Zevk alamadık diye aldatanlar genellikle kadınlardır. Bu 1.
2.'si ise erkek yaptıkça, kadın yapmadıkça değerlenir. Buna göre sen kendine hakim olamıyorsan, üzerine basıp geçerler.
Erkek de bu şekilde test eder aslında. Ortamı biraz ısıtınca eriyorsan, peynir olduğunu anlar ve işini görüp şutlar.
Ortamı ısıtınca kızıyorsan demir gibi, heh o zaman bununla olabilir diyoruz.
Ben sevgiliyken seksi şart görürüm. İki yüzlülük gibi görünmemeli bu. Bir ilişkide cinsellik yoksa, o ilişki erkeğe giren bir ilişki oluyor. Kadının sömüreceği bir ton şey var. Bizim alabileceğimiz, sağlayabileceğimiz tek fayda da bırakın şart olsun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAyrıldıktan sonra pişman olmamak için kızlar s. x yapmalı erkekler de istememeli ama çoğu kız ve erkek nefsinden daha zayıf karakterde ve şeytanın yemi olmuş durumdalar. Evlilik öncesi s. x yapmak çok yanlış bir şey
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Sevgiliyken seksi şart görmem ve ben yapmadım bu yaşıma kadar karşımdakinin de yapmamış olmasını isterim
ayrıca benim tahammül edemediğim kısım yalan söylenmesidir.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence seksiz olur ya fazla abartıyorlar yok ihtiyaçmış bilmem ne saçmalık
13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok haklısın seviyorlarsa dayanırlar insanlar zorluğa dayanıyor buna gelince dayanmak istemiyorlar
Soran+1 yılBende hani sevgiliyken falan bunlara gerek yok ki evlenince gerekli bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki yapilmamali.. yapan kadinlarin nerdeyse tamamida terkedildi...
Sonu hep ayni oluyor15 Yorumla
Soran+1 yılAynen erkek onu obje görüyor sonra terk ediyor istediğini alınca
Soran+1 yılYapılmamalı kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılAncak kadinlar bu konuda manupule edilip nasil olsa evlencez ayagina yataga atilabiliyor. Cevrede cok ornek olmasina ragmen bu hataya duseni cok fazla.
Soran+1 yılAynen maalesef
Cevap sahibi+1 yılSizin yas kac.
Size bu teklifle gelen sevgiliniz oldu mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliyken seksi şart görmem evlenince eşimizle zaten yapacağız ve özel olacak bu daha kıymetli bana göre
10 YorumlaOlursa olur olmazsada problem yok ama temas vs olmasi lazim
03 Yorumla
Soran+1 yılTemastan kasıt sarılmak elini tutmak falan mı
Soran+1 yılBöyleyse bence olur
+1 yılillede vajinal olucak diye kaide yok kızım saksoda bır seks çeşidi dir sonuçda o da yeterlı yanı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel ilişkisiz olmuyo. Ama cinsellik için kullanan erkeği anladın mı kaçıcaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılBence gayette olur
Soran+1 yılDiğer dediğine katılıyorum ama
Cevap sahibi+1 yılşu an çok zor illaki ufak tefek tabularını yıkman gerekir ya da bakir bir erkek bulmam gerekir. Zaten allah katında da bakir erkek bakire kadınla, bakir olmayan erkek bakire olmayan kadınla evlensin diye buyrulmuş
+1 yılSeks olmamalı sevgili ve nişanlılık döneminde.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yani tam olarak yaşanmasa bile ucundan kıyısından hallolur
02 Yorumla
Soran+1 yılUcundan kıyısından hallolur derken sevişmemi olsun diyorsun yani
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNolacak ayrılınca hayatına bakacan. Seks yaptın diye dünya başına yıkılmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılHahaha o zaman bi kendinize sorun önce
Soran+1 yılSiz böylesiniz yaparsınız edersiniz sonra el değmemiş bakire kız isterim dersiniz
Soran+1 yılMadem öyle yapmayacaksınız ya da öyle bi hakkınız yok
O olmazsa şimdi ilişkiler 1 ay gitmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi adamlar olursa uzun sürer
Soran+1 yılKendim gibi birini bulamıyorum akılları hep orada
Soran+1 yılHalbuki sevgi bu değil
Hayır asla
10 Yorumla
+1 yılBenim için şart
00 Yorumla
+1 yılŞart bence
08 Yorumla
Soran+1 yılSebep
- +1 yıl
Sekssiz ilişki arkadaşlığa benziyor bi farkı yok tutku heyecan yok istemek arzulamak yok çok saçma geliyor erkek ve kadınız isteklerimiz var kendimizi reddetmeye gerek yok hepimiz aynı şeyi istiyoruz aslında neden kendimizi sınırlayalım ki
Soran+1 yılNiye sen arkadaşına aşık mı oluyorsun da sevgilinle seks olmadan yaşadığın ilişki arkadaşlığa benziyor b
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılAsıl saçma bekleyemeyen sabırsız insanlar için geçerli bence
- +1 yıl
Git evlen o zaman boş boş konuşacağına
Soran+1 yılSenin gibi sabırsız değilim ben
Soran+1 yılBurada soru sorduk
Gizli Üye(30-35)+1 yılşart tabi
05 Yorumla
Soran+1 yılSebep
Cevap sahibi+1 yılZevkli çünkü iki taraf da zevk alıyor.. Diger türlü anlamı yok
Soran+1 yılAçıklamaya da yorum yapsana
Soran+1 yılAnlamı yok derken sabırsızsan o senin sorunun
Cevap sahibi+1 yılEvet çok sabırsızım, sabırsız kızları tercih ediyorum zaten:))
burada yorumlarda erkeklerın atıp tuttuguna bakma. Onlarda benımle aynı şeyi düşünüyordur emin ol
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer