Tutkulu şeylerin dozu artıyor sanki yanıgımdan öpmesi sarılması bunun cinsellikle alakası yok belkide ama öyle bi sarıldıki kulagıma çok seviyorum diye fısıldamalar lakin şu var ben aşka inanmıyorum onu kırmakta istemiyorum böyle sürüp gitsin sanki İşin içine aşk girince her şeyin büyüsü bozuluyor gibi geliyor bana
bunu direkt olarak konuşsan iyi olabilir. yaşın gerçekse ve yaşlarınız yakınsa belki sadece aşk değil direkt evlilik bile düşünüyor olabilir. ya da seni düzenli fb görüp elden kaçmaman için sevgide gösteriyor olabilir
7 senede baya iyiymiş ya.. en iyisi sen başka erkeklerle sosyal etkinliklerde takıl ne bileyim kahve içmek, tiyatro, sinema vs gibi. sonrasında vereceği tepkiye göre direkt olarak bak ben aşk meşk istemiyorum de
Sıkılıp gitmek istese bile durdurmuycagımı bilir ya önceden sosyal biri oldugumuda bilir nerdeyim kimleyim merak etmezdi ama son bir senedşr kimlesin nerdesin foto at konum at o kim bu kim
Tabiki var o sıralar ikimizde aldatılmıştık haliyle güven kalmıyor kimseye tanışma hikayemizde çok ilgin benim erkek arkadaşım onun kız arkadaşı ikimizde gördük ve anında terk ettik ikisini gel zaman git zaman böyle olsun diye başladık önce arkadaş olduk sonrası geldi işte tenlerdede uyum oldugunun farkınada varınca bırakmak istemedik ama aşk olmuycaktı o agladı ben teselli ettim ben agladım o teselli etti böyle başladık işte sebebi bu
Bak ben 32 yalındayım o 40 yaşlarında iyi bir eğitim ve kariyerim var evlilik te açıkcası bana göre degil hep açık oldum tek bir yalanım bile olmadı ona karşı oda onaylıyordu ama ne değişti anlamadım ben onu iyi bir arkadaş olarak görüyorum belki tuaf gelicek sana ama hani yattığınız adamıda nasıl arkadaş gibi görüyorsun diye
bence kesinlikle açık açık konuş. adamın yaş sağlıklı evlenmek için son yaşlar artık. çünkü muhtemelen seninle evlenip 2 seneye baba olmayı düşünüyor olabilir. yani sadece baba olarak daraltmayalım aile kurmak diyeyim
yani şu an seni görmüyorum. kariyerim var dedin. kariyer sahibi olup çekici olmayan kadın tanımadım. o giderse bence ten uyumunun daha iyi olduğu birini bile bulabilirsin
Aşk demiyelimde güvenim kırıldı benim sanki her yaklaşan seni üzerim diyor ben üzülmek istemiyorum anı yaşamak istiyorum büyük büyük hayallerin yerine küçük mutluluk istiyorum çok şeymi İstiyorum hayattan bilmiyorum ama
Hayır ben onu o şekilde düşünmedim evet büyük bir tutku var aramızda çekim var inkar edenem ama bu aşk degil arzu istek onu karıştırmadanda yolumuza devam etmeliyiz yok sıkıldım dersede güle güle kimse için yas tutamam
Yani kendimce bakıyorum kendime özenliyimdir 7 senedir aynı adamlayım hala o güveni veremediysem ona ne diyim artık yani sonsuza kadar sürmüycek farkındayım ama giden taraf ben olmuycam bunuda çok iyi biliyor
anladım sen o zaman bu durumu bi güzel konuş anlaş onunla durumu söyle seni bırakmam vs ona göre o da anlarsa zaten çoğu erkek senin kafandaki ilişki tarzını istiyor. tek sorun bulamamak
Bizi garipseyenlerin hiç biri normal degil emin ol sadece duygularını bastırıp ortalıkta dolaşan bir yığın insan emin ol fırsatları olsa onlarda bunu yapmaktan çekinmezlerdi o yüzden hayatı kendin için yaşa onlar için degil
Kimse için yaşamıyorum zaten de yine de aynı kapı sen garipseniyorsun dışarda kalıyorsun işte garip düşünce çok kötü duyguları maske arkasında saklayan iş çevirenler iyi bu dünya da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
yani buolabilir ten teması değiştirebilir herşeyi bu bir bakışaçısı
benim başımada geldi aşık olanlar oldu bu tarz ilişkilerde ben hep dikkatli davrandım
Bir kere olmuştu, kıskançlık girince işin içine oluyor
Önceden belirt bunu sadece seks istediğini söyle gelen ona göre gelir işiniz bitince birbirinizi tanımazsınız bile
Sen bunu istemiyorsan, bunu neden soruyorsun?
hangi davranışına göre bunu sezdin
Tutkulu şeylerin dozu artıyor sanki yanıgımdan öpmesi sarılması bunun cinsellikle alakası yok belkide ama öyle bi sarıldıki kulagıma çok seviyorum diye fısıldamalar lakin şu var ben aşka inanmıyorum onu kırmakta istemiyorum böyle sürüp gitsin sanki
İşin içine aşk girince her şeyin büyüsü bozuluyor gibi geliyor bana
bunu direkt olarak konuşsan iyi olabilir. yaşın gerçekse ve yaşlarınız yakınsa belki sadece aşk değil direkt evlilik bile düşünüyor olabilir. ya da seni düzenli fb görüp elden kaçmaman için sevgide gösteriyor olabilir
Ya istemeyen benim bu şekilde görüşmeyide ben istedim bu ilişki 7 yıldır bu şekilde sürüyor
7 senede baya iyiymiş ya.. en iyisi sen başka erkeklerle sosyal etkinliklerde takıl ne bileyim kahve içmek, tiyatro, sinema vs gibi. sonrasında vereceği tepkiye göre direkt olarak bak ben aşk meşk istemiyorum de
Sıkılıp gitmek istese bile durdurmuycagımı bilir ya önceden sosyal biri oldugumuda bilir nerdeyim kimleyim merak etmezdi ama son bir senedşr kimlesin nerdesin foto at konum at o kim bu kim
hayırlı olsun, erkek arkadaşın var :D
Bu ilişkiye başlamamızın sebebi aşk istememizden kaynaklıydı olay ne ara buralara geldi ya bir birimizi bogmuycaktık güya
aşk istememe sebebin var mı
Tabiki var o sıralar ikimizde aldatılmıştık haliyle güven kalmıyor kimseye tanışma hikayemizde çok ilgin benim erkek arkadaşım onun kız arkadaşı ikimizde gördük ve anında terk ettik ikisini gel zaman git zaman böyle olsun diye başladık önce arkadaş olduk sonrası geldi işte tenlerdede uyum oldugunun farkınada varınca bırakmak istemedik ama aşk olmuycaktı o agladı ben teselli ettim ben agladım o teselli etti böyle başladık işte sebebi bu
sen yeni bir travma yaşamaktan korkuyorsun bence düzenli birliktelik yasadığı için o da kendisine iyi geldiğini düşünüp doğru kişinin sen olduğunu
Bak ben 32 yalındayım o 40 yaşlarında iyi bir eğitim ve kariyerim var evlilik te açıkcası bana göre degil hep açık oldum tek bir yalanım bile olmadı ona karşı oda onaylıyordu ama ne değişti anlamadım ben onu iyi bir arkadaş olarak görüyorum belki tuaf gelicek sana ama hani yattığınız adamıda nasıl arkadaş gibi görüyorsun diye
dedim ya ikinizde travma oluşmuş. sen kendini aşka küstürmüşsün o doğru kişinin sen olduğuna inanmış
Nasıl aşıcaz bu durumu bi tavsiyen var mı
bence kesinlikle açık açık konuş. adamın yaş sağlıklı evlenmek için son yaşlar artık. çünkü muhtemelen seninle evlenip 2 seneye baba olmayı düşünüyor olabilir. yani sadece baba olarak daraltmayalım aile kurmak diyeyim
İnanırmısın günlerdir bu konuşmayı planlıyorum ama yapamıyorum ya evlilik derse bir daha görüşmem imkansız olur
kafanda cümlelerin hazır olmalı biliyorsun değil mi
Evet ama cesaretim yok gel evlenelim derse ne diycem sonsuza kadar bu şekilde kalalım desem belki gitmek istiycek ozaman bişey dememem gerek dimi
yani şu an seni görmüyorum. kariyerim var dedin. kariyer sahibi olup çekici olmayan kadın tanımadım. o giderse bence ten uyumunun daha iyi olduğu birini bile bulabilirsin
O giderse bir daha böyle bir ilişki yaşamam hayatımada kimseyi kolay kolay almam
bu cümleyi daha öncede kurmuşsundur muhtemelen..
Çogu kez
bir aşk acım yeni geçti sayılır, öyle aldatma vs yok. o kişiyle olmayacağını anladıktan sonra bir daha olmaz diyorsun dediğin gibi çoğu kez oluyor
Aşk demiyelimde güvenim kırıldı benim sanki her yaklaşan seni üzerim diyor ben üzülmek istemiyorum anı yaşamak istiyorum büyük büyük hayallerin yerine küçük mutluluk istiyorum çok şeymi
İstiyorum hayattan bilmiyorum ama
çok şey istemiyorsun ancak o kırılan güveni bu beyefendininde tamir edeceğini düşünmüyorsun bence
Hayır ben onu o şekilde düşünmedim evet büyük bir tutku var aramızda çekim var inkar edenem ama bu aşk degil arzu istek onu karıştırmadanda yolumuza devam etmeliyiz yok sıkıldım dersede güle güle kimse için yas tutamam
yas tutmayacağından emin değilsin bence sen
Hayır eminim ben oglak burcuyum hislerimle degil mantıgımla hareket ederim
o zman konuşmayı düşündüğün şeyler konusunda pratik yap. alacağın cevaplara karşı ne cevap verebilirsin bunları düşün
Bencede teşekkür ederim okadar yorum yaptın 👏🏻
rica ederim. istersen soru cevap üzerine üstümde pratik yapabilirsin :)
vakit arttıkça bağ artıyor
Galiba
ve şu var alıştıkça böyle yakın olması
ne sıklıkla yapıyorsunuz
Fırsat buldugumuz her an diyebiliriz saati zamanı yok yani
o derece yakınsanız normal ama
Yakınız belli bir günümüz yok
yaşta var ya imkan çok olur oldukça tabi böyle olması normal kıskanma nedeni senin gidebilecek olman biraz alımlı bakımlıysan hele
Yani kendimce bakıyorum kendime özenliyimdir 7 senedir aynı adamlayım hala o güveni veremediysem ona ne diyim artık yani sonsuza kadar sürmüycek farkındayım ama giden taraf ben olmuycam bunuda çok iyi biliyor
bilemiyor işte açıksan güzel bakımlı biriysen sevgilin olsa devam edecek misin yine
Tabiki hayır yani böyle bişey yaşıyorum diye koldan kolada gezmiyorum tek eşlikten yanayım ama aşk evlilik bana ters geliyor
anladım sen o zaman bu durumu bi güzel konuş anlaş onunla durumu söyle seni bırakmam vs ona göre o da anlarsa zaten çoğu erkek senin kafandaki ilişki tarzını istiyor. tek sorun bulamamak
Bizim çok farklı bir hikayemiz var bunu teklif edende bendim aramızda duygusal bag olmuycak demiştik başlarken
ne dersen de sonuç değişir erkek bazen sahiplenmek sahiplenilmek istiyor
Belkide
sen en azından olayın şeklini düzgünce anlat. ordan belki anlar şahsen bana sen gibi bi teklif gelse ben gözüm kapalı olurum
Bunu herkezle yakalamıyorsun ki
öyle zaten herkesle yakalansa olmaz da fikir bak senin şu fikrin güzel aşka evliliğe kapalı olmak
Aşkta ölüyor ki evlendikten sonra onca severek büyük büyük aşkla evlenelerin boşanmalarına şahit oldum olan çocuklara oluyor bunun içinmi evlenicem
orası öyle de işte insan aldanıyor
Aldanmamak için uzak duracaksın işte
Elinde değil ki insan duyguları garip basiti çocuk mesela çocuk yapayım vs vs derken hayata kapılıyorsun..
Aynen öyle bana bakma ben mantık insanıyım neyse teşekkür ederim yorumların için
bende teşekkür ederim bende mantık insanıyım zaten ama hayata uymayınca garipseniyorsun bi yerde
Bizi garipseyenlerin hiç biri normal degil emin ol sadece duygularını bastırıp ortalıkta dolaşan bir yığın insan emin ol fırsatları olsa onlarda bunu yapmaktan çekinmezlerdi o yüzden hayatı kendin için yaşa onlar için degil
Kimse için yaşamıyorum zaten de yine de aynı kapı sen garipseniyorsun dışarda kalıyorsun işte garip düşünce çok kötü duyguları maske arkasında saklayan iş çevirenler iyi bu dünya da
cok zor ama olur bazen nadir ama
filmler haric gormedim
Bazen olabilir aralarında aşk
Olmasa ılışkı olmaz dıe düşünüyorum
Belki bir anlık gaflete düşer hoşlaşır
Seks yaptığım kişiye genelde aşık oluyorum ben 🙄
Yani cinsellikle ilişki kuvvetlenir mi bunu mu soruyorsun
Gücük buddy kalır sadece
Evet
olabilir
Nadir ama olabilir
Kişiye göre değişir