken ne kadar yaş farkı
Bence önemli olan kimya uyumu
Altına yatınca anlarsın
Ten uyumu olduktan sonra akşamdan sabaha...
Yaş değil performans daha önemli değil mi
Etkiler tabi
Kesinlikle
Abartılmadığı sürece
Kesinlikle
10-15 ideal
@mrtbey038 evet
@mrtbey038 ikiside
Hayır etkilemez
Kadının genç ve istekli olması lazım
Evet etkiler
Tamamen arzuyla alakali bence