Çevremdekiler radarındaki 3 5 kişiye çekim hissedip karar vermeli anlar yaşar iken, libidom yüksek der iken ben tek eşli bakıyorum olaya ve çevreme de o bir insan diye bakıyorum. Bir çekim hissedeceksem de mizacı, tavrından sonra hissedebilirim belki. Ben onlar gibi libido yüksek takılmıyorum. Kendimi bu sebeple aşağılanmış gibi hissettim. İlişkimde bile rahat olamadığım için cinsel haz yaşamak çok zorluyordu beni. Benim sorunum ne, oysa istiyorum şu an tek başıma iken bir şeyler. Gündelik yaşantımı çok olumsuz etkiliyor bu durum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılZaten doğrusu tek eşli olmak bak olay aynen şöyle oluyor ilk önce birisi senin gözüne hitap ediyor tamam mı diğer erkeklerden ayrılıyor yavaş yavaş etkilemeye başlıyorsun tanışıyorsun konuşuyorsun adamın kişiliği de hoşuna giderse yavaş yavaş aşık oluyorsun aşık olduğun süre boyunca cinsel olarak istemiyorsun seviyorsun ediyorsun onunla hayaller kuruyorsun tamam mı daha sonra aşk bitiyor ve yavaş yavaş sevgi geliyor cinsel olarak istemeye başlıyorsun bunların hepsi yaklaşık dört ay içinde oluyor her zaman tek eşli olmak çok eşli olmaktan daha iyidir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Sorun isteksiz olman ya da senin kusurlu olman falan değil lütfen böyle bir düşünce içine girme. Belli ki içine kapanık bir insansın. Hayatı bu şekilde kabul etmiş ve yaşıyorsun önce bunu bir eksiklik olarak düşünme. Belli yaşadıklarından ötürü içinde o hisler oluşmuş ve olaylara yaklaşımın o hale gelmiş. Böyle olmaktan mutlu isen seni anlayacak bir eş ya da partner bulmayı beklemelisin. Eğer memnun değilsen de bu yönde atılımlar yapmalısın.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa tabi ki insan hoşlandığı kişi ile birlikte olmalı beğendiği kişi ile çok eşlilik partnerlik tehlikeli bir durum bir sürü hastalık var. Guvenli olanı sabit çekim hissettigin biri ile düzenli birliktelik
00 Yorumla
+1 yılŞimdi çok kaiteli bir p*rno açıyorsun ve zevkli bir mastürbasyon yapıp keyfine bakıyorsun bebeğem 😏 birkaç zaman sonra beğendiğin birini yatağa alır daha büyük zevklerle devam edersin bebeğem 😏
012 Yorumla
Soran+1 yılp*rno izlemeye de tabu oluşturmuşum niye böyle ya çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
Hiç mi p*rno izlemenin bebeğem 😏
Soran+1 yılYok izlemiyorum
- +1 yıl
Nasıl ya libidoyı nasıl dizginliyorsun 😏
Takip atsana sen, mesaj atayım sana
Soran+1 yılDizginleyecek libidom yok, sorun bu zaten
Soran+1 yılYaz bekliyorum cevaplıyorum sen yazdıkça buradan
- +1 yıl
Yazacağım şeyler sansürlü, burası kaldırmaz
Soran+1 yılYıldızla ben anlarım
- +1 yıl
Ben düz adamım, yıldız falan yok bende , bukadar inat edecek bir şey yok
Soran+1 yılİyi
- +1 yıl
Takip atmanı bekliyorum hâlâ
Soran+1 yılYazarsan buradayım bu kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
+1 yılAslında senin sorunun yetişme şeklin ailenden böyle görmüş yetişmiş biri olarak bu tarz şeyler sana rahat gelmiyor bencede gelmemeli eğer aile yapın böyleyse evleneceğin kişiyi bekleyebilrsin ve ozaman daha rahat olacaksın çok eşlilik herkesin yapabileceği bir şey değil bunla ilgili de çok anım var
14 Yorumla
Soran+1 yılAile yapım rahattır. Ailede ebeveynden çok benim ve kardeşimin sözü geçer aklı başında hallerimiz ile. Çocukken de tabi ebevyn yönetirdi evi ama kendim hakkında aileye soru sormazdım, benden her zaman ben sorumlu oldum. Baskı vs yok. İlişkim de vardı pek güzel şeyler yaşadım. Ama bazı yorucu şeylerden sonra eski ben olamadım. Eski ben de herkese bir şey hissetmezdi ama ilişki içinde güvenerek rahattım güzeldi. Sonradan güvenim vs gidince kendimi zorlasam da hissedemedim. İstediğim zaten çok eşlilik değil. Kendi kendime iken libido yüksek olabilmeli, hayatında eşin varken de zorlanmamalısın, kendiliğinden hissetmelisin cinsel isteği. Sorun tam olarak bu
- +1 yıl
Ozaman erkeklere karşı bir isteksizlik var ya da cinsellikten önce gelen şeyler var senin için
Soran+1 yılEvet cinsellikten önce gelen şeyler var. Onlardan biri duygusal güven. O dengede iken mutluydum ama dengesi şaşırınce buna daha çok tutundum cinsellik adına bir şey zaten azdı hiç kalmadı gibi oldu
- +1 yıl
Hım anladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarını okuduğum, oldukça duygusalsın ve garip bir şekilde kendini çok iyi ifade ediyorsun çok güzel yazıyorsun. 😂 Fazla detaydasın, o kadar detaydasın ki ilişkini hayatını her şeyi etkilemiş. Bazen o kayığa binip sürüklenmek gerekir diye düşünüyorum. Sen bence duygusallığın olmadığı sadece kendi zevkini düşündüğün bir ilişki yaşamalısın. Tahrik edecek, doyuracak sen de coşacaksın sadece bu kadar. Düşünme gerisini artık yeter 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılkendini tam oalrak veremiyorsun salamıyorsun ve kasıyorsun bunu aşabilmek için bu sorunu konusabileceğin bir psikolog olması gerekli bence git anlat rahatla ve çöz derim
017 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyoruz ama cinsel boyuta gelmedik. O ana kadar dayanamıyorum gerçekten çok yoruldum yazarken bile içim cız ediyor. Çünkü bu sebep tek başına olmasa bile etkisi olarak ilişkim bitti, kasılmaktan. İçim ona ayrı yanıyor, kendimd cinsel hale ayrı yanıyor. Yardım bekliyorum
- +1 yıl
yani yardımı öncelikle kendin kendine etmelisin bunu aşabilmen için psikologa herşeyi anlat korkma veya bir yakın arkadasın anlat ondan taktik al kasımlarını bir kenara bırak olayın anını yaşamaya bak inan çok zevk alacaksın
Soran+1 yılUygulamada sorun zaten her şey
- +1 yıl
uygulamada ki sorunları konusarak ve deneyerek aşacaksın kendini odaklayamaya çalışarak partnerinin sana bu konuda yardımcı olması da lazım
Soran+1 yılPartnerimle ayrıldık. Hala iletişimimiz olsa da böyle oldu. Onunla aşmak isterdim ama partnerim sorunlarla uğraşmak istemedi belki yorgunluk hissettirdim ona uzun süreçte. Canım yanıyor. Partner değil kendim aşmak gereken bir durum, ben koymuşum sınırları
- +1 yıl
aslına bakarsan sorunun ne olduğunu ben tam olarak anlmaadım gel şunları açık açık anlat konusalım
Soran+1 yılRahatım, sen sor hemen daha net açıklamaya çalışayım. Ne takıldı aklına
Soran+1 yılDuygusallığı dengede tutamıyorum. Duygusallığın boyutunu çoklaştırıp cinsel anlamda kendime koşul yaratıyorum. Karşımdaki partnerim bana güven vermez ise zaten hiç yapamam. Güven azalınca eforum da azalıyor. Buna bağlı kalmak ilişki içinde olan isteğimi etkiliyor. Bir de yalnızkenki ben yüksek olayım ki, partnerimle birlikte gözüm başka şey görmeden yaşayayım istiyorum
- +1 yıl
ama her durumda ilişkinin güven ve sevgi kalitesi aynı olamaz bu nedenden dolayı cinselliği bu işin dışında tutman gerekir
sen cinsellikte kendini mukafat gibi görüyorsun bana kalırsa karşı tarafa verilen olay aslında öyle değil bundan sende karlı çıkabilirsin bu nedenden karşılıklı çıkar illişkisi olaak düşün
Soran+1 yılHiç çıkarcı bakamıyorum o zaman kendimi kötü biri gibi hissediyorum, hayatın her konusunda. Belki frenlerimden biri budur. Cinsel ilişkiye de kendi isteğim olarak bakamıyorum galiba. Kendi hazzıma odaklanamıyorum
- +1 yıl
normalde mastürbasyon felan esnasında bir haz alıyorsun değil mi undan yana bir sıkıntın yok
Soran+1 yılKıvama gelince evet, yumuşayınca evet tabiki, düşünce olarak bi düşüneyim dediğimde de istiyorum yaşamak ama ben düşünmesem beni coşturan bir istek kendiliğinden oluşmuyor
- +1 yıl
libido düşüklüğün söz konusu olabilir vitamin kullanıyor musun sağlıklı besleniyor musun sağlık durumda bir sorun var mı? kilon boyun orantılı mı
Soran+1 yılSağlık problemim yok
- +1 yıl
boy kilo?
Soran+1 yıl163 48
- +1 yıl
kilon biraz az yani bence psikolojik nedenlerin bunu da uzun süreli konusma ile çözebilirsin burdan yorumlaşarak olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle yazmışsın ki, hiçbir şey anlaşılmıyor...
Ne anlatmak istedin ki acaba, kısaca söyleyebilir misin?017 Yorumla
Soran+1 yılCinsel haz almak benim için zahmet. İnsanlar rahatça hissederken, ben bunu yapamıyorum hissetmiyorken hayat canlılığım kalmıyor. Beni üzüyor hissetmemek
Soran+1 yılDoktor değil psikolog ile görüşüyorum ama henüz cinsel konuya gelmedik değinmedim. İçim dağılıyor çok ağlayasım var bu konuda yazarken bile
Soran+1 yılKendi kendime koyduğum sınırlara çok tutunarak zihinde bitirmişim cinsel isteği. Ben çok inanıyorum öyle olduğuna. Dert yüklenmeden rahat bi insan iken yine kimseye bir şey hissetmezdim ama kendi dünyamda cinselliği biriyle yaşarım diye beklerdim
Soran+1 yılTek partnerim oldu zaten. Hala daha da onu isterim, mutlu bizi yeniden isterim. İlişkinin ilk başlarında gerçekten mükemmeldi. Sonra duygusal zihinsel şeyler beni yordukça ben kendi kendime hissedemez oldum. Sen diyince hatırladım sahiden harikaydı
Soran+1 yılYani tabiki onu istiyorum içimde ama bittiğinin farkındayım. Kendimi ona empoze etmiyorum hayata açığım ama sevgilim olsun diye de isteğim yok. Onunla konuşacağız zaten. Keşke ilişki olarak konuşabilsem ama bunu yapmamak istiyorum daha fazla yorulmayalım diye. Kendi açımdan halletmek istiyorum sorunlarımı, daha fazla bu ilişki yorulmasın
Soran+1 yılBaşkasıyla neden konuşayım ki, konuşacak insan çıkarsa konuşurum ama bu amaçla yaklaşmam kimseye. Ki hadi konuşacak çok seveceğim biri çıktı, onda da tam güven bekleyeceğim alamazsam dengem bozulacak. Bunu kendimde halletmem gerekir
Soran+1 yılZaten harikaydı ilişkim hala bağımız çok kuvvetli. Olacak olan onunla da olurdu, çözülmesi gereken sorunlarım varmış
Soran+1 yılSen bile yoruldun ve gidiyorsun herhalde teşekkürler
Soran+1 yılBen bu sabit fikrimi kırmak isterim zaten. Benim için bu sıfat çok üzücü kabul etmiyorum oysaki ama böyleysem diye çok üzülüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendine duvarlar örmüşsün ondan. Hep bir kısıtlama içindesin kendini.
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru diyorsun tek sen doğru konuştun şu an
- +1 yıl
Bunu aşman gerekir.
Soran+1 yılBu sebeple sizin yazmanızı bekliyorum. Onun ben de bilincindeyim ki soru yazdım
- +1 yıl
Bu duvarları koymandaki sebep ne? Aile baskısı, çevre, yetiştirilme tarzı, muhafazakar bir yaşam, cinselşik yaşarsan erkek seni kullanır diye çocukluktan beri işlenen düşünce yapısı mı? Hangisi?
Soran+1 yılMuhafazakarlık baskı hepsinden son derecede uzağım. Annem mutlu değildi babamla duygusal olarak. Cinsellik de kopmuştur tabiki. Onu öyle görünce ben de o şekilde şekillendim. Annemi çok dikkate aldım yetişir iken. Rahattım ama son yaşadığım bazı hayat yorgunlukları oldu ve ondan sonra git gide kendimden koptum. Öncesinde de cinsele daha rahattım ama ön koşul olarak duygusal bağ koyardım kendime. Olması da gerekmez mi. Ne kadar eşsiz ve büyülü geliyor anlatamam. Ve sevgilimle bu büyüyü tattım canım ona ayrı yanıyor. Yeniden öyle hissedebilsem ama kendi kendime canlanabilsem hiç kaybetmesem mutlu oluruz diyebilirim ama sorun benim kendimde. Ağlıycam yazarken gözlerim doldu
- +1 yıl
Cinselliği o zaman sadece o kişiyle eşleştirmişsin bilinç altında. Başkası ile olmaz diye tabun var. Bu engel oluyor.
Soran+1 yılYok o yokken de dediğim şey şuydu, biri olur çok severim onunla yaşarım. Sonra tahmin edebileceğimden daha güzel birini buldum. Yorulduk ve şu an için ayrıldık. Dengemde bozulmalar olduğu için onu da yordum tabiki. Şu an yine hayat benim hayatım benim zevklerim diyorum, onu istiyorum ama hayatımı ona bağlayıp zevki başkalarından kaçırmıyorum. Zaten başkalarıyla olsun hiç istemem, biri doğru vakitte çıkar zaten. Bunu bariz yaşadım, en beklemediğim anda en mükemmel şey oldu. Ben yine hayatımda onu istesem de onun haricinde yapabileceğim tek şey çok fazla yaşayabileceğim an yaratıp o anlardan yeni insanlar tanımak kendimi hayata açmak olur. Kalkıp birini cinsel anlamda arayamam bakamam tercihim değil. Zaten çıkarsa anlıyorsun o farklı bir enerji. Ben kendi içimdeki dengeyi kurmak istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDogru kişiyle tek eşlilik harikadır coklu eş cöp varili gibi gelen giden cöğünübırakır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsin le her hazzi alabiliyorsan yetebilir ama farkli tatlar farkli hazlar 😉😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Düzenli FB bulmak zor olmasa gerek
08 Yorumla
Soran+1 yılTek eşlilik demiştim
Soran+1 yılMantıksızlık
Soran+1 yılBen öyle bir şey mi dedim
Soran+1 yılBiriyle olunca tek eşli mi sayarım kendimi. Ne resmisi, resmiyetten önce ben tek mi hissederim kendimi ne kadar mantıksız. Git kendini kandır diyorsun
Soran+1 yılHayatı düz seks ile yaşamayı tercih etmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılEnteresan cümle yapısı kullanıyorsun.
127 Yorumla
Soran+1 yılSoru bu mu cidden
- +1 yıl
Buradan başlamak lazım.. Anlatmak istediğin şey anlaşılmaz hale gelmiş.
Soran+1 yılAksine daha betimleyici anlattım. Herkes dümdüz cümle kuruyor benim aksime.
- +1 yıl
Sürekli devrik cümleler kurmak seni farklı yapmaz, aksine anlaşılmaz yapar. Örneğin anlık bir şeyler mi istiyorsun yoksa birini sevmek mi istiyorsun anlamk zor.
Soran+1 yılDevrik cümle kurmam. Betimlerim. İstediğim sadece birisiyle her daim yüksek hissetmek, rahat olabilmek
- +1 yıl
Örneğin, 'Benim sorunum ne, oysa istiyorum şu an tek başıma iken bir şeyler' Bu cümle hem hatalı hem devrik. Olması gereken, 'Çevremdekiler radarındaki 3 5 kişiye çekim hissedip karar vermeli anlar yaşar iken, libidom yüksek der iken ben tek eşli bakıyorum olaya ve çevreme de o bir insan diye bakıyorum. Bir çekim hissedeceksem de mizacı, tavrından sonra hissedebilirim belki. Ben onlar gibi libido yüksek takılmıyorum. Kendimi bu sebeple aşağılanmış gibi hissettim. İlişkimde bile rahat olamadığım için cinsel haz yaşamak çok zorluyordu beni. Benim sorunum ne? Oysa şu an tek başıma iken bir şeyler istiyorum.' olmalıydı..
- +1 yıl
Ayrıca her zaman yüksek hissedecek birini bulmak o kadar zor ki..
Soran+1 yılBiriyle her zaman yüksek hissetmek istemiyorum. Kendi kendime yüksek hissetmek ve hayatımdaki kişiyle zorlanmadan zevk yaşamak istiyorum
- +1 yıl
Hmm bu çözülebilir bir şey.
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Seni tanımadan seninle ilgili bir konuda konuşmam yanlış olmaz mı?
Soran+1 yılElbette ama genel geçer durumlar ile bu böyle mi diyerek analiz edebiliriz
- +1 yıl
Biriyle yükselmek sadece seninle ilgili bir durum değil. Karşındaki de önemli.. Kendinle ilgili sorun olduğunu düşünmekten vazgeçmekle başlayabilirsin.
Soran+1 yılÖyle mi dersin. Bende sorun varsa bile içimde yarattığım dengesizlik sorun sadece. Cinsellik duygusallık dengesizliği. Onun dışında sorun yok. Karşılıklı işlere de kendimdeki dengeyi çözerek girmek isterim
- +1 yıl
Kadınlar ve erkekler için cinsellik tanımı farklı. Kadınlar için duygu olmadan cinsellik çok zor. Yani bu senin dengesizliğin değil, doğan böyle.
Soran+1 yılDoğam evet böyle ama bunun dengesi şaştı. Şaşmaya müsait. Bu kadar oynak olmamalıydı biraz denge olabilirdi. Düşünsene partnerime sürekli duygusal güven dileniyorum. Hep vermeye çalıştı ama bu onu yordu ve içim acıyor
- +1 yıl
Duygusal olarak seni tatmin etmeyen birinden zaten uzak dur.. Bu dilenmen gereken bir şey değil.
Soran+1 yılEtti ama ki. Çok yoruldu duygusal olarak vermekten
- +1 yıl
Bir yerde patlar
Soran+1 yılPatladı zaten, olan mükemmel bize oldu. Çok üzücü
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok. İleriye bak artık.
Soran+1 yılİleri her zaman bakmalıyım ama sorunları çözerek
- +1 yıl
Ama bunu da takıntı haline getirme. O kadar da sorunlu değilsin.
Soran+1 yılMuhtemelen evet öyle yapıyorum haklısın
- +1 yıl
Vazgeç bundan. Konuşmak istersen buralardayım.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBunlar normal şeyler
030 Yorumla
Soran+1 yılYardımcı ol nasıl normal
- +1 yıl
Beyninden geçeni reele dök
Soran+1 yılAçıklayıcı yazmak çok mu zor
- +1 yıl
Libidonun yusek olması gayet normal cevrendeji insanların cinsel durumlarına göre kendini yonlendirne yapamasflsin
Soran+1 yılOkuma yetin var dimi, libidonun düşük oluşundan bahsediyoruz.
- +1 yıl
Libido düşüklüğü bu neye göre diyorsun cevrendeji sapiklarimi kendine seviye koyuyorsun
Soran+1 yılÇevremdekiler sapık değil ki, ona yaklaşana insan değil karşı cins olarak bakıyor. Ben ilgilenmiyorum cinsiyetiyle, insan diye bakıyorum. Etkileyecek bir durum olursa da frekansı tavırlardan mizacından geçiyor bana ve kolay hissetmiyorum bunu. O frekans olmadığı sürece, rahatlayabileceğim insan bu değil diyerek cinsel bir çekim de hissetmiyorum
- +1 yıl
Karekter yapiin önce duygusallik sonra cinsel çekim olarajk sekillenmid
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle bunun neresi kötü çok üzülüyorum ben de böyleyim aslında
- +1 yıl
Bence üzülme çok güzel ve olması gereken şey bu biz hayvan değiliz cinsellik duygu oolmadsn yaşanmaz
Soran+1 yılAma bunun dengesi olmalı, duygu diye diye boğuldum orada. Dengesi şaştı. Dengeyi kuramıyorum
- +1 yıl
Partnerin çok anlayışlı olmalı
Soran+1 yılÖyle biri zaten. Ama kendin dedin çok anlayış, o kadar öyle biri ki ama yoruldu bu durumdan. Onu yorduğuma ben çok ayrı üzülüyorum.
Soran+1 yılDengeyi kursam partnere bu kadar sorumluluk düşmez ilişki yorulmaz
- +1 yıl
Farkındayım öncelikle senijnpsikolojini düzenlenen gerek
Soran+1 yılO sebeple gidiyorum zaten psikologa. Ama kendin de dedin, karakter olarak böyle şekillenmişim. Psikoloji olarak şu an düzeltebilirim 10 yıl iyi olabilirim ama bu denge yine bozulabilir, yarattığım karakterdeki önceliklerden dolayı. Bunu kalıcı aşamıyor muyuz, bir daha bunu yaşamak istemem, o açıdan nasıl geçecek bu
- +1 yıl
Tek başına aan mümkün değil destek alıyorsun zaten partnerinize götür durumu bilsin
Soran+1 yılŞu an olmasa da partnerim de mi bana bu süreçte dahil olmalı diyorsun
- +1 yıl
Kesinlikle
Soran+1 yılO zaten yorgun ve ayrıldık. Konuştuğumuzda onunla cinsel konuşamam ilişkisel de konuşamam yorulmayalım onu yormayayım diye. Beni istese belki ama şu an elimde patladı. Kim neden istesin ki sorun
- +1 yıl
Seven kabul eder herşeyiyle
Soran+1 yılEtti zaten ama insan olduğu için yoruldu. Beni istemese engeller geçerdi ama çok değerliyiz hala sadece boğulduk
- +1 yıl
İnşallah gönlüne göre olanı bulursun kendini bireysel olarak tatmin istegidemi Yok
Soran+1 yılGeçtiğimiz süreçte yoktu şu ara biraz var gibi ama büyük bir istek değil. Durumu düşününce sınır koymamış beni hissederek istedim o kadar, düşünmesem olmazdı
- +1 yıl
Tetikleyici şeylere yönel sanal konuşmak gibi ya da etkilendigin. Bir şey varsa ona
Soran+1 yılBu şekilde tetiklenmeye kendime yakıştırmadığım için yanaşmıyorum bile ama partnerim bunu bilsin isterdim
- +1 yıl
Bunu günah ayıp ya da farklı bişe olarakmi görüyorsun
Soran+1 yılHayır sanal ve kafamda yarattığım konuşma gerçekliği değil, hayatın gerçek etkileşimi ile hissetmek istiyorum. Başka insanlar da azgınlıkla yazıyor olacak, kimseye o şekilde hitap etmek istiyorum. Hayata böyle bakmayı kendime yakıştıramıyorum çünkü aşağılıkça geliyor. Ben daha cesurum ve gerçek olanı yapmalıyım, vizyon mu dersin nitelik mi dersin. Kasılıyorum bu konuda bile. Sınırlar hem olmamalı diyorum hem de bizi biz yapar diyorum berbat bir durum
Soran+1 yılKonuşuyoruz buradan zaten
- +1 yıl
Tamam
+1 yılBnce yeterli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoymazsan yetmez
00 YorumlaBa na ne bundan
06 Yorumla
Soran+1 yılSana ne ise ne yazıyorsun git işine
Soran+1 yılHe ya
Soran+1 yılHe mk
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe istiyon ki
08 Yorumla
Soran+1 yılHissetmek
Cevap sahibi+1 yılBeni hissetsene 👅
Soran+1 yılHe he
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç ki
Soran+1 yılİkile
Cevap sahibi+1 yılEdep yahu
Soran+1 yıl"Beni hissetsene" Edep yahu.
Cevap sahibi+1 yılBen özür dilerim şahsım adına
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun ne ki kanka
07 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu soruyorum çok zor bir durum
Cevap sahibi+1 yılYasin kaç ki
Soran+1 yıl20-30 arası
Cevap sahibi+1 yılSöylemek zor mu 😂
Soran+1 yılÇok abaza var. Yaşa takılmadan derdime çözüm arıyorum
Cevap sahibi+1 yılBiz senle bi konuşalım mı ya senin kafan çok karışık sanki, sana instami versem yazar mısın bana sen
Soran+1 yılİnstagram kullanmıyorum, buradan bu şekilde devam edemez miyiz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler