Cinsel Yaşam 1 ay Sevgililik için seksi şart koşar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yani sevişme olmazsa olmaz der misiniz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgililik için seksi şart koşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. evlenmeden seks yapmam 3 0 Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Evlilik öncesi karşıyım zaten. Sevgiligi sexe bağlayan varsa gitsin hindistanda yaşasın 🤣. Ne kadar açık olsamda en kati kuralım seks!!! 2 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Sevgili için seks olmaz. Bazen de sevmemek ya da sevgilinize kavuşamamanın da bir anlamı olduğunu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
baron777 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Seks şart koşulacak bir şey değil bana göre... Evlilikte de bu böğle. Düşünsene kadın istemiyor ama sırf karın olduğu için sevişmek zorunda. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Seks yapmadan sevgililik olmaz. Bu yüzden de evlenmeden olmaz diyen kadınla sevgili olmam. 1 0 Yorumla
Kfodlw Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Türk erkeği ise asla sevişmem ben. Hak etmesi lazım 0 0 Yorumla
50shadesofprague Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 1 ay Sevisme yok ise en azindan on sevisme olsun :) 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tabii ki de şart koşulmaz. Ama yakınlaşma olmalı diyorum. Saygı çerçevesinde. 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. şart koşmam ama zaten çaktırmadan istetmeyi severim onsuz ilişki gitmez giden diyened einanma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Olması tercihim en kötü sevişme olsun askerlik arkadaşım değil sonuçta zorlar mıyım zorlamam ama bir noktadan sonra da sorunlar başlar ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Kaç yaşına geldik sevişmeyeceksek ne yapacağız? Liseliler gibi parkta çekirdek kola mı takılacağız? 1 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Olsa iyi olur ama çok iyi biriyse şart değil ya insan olsun zaten zamanla olur cinsellik falan 0 0 Yorumla
beratozdemir Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 ay Şart koşmak değil tabiki sevgilim ile seks yapmak da zorunda değiliz ama zamanı yeri gelince sevişirim bi varlık göstergesi olmalı 0 0 Yorumla
Doktor_Hektor Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 ay İlla seks olması gerekmiyo eğer bunları bekliyorsa amacıyda buysa kendisine FB arkadaşı arıyordur. Seven insan bunu yapıp düşünmez bile 0 0 Yorumla
Kogarashi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Olmamasını şart koşarım 1 1 Yorumla Sayğılıbey 1 ay aynen. ama sanal olur Yorumla
bysinnner Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Bir yerden sonra olmalı. 0 1 Yorumla bysinnner 1 ay Ama birbirlerini bırakmamak şartı ile yapılsın Yorumla
00Zorbey00 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Bazı önemli sorulara cevap vermesi gerekir. 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bakirim ve evlenene kadar böyle kalacağım 😎 0 0 Yorumla
schrodçg Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 35% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Hayır ama öpüşmek lazım sarılmak lazım bence 0 0 Yorumla
benkısacabaye Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. sevişmiceksem sevgili neden var? 0 0 Yorumla
Akbey5252 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Kesinlikle yoksa ne yapacağım sevgiyi 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Öyle saçmalık mi olur ya 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seks için sevgililik şart mı? 0 0 Yorumla
Andrews_Garden Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Onun tenini tatmadan olmaz 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İyide aevişme seks o karşılıklı arzudan doğar 0 0 Yorumla
1zamanyolcusuyum Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Olmaz tabii aw belki içinden yaratık çıkacak 0 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Sözleşmeli sevgililik değil mi o? :)) 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsellik yoksa defolup gitsin 0 0 Yorumla
tolghuan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Seks olacak illaki ya 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şart koşmam 0 0 Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Hatuna bağlı 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet diyorum 0 0 Yorumla
mavilibalina Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Hayır asla 0 0 Yorumla
cerennnn222 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 ay Olsun olsun 4 2 Yorumla cerennnn222 1 ay Ya çocuk uza surdan ya her yerde sen varsın Yorumla cerennnn222 1 ay Şu mülteci tipinle bi de yorum yapıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
evlenmeden seks yapmam
Evlilik öncesi karşıyım zaten. Sevgiligi sexe bağlayan varsa gitsin hindistanda yaşasın 🤣. Ne kadar açık olsamda en kati kuralım seks!!!
Sevgili için seks olmaz. Bazen de sevmemek ya da sevgilinize kavuşamamanın da bir anlamı olduğunu düşünüyorum.
Seks şart koşulacak bir şey değil bana göre... Evlilikte de bu böğle. Düşünsene kadın istemiyor ama sırf karın olduğu için sevişmek zorunda.
Seks yapmadan sevgililik olmaz. Bu yüzden de evlenmeden olmaz diyen kadınla sevgili olmam.
Türk erkeği ise asla sevişmem ben. Hak etmesi lazım
Sevisme yok ise en azindan on sevisme olsun :)
Tabii ki de şart koşulmaz. Ama yakınlaşma olmalı diyorum. Saygı çerçevesinde.
şart koşmam ama zaten çaktırmadan istetmeyi severim onsuz ilişki gitmez giden diyened einanma
Olması tercihim en kötü sevişme olsun askerlik arkadaşım değil sonuçta zorlar mıyım zorlamam ama bir noktadan sonra da sorunlar başlar ama
Kaç yaşına geldik sevişmeyeceksek ne yapacağız? Liseliler gibi parkta çekirdek kola mı takılacağız?
Olsa iyi olur ama çok iyi biriyse şart değil ya insan olsun zaten zamanla olur cinsellik falan
Şart koşmak değil tabiki sevgilim ile seks yapmak da zorunda değiliz ama zamanı yeri gelince sevişirim bi varlık göstergesi olmalı
İlla seks olması gerekmiyo eğer bunları bekliyorsa amacıyda buysa kendisine FB arkadaşı arıyordur. Seven insan bunu yapıp düşünmez bile
Şartlı sevgili yapmam
Olmamasını şart koşarım
aynen. ama sanal olur
Bir yerden sonra olmalı.
Ama birbirlerini bırakmamak şartı ile yapılsın
Bazı önemli sorulara cevap vermesi gerekir.
Bakirim ve evlenene kadar böyle kalacağım 😎
Hayır ama öpüşmek lazım sarılmak lazım bence
sevişmiceksem sevgili neden var?
Kesinlikle yoksa ne yapacağım sevgiyi
Öyle saçmalık mi olur ya
Seks için sevgililik şart mı?
Onun tenini tatmadan olmaz
Olmasa erkeklerin çoğu aldatır
İyide aevişme seks o karşılıklı arzudan doğar
Olmaz tabii aw belki içinden yaratık çıkacak
Sözleşmeli sevgililik değil mi o? :))
sınırların cokmu fazla