Aşkolar Sevgilinizle ya da flörtünüzle ilişki başlar başlamaz mı cinsellik talep ediyorsunuz ya da yaşıyorsunuz yoksa önce ilişki rayına otursun öyle mi diyorsunuz bence rayına oturmadan yaşanmamalı sizce nasıl olmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl2 kere okudum anlamadım. Resmen arapça açıklama kısmı.
Soruna cevap. Önce cinsel ilişki olur, sonra nereye yönleneceği belli olur. Avrupada, Amerikada da böyle yapıyorlar. Gelenektir bu. Düşünsene cinsel ilişki performansı çok kötü. Ben sevgili olmak istemezdim böyle biriyle diğer özellikleri de kötüyse. Ama diğer özelikleri idare eder, yatakta da çok iyiyse işte onla sevgili olabilirdim. Ya da tek gecelik olaya dönerdi yoksa. Zaten cinselllik olmadan sevgililik olmaz ki. Sevgililik cinsellikle başlamaya doğru yol alır. Diğer türlüsü arkadaşlıktan farklı olur
02 Yorumla- +1 yıl
Aşko performansı süper olup arkadaş arkadaş takılanlara Arapçada ne deniliyor
- +1 yıl
Arapça bilmiyorum 😉
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 hafta içinde cinsellik olursa ilerisi olur... ilk hafta cinsellik yaşadık yaşadık...2. haftaya cevap alamaz... zorlarsa engel atar geçerim uğraşamam ergenlerle mal gibi namusu bacak arasında aryıptaa ben senin annen değilim diyen tiplere... Siz nasıl "ben annen değilim" diyorsanız bizler de babanız değiliz... baban gibi cinsellik almadan sana katlanamam... çünkü baban değilim.
https://www.youtube.com/embed/_Ervd2QC4ok02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCinsellikten kastım seks değil. Bir öpücük ya da arzu duyduğuna dair bir işaretten bahsediyorum. Bir işaret olmalı şart. Arzu olmazsa anlamı olmaz.
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılben ilişki başlamadan önce nasıl bir ilişki anlayışım olduğunu başta söylüyorum, hiç gelemem öyle liseli ergenler gibi aman şöyle aman böyle dur. yok sevişirsek bırakır mı yok bilmem ne gibi kafada olan insanlarla kesinlikle bir ilişkiye başlamıyorum
08 Yorumla- +1 yıl
açık görüşlülükle pek ilgisi yok bunun aslında. bir çok arkadaşım da var, az sayıda yakın arkadaşım da var. arkadaşta olabiliriz illa bir ilişki yaşamamıza gerek yok arkadaş gibi olacaksak arkadaş gibi oluruz ne gereği var ki sevgili olmanın. cinsellik olmadan evlilik olmuyor da cinsellik olmadan neden ilişki olsun?
- +1 yıl
nasıl yani tanımadan olması saçma derken sokaktan mı geçiyor ikisi de anlamadım nasıl bir tanımamazlık bu?
- +1 yıl
bu cinsellik çok fazla büyütülüyor bizde yani bilmiyorum neden böyle de, sanki sevişince direkt artık evlenmek zorundasın artık ayrılamazsın gibi bir hava estiriliyor ilişkide, direkt ilişki yaşayınca kız kullanılmış oluyor sanki karşılıklı olmamış gibi. korunduktan sonra öyle zamanı dolandırmanın anlamı yok ilişkinin zamanı vs olmaz bence
- +1 yıl
insanın o zaman yaşadığı çevresini belli bir yaştan sonra ona göre seçmesi lazım bence. bunun dedikodusunu yapan çevre cahil, kültürsüz bir çevredir. bunu konuşmaktan başka yapacak bir işi olmayan boş insanlar oluyor. hee o çevreden kopulmuyorsa bilemiyorum, belki de eski görücü usulü falan iyidir öyle bir çevrenin insanı ise
+1 yılTabii ki ilişki rayına oturmalı önce.. Fransızların flört dönemi için söyledikleri harika bir söz var "el elde, el şeyde, şey elde ama asla şey şeyin içinde değil"... yani birbirinize alışın ve tanıyın diyor öz olarak 👍
02 Yorumla- +1 yıl
Evet bizim sloganımız da bu olsun o halde 😁 "Elden Ele Aşk"
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmeden olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen cüzdan şart
+1 yılBırak buna süreç karar versin. Özgür olmali bence. Çift olur ilk gün yaşar çift olur sohbet o kadar tatlı olur ki cinsellik sonralara atılır. Tanışmak tanımak daha önemli olur.
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam işte aynı şeyi söylüyorum. Tamamen planlı olmaz her şey. Karşılıklı duygulara bırakmak. Anı yakalayabilmek..
+1 yılBazen bir kaç günde bazense aylar sonra kendiliğinden oluyor işte bu sorun değilde sorun ilişki uzun sürecek mi bazı kizlar uzun süreli ilişki için olgun olmuyor
02 Yorumla- +1 yıl
E tabi kız öyle değilse, bırakıyorsun, çoğunluk uğraşıyor, kavgalar sınırlamalar vs vs ama ben ben ugrasmam
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten tanışmadan öyle bir şey yapmanın bence kpha*elikden pek bir farkı yok, kusura bakmasın kimse ama öyle, insan gerçekten sevdiğine bile evlenmeden o açıdan bakmak istemez, o yüzden her kes yerini bilecek, herşeyin zamanı var
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Belirli bir süre geçtikten sonra sadece teklif ederim. Ama ısrar etmem arizona kertenkelesi değilim. Zorlada güzellik olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
@kederebak 👍 herkes kendine yakışanı yapar çünkü kalite asla tesadüf değildir.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılTanışmadan olur mu ya önce bi tanışıp biraz muhabbet şart çekim ondan sonra oluşur veya var olan çekim artar
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
+1 yılBence her şey zamanında güzel sizce de oyle değilmi
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Direk konuya girerim yok aşkım balım bunlar geçici veriyormusun evet derse şanslı yok derse nokta
02 Yorumla
+1 yılNasıl da istekli kızlar varmış burada torl kesin
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam verenle bile sevişmen kitle var yeni nesil çok acayip
02 Yorumla- +1 yıl
Ben bide garsonum olduğum yerde hep bebe var kanka dediği çocuğa işte kanka geçen şununla bununla yattım diye anlatıyor yine aynı çocukla öpüşüp hadi knk görüşürüz falan diyorlar normal gibi ulan biz tokalaşamıyoruz bile kızlarla
Sevgili olmadan kalite kontrol yapıp sonra sevgili oluyoruz hahah
03 Yorumla
+1 yılönce tanışılır flört dönemi biter arada bir samimiyet oluşur ondan sonra tabi ki
01 YorumlaRayına oturmasını kim bekler. Tanışma evresinde her şey sorulmalı
05 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl talep ediyorlar anlamıyorum ben kadın cinselik demediği müddetçe hiç atlamıyorum arada olta atıyorum o tutuyor gerisi geliyor zaten
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki belli bir seviyeye gelmeden s. KS olmamalı. Başta isteyecek olsam bu işi meslek edinen birine giderim zaten.
01 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cinsellik talep edilmez. Zamansız ve anlık yaşanır öyle daha güzel
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Duygusuzca olmasından hoşlanmadığım için birbirimize karşı duygu ve hislerimiz olduğu anda konuşabiliyoruz knk
04 Yorumla
+1 yılO anlık çekime bağlı * için illa sevgilim olmasina gerek yok ya da evlenmeme. Beğendim mi yaklaşırim olumluysa sever alt tarafı seks a q
02 Yorumla- +1 yıl
Olur mu öyle alt tarafı seks falan küçümseme böyle
- +1 yıl
Olur ben sonuçta tüm kadınların hepsini sert düzüyorum herkese aynı hizmet
Hayır. Bir kız kendiliğinden gelip de teklif etmezse ben gidip de yen tanıştığım birine teklif etmem.
02 YorumlaÖnemli olan cinsellik zaten
33 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Yapmadı daha birsey
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen ikinci buluşmada seksten yanayım
43 Yorumla- +1 yıl
İlkte olsa?
Kadını böyle bir amaç için kullanmam
03 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama seksle tanışmaya da yok demem
02 Yorumla- +1 yıl
Arz talep meselesi kuşko
tanışıp olur böyle şeyler
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Evlenmeden talep edilmemeli bence
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. İmzayı attıktan sonra her şey olur 😁
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce ilişki sohbetin ardından yaşanmalı
02 Yorumla- +1 yıl
Önce sohbet sonra sikiss diyorum 🥰😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tanısmadan olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyom benim sevgilim olmadı 🥲
02 Yorumla- +1 yıl
Olmazzzz hayale gerek yok 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılRayına oturunca
01 Yorumla
+1 yılBen hemen buradaki kızlara da edebiliyorum
01 Yorumla
+1 yılTanismadan heyecan arzuyu nasil hissedeceğim ki
01 Yorumla
+1 yılilk hemen istenilmez
02 Yorumla- +1 yıl
Evet bebeğim çok ayıp