1 ayCinsellik tatmin edilmediğinde kişinin günlük hayatını ve ilişkisini negatif yönde etkileyecek kadar güçlü bir dürtü.
Sağlıklı bir cinsel ilişkinin olmadığı birlikteliklerin sağlam olmadığını iyi biliyoruz.
Gerek erkek gerek kadın bu konuda hassasiyet geliştirip doyum yollarına mutlaka ulaşmalı.
Çok önemli bir detay bana göre.
13 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim abi
2 aySanmıyorum. Cinsellik bir ilişkiyi bağlamaz ne kadar iyi cinsellik uyum olursa olsun.
111 Yorumla- 2 ay
Saygı duyarım düşünsenize, olabilir. Şöyle düşün cinsel uyum %100 iyidir birbirine çekilirsin dibine kadar yaşarsın. Ama ikinizde çok zıtsınız. Düşünce yapınız, sevdiğiniz şeyler , çevreniz çok farklı. cinsellik bir süre doyurur ayakta tutar belki evet. ama bir süre sonra duygusal olarak birşeyler paylaşsamıyor ve hiç ortak yönü yoksa , ortak noktası cinsellikse kopar o ilişki.
Yani bilirsin ki bir erkek cinsellikle bağlanmaz, bir şey hissetmesi , ortak şeyler paylaşması gerekir. Çoğu erkek evet duygusuz seks yapabilir kadınlar gibi değil. Cinsellikle bağlanmak saçma geliyor. Uzaklaştırır diyorum bu nedenle. - 2 ay
O açıdan bakınca evet sizde haklısınız. Olabilir mümkün. Mutlaka vardır evet. Olabilir.
- 1 ay
Evet kesinlikle katılıyorum 🙂
- 1 ay
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim , çok naziksiniz 🙂
- 1 ay
Teşekkür ederim🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence de en önemli kriter. Ben bunu yapmayı sevmiyordum ama seninle sevdim denmesi bile bir başka.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayKesinlikle öyle cinsellik yaşayınca gözlerimiz bile parlıyor vah hep güçlü kalıyor
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Cinsellik ilişkinin yarısı. yüzde 25 algısı, yüzde 25 alışkanlığı.🙂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
2 ayAraçtır cinsellik amaç değil duygu olmadan bağlılık olmaz
10 Yorumla Birbirlerini seven çiftler daha çok bağlanır
10 YorumlaEvet daha iyi baglaniyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 ayiyi bir seks kurtarıcıdır.
10 Yorumla
2 ayEvet bağlanır bana göre
10 Yorumla
1 ayBence de ilgi ve ilişki ayakta tutar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayYani
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. elbette
10 Yorumla
2 ayBence evet
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayOlabilir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği