Kadının yaşça büyük olması veya erkeğin yaşça büyük olması ilişkiyi nasıl etkiler?

Kadının yaşça büyük olması veya erkeğin yaşça büyük olması ilişkiyi nasıl etkiler?

etkiler sayısal orana göre erkekler 35-44 arası cinselliğe ilgisini kaybederken kadınlar 55-65 yaş arasında kaybediyor buda demek oluyor ki örnek verirsek, evlilikte kadın 30 yaşında olursa ve erkek 35+ olursa yine etkileyecektir kaldı ki kadınların en fazla cinsellik ısteği 30+ yaşlarında oluyor zaten... beslenme vs. Hep etkili yani evde küçük çocuk olmasının da etkilediği söyleniyor özellikle kadında... türkiye şartlarında bakarsak ve cinsel görmemişliği düşünürsek birçok insan tam anlamıyla zevk almadan yaş, beslenme, çalışma vs. Olarak etkilendiği için yaşayamadan yaşlanıyor...
İnsanların vücut sağlığı yerinde ise etkileyeceğini düşünmüyorum, ama toplumda cinsellik üzerine bir yaş algısı oluşmuş durumda üstelik kadınlara karşı... kendinden 30 yaş küçükle birlikte olan erkek alkış takdir görürken, kendinden 5 yaş küçük erkekle birlikte olan kadin tukaka oluyor?
Bu demek değil ki resit olmayan kişilerle olan istismarı onaylıyorum, hemen linç gelmesin, ama tabii cinsellikte yaş farkı insanların tercihine kalmalı...
Yani şimdi kalp krizi geçirip üstüme kalsın istemem tabi anladınız sjsj
Benden büyük olsun istemem
Cevap
15Cevap
evet olumsuz etkiler.. ama benim sevdiğim kadın olgun olmalı benden büyük olmalı 30 yaşlında mesela olabilir.
Çok fark değil olabilir tabi
1. Yaş gittikçe insan yavaşlar yaş deneyim olsaydı ronaldo kariyerinin en iyi yerinde olurdu yaş deneyim değildir kadını ve anatomisini bilmeyen genelde 30 yaş üstü erkekler oluyor
2. Yaşı büyük olanın peniside büyüktür kafasında olan varsa şimdiden o işi unutsun yaş ilerledikçe sarkma ve sertleşme problemi olur canımsın hap içip kalp krizinden ölüyor
Bu yaş olgüsü kadında farketmezde erkekte fark eder 20 25 yaş arası erkek en enerjik erkek türüdür ister sin verir olamaz demez bu yaş gurupu
Yaş dglde insanın enerjisi önemli sonuçta 80 yaşında baba olan hintli dedeler var 😄
Tvde öyle diodu valla o kadr detayi bilemicm 😄
85 yaşından da bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir.
doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar:
doktor- "içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?"
adam- "evet, eşim.”
doktor- "ama bayan 25 yaşlarında..."
adam- "tamam işte, eşim o. niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?"
doktor- "yoo, aklıma benim dedem geldi de."
adam- "nesi varmış dedenizin?"
doktor- "kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. kendisi israr etti ve hazırlandı. e, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. ben de kendisiyle gittim. ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. dedim ya, dedem yaşlı. bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. geyik o anda vurulup yere düştü..."
adam- "olur mu, başkası vurmuştur onu."
doktor- "ben de onu demeye çalışıyorum işte.. başkası vurmuştur "
😂😂😂
😄😄😄😄güzeldi bu
Tabiki etkiliyor 20li yaslarinda basinda eşimle sabahlara kadar sevisirdik, simdi max 2 posta.
Her gün iki postaysa neyine yetmiyor
Kendimden kucuklerden hoslanmam erkek benden en faazla 7 yas buyuk olabilir
Ikisinin de büyük olması olumsuz bir rol oynar 60 yasından sonra da sevişmeyiversinler
Torun baksınlar
Sevişmeye gerek yok
Hayatın anlamı bu ölsünler mi
Etkiler bazı durumlarda. İleri yaslarda erkek ereksiyon zorluğu yasayabilir. Kadınlarda da vajinal kuruluk olabilir vs. Cok ihtimal var
Ben kendimden büyük birini daha çok arzuluyorum açıkçası. Olgun kadınlar daha çekici yaşım 24 40-50 arası bir kadın bana teklifte bulunsa kabul ederim.
Çok aşağıda da oldu yukarı da bu yöneten kişiye bağlı
Bir taraf cok cok yasli degilse etkilemez diye dusunuyorum
Bilmemki afaki bir fark etkiler.
Benimki de benden 10 yaş büyük. Hiç denemediğimiz için bende olumsuz ne olur bilmiyorum valla fjekwkwjsbgd
Olmaz merak etme
Etkilemez ben olgun erkeklere ilgi duyuyorum şahsen
Dobra kızsın
Evet dobrayımdır
Mesela karşına bir erkek çıktı senden yaş ca büyük ama hoslandin ne yaparsın
Veririm direkt
Oooo iddialı harbiden mi
Yeterince çekici olursa evet
Hım ne iş yapıyorsun
Bunu kızlar soruyodu sanki fıeodopwd
Adamın aklını başından almışsın ne sorsun
Olumlu yönde etkiler olumsuz bir etkisi olmaz bizzat yaşadım ben
Kadın yaşça büyük olursa sıkıntı
Daha heyecanlı olur bence 😋
Tamda bu aralar kendimden çok olgun birini istiyordum. Ölmesin ya
60 yaşındaki bir erkekle 40 yaşındaki bir kadın nasıl tatmin olabilir? 10 yas tamam da fazlası zarar...
Sübyancılığa mı niyetlendin
Ok
Kalkıyorsa sorun yok. 😂
Sen onunkini Kaldırabiliyorsan sıkıntı yok :)
Yok bence etkilemez benim 44 yaşında bir sevgilim var gayet de performansımız normal 😂
Max 20 yaş fark olmalı ya
20 yaş mı demişin 10 olacaktı o 🙃
😂
Hayır etkilemez
Onlar kendilerine guveniyorsa demek
Etkiler diye düşünüyorum
istekle alakalı bir durum bu
Bazi durumlarda amasyada
Çirkin bir görüntü en başta
Etkiler
Ne kadar yaş var ona göre değişir
Bi zaman sonra evet