Erkeklerde pek sorun olmuyor zaten genelde asik olmak istemezler kendilerini zayif bir konuma sokmaktan korkarlar. Dis goruntune yaklasan tiplerden cacik olmaz senden daha iyini bulana kadar seninle takilir sonra tekmeyi basar.
Psikoljik olarak aşk olmadan seks olmaz iç güdüsü olanlar için aşksız seks olmaz olsa da zevk vermez. Ama seksi zevk için yapanlar için fark etmez aşk olan seksten daha çok zevk ve haz alarak yaparlar.
Duygunun olmadığı bir yerde cinsellik yaşanmasına karşıyım. Ama bence duygunun olması da cinselliği tamamen serbest bırakamıyor
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevdiğim kişiyle yapmama rağmen o sevmediği için haz alamadım. Kaçmak istedim o ortamdan. Birinin sana sevmeden dokunması bile itici bir şey. Bir daha mı asla.
@Dispatcher25 hayır dokunmasında öpmesinde duygu yoktu, sevgi yoktu. Sadece bir ihtiyaç gibi gördüğünü hissettim. Sanki hayvani içgüdülerle dokunuyordu.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Son zamanlarda sadece beğenip sevişmek için bir araya gelen çiftler çoğaldı. Duygunun olmadığı bir cinsellik sizi mutlu eder mi?
En İyi Cevaplar