Birbirimizi cok arzuluyoruz sürekli istiyoruz kıskanclık da oluyo sizce ilerde ciddi ilişki ister mi benimle

Birbirimizi cok arzuluyoruz sürekli istiyoruz kıskanclık da oluyo sizce ilerde ciddi ilişki ister mi benimle

sadece arzuluyorsanız cinsel ilişki yok sanki aranızda. arzulamanın ötesine geçiyor musunuz?
ne kadar cinsellik yaşarsanız yaşayın, kafanız uyuşmadıktan sonra daha fala ileriye gitmez ilişkiniz. duygusal olarak da birbirinizi tamamlıyorsanız ilişki sürer, yoksa sadece ihtiyaç görmekten başka bir şey olmaz. ihtiyacı daha iyi gören biri çıkarsa ilişki onunla devam eder.
En başından aşk olmayan ilişki sonradan aşka dönüşmez. O aşk heceyanı ilk görüşte yoksa sonradan gelmez. Mükemmel sekste erkekler için yeterli evlilik sebebi değil öyle olsaydı seviştikleri eskortlarla evlenirlerdi.
Ciddiyete gelince adam zaten en başından sadece cinsellik için birlikteyse sonradan da farklı gözle görmez seni..
Hiç bir cinsel ilişki ciddi bir ilişki için yeterli bir sebeb olamaz seninle ciddi düşünecek insan bunları yapmadan da düşünebilir bu karşındaki insanın evliliğe ya da ilişkinin ciddiyetine bakış açısıyla alakalı bir durumdur
f*ck ilişkisi sonrasında ciddi bir ilişkiye dönüşür mü zannetmem. Çünkü duygu değil hazlar ve zevklerle başlanmış bir ilişkiniz vardı ve sonrasında ciddi bir şey olacağını zannetmiyorum ben.
sen bu işi iyi biliyon haa
banada teşekkür et o kadar görüş yazdım
Cevap
67Cevap
Olabilir tabi ki neden olmasın? Cinsel uyum bence çok güçlü bir şey, hatta bizim düşündüğümüzden çok daha güçlü.. Bir erkek, kadın ile mükemmel bir cinsel uyum yakalarsa sırf bunu kaybetmemek için bile bırakmaz.
Bende aynı fikirdeyim tesekkürler
Belli olmazki
Olmasını isteyip istemediğine göre davran
Olmasın istiyorsan soğuk yap devamlı duygusallık yasamayasin
Ama asik olmasını istiyorsan işve cilve güzel. yaklasim seni arzulamasi seni istemesi her xaman senle olmak istemesi vs vs gereken her türlü yöntemi yaparsin
Türkiye’de fb ilişkilerinin en az yarısı devamında sevgili ilişkisine dönüşüyor
Denemekten zarar gelmez. Belki başarabilirsiniz.
Dönüşebilir.
Çok arzulamak, sahiplenmek her zaman sevgiden ötürü olmaz kimisi kendi sahip olduklarına başkalarının sahip olabilme ihtimalini her zaman kıskanır ve bu sevgiden değil onun yapısındaki her şeyi kıskanma dürtüsünden gelir.
Erkekler ciddi değilim sadece takılıyorum kafasında götürdükleri ilişkileri ciddi seviyeye getirmezler bunu yapan kişi binde birdir çünkü sonrasında sevse bile o kişinin kendisiyle de duygusuzca bir şeyler yaşadığını bildiğinden onu asla ciddi eş adayı olarak görmez bu yüzden de gittiği yere kadar olduğu halde götürür ve iş ciddiye binerse de ayrılır.
Ama benim onu sevdigimi ve duygusal anlamda cinsellik yasadıgımı biliyo
Beni kıskanıyo su an askerde ve onu beklememi istiyo ona sadık oldugumu biliyo
Yine de ciddi düşünmez mi
Bak sorunda sorduğun ile bu söylediğin aynı şey değil. Duygusal olarak sevgiliyken ilişki girilmesi başkadır, doğrudan cinsellik için birlikte olup sonradan sevmek başkadır.
Sevgiliyseniz zaten söylediğim şey geçerli değil.
Merhaba,
Bazı şeylerin zaman içinde neye dönüşeceğini bilemezsiniz evet sadece cinsel ilişki için birlikte olan kişiler belli bir zaman sonra aşık olabilir ya da aşık olan kişiler cinsel ilişki yaşayabilir bu kişilerin arasındaki iletişim şeklini ve anlaşma durumuna göre değişiklik gösterir, ancak ben şöyle bir durum yaşamıştım çok önceden ilgi duyduğum hoşlandığım bir kız vardı kendisi beni istemedi hatta başkasıyla sevgili falan olmuştu, sonrasında işte bir gece konuşurken koruyucuyu sen mezunlara geldi işte sanal cinsellik yaşadık birkaç defa daha sonrasında baktım sadece istek durumu söz konusu olduğu zaman bana mesaj atıyordu ve boşaldıktan sonra bambaşka bir tavırlara giriyordu ondan dolayı da ben de iletişimi kesmek zorunda kaldım yani açıkçası duygu olmayan yerde cinsellik çok da anlam taşımıyor.
Erkekler ciddi ilişki istemezler. Senden sıkılana kadar rolünü oynuyor sadece. Yeterince parası ve sahip çıkacak kadar yüreği yok ama anını da yaşamak istiyor mecburen böyle o yalayacak seni. Sıkıldıktan sonra da ben evlilik düşünmüyorum deyip seni bir kenara attıktan kısa bir süre sonra başkasıyla evlenecek veya ona da aynı şeyi yapacak. Bir yandan da devir zor olduğu için insanlar evlilikten kaçabiliyor. Onu hayatının merkezine koyma bence, nasılsa senden bir gün sıkılacak. Cicim aylarındasınız henüz. Kendi hayatına odaklan, kendini geliştir paranı kazan.
Yanılıyorsun her erkek dediğin gibi değil
Burada bahsedilen haliyle bir insan ve insanlar birbirlerinden çok farklı. Yani şunu şunu yaparsam bu olur denemez, birisinde bu olur ama diğerinde olmaz vs.
Olabilir mi? Tabi ki olabilir ama bahsedilen cinsellik ve kıskançlık hariç diğer konularda da uyum ve eşleşme olmalı. Atıyorum güvensizlik varsa, cinsellik hariç ilgisizlik varsa, hayat görüşü ve yaşam şekli birbirine tamamen zıt ise vs. olmaz.
Bunlarda ve diğer konularda da benzer uyum yakalanırsa, istenen şey de ciddi ilişki ise olur.
Kendine bağımlı yaparsan neden olmasın.
Nasıl yapıcam
Sen bir kadınsın bu senin içinde yüklü bir program. Onu açığa çıkarmak senin elinde. Dişiliğini kullanacak olan sensin bana sorma. Sadece bunu hamile kalmadan yap🙂
Bu tamamen zamana ve zaman içerisindeki konuşmaların seyrine bağlı değişir. Cinsellik zaten sadece bedenle olmaz ve olmamalı. Zihinsel bir kısımlarının da olması şart. Bu bağı zamanla kurabilirseniz neden olmasın?
Dönüşebilir diyenlere baktım da adam sevisecek siz mutlu mu olacaniz öyle birsey filmlerde olur Türk erkeği o durumda kültürel ve geleneksel damarlarını kabartir yaşarken iyiydi ama artık olmaz der. Tercih senin sonradan yıkılma
Bu arada sevisince ikimizde mutlu oluyoruz gercekten
Geçici bi heves
Hayır bizim uzun süredir oluyo ve askerde su an gelince devam edicez
Hayaller gerçek olacakta yaşayacaz umarım dediğiniz olur ama hayal kırıklığıyla sonuçlanması yüksek
Zamana bağlı ama insan ciddi ilişkiye gittikçe bence cinsellik olur hemen cinsellik olursa iş ciddiyete binmeden bisey olmadan o sadece arzulamadır insan ciddi oldugu biri ile iliski isteyebilir sma gunluk aylik vs. Iliski yasadigi biriyle neden ciddiyet dusunsn zaten amaci cinselliktir 2 taraf icinde benim nacizane fikrim bu
Dönüşebilir. Arasında sadece cinsellik olan arkadaşım o kişiyle nişanlanmıştı
Evet dönüşür
Eger iz birakmissa aklinda yer edinmisse aşık olur
Zaten erkekler genelde ilişki yaşadıklarına aşık olur
Bence dönüşebilir seks aninda sahiplenme duygusu ilerisi icinde bi haberci olabilir
Bence dönüşmez. İlişkide önemli olan aşk, sevgi, güven, saygı ve uyumluluktur. Bunlar olmadan sağlıklı bir ilişki olmaz
Cinsellik bunların yanında bir hiçtir
bence istemez sonuçta senden alacağını alıyor ama çok büyüleyiciyse ilişkiniz onu bilemem
Evet cok büyüleyici ben gibi asla bulamaz aslaa
Bu genelde kadınlar da oluyor, erkekler seks yaptıkça soğur çoğu zaman. Yani erkek aşıksa seksten önce de aşıktır, seksle aşık olmaz
Dönüşmez erkekler cinsel ilişki de duyguya bakmaz ki.
Birisi beni sever aşık olur diye ümit edip kendimi sunamam. Ziktirsin gitsin. Ayrıca ne leş bi şey ya. Düşüncesi bile sinir bozucu.
Siz aşkla cinsel ilişkiyi karıştırmayın bence ikisi çok farklı şeyler 😉
Büyük ihtimal Fb olduğunuz kesin o aşka dönüşür mü diyosun kısacası mümkünatı yok 😂
Ben aşığım ama
Adam aşık mı spru o sen aşık olabilirsinde adam seni belki fb nin ötesinde görmüyor
İşte ilerde görebilir mi
Cünkü asla yapmam dedigi seyleri bile yapabiliyo sevgili olamayız dedi ama belki olmak ister
Görmez bir süre daha takılır senle sıkılıncada bırakır fb ilişkisi böyle
Ciddi ilişkide istenen şeyler yoksa fiziksel birlikteliğiniz o istenen şeyleri getirmiyorsa dönüşmez.
Bence istese baştan isterdi. Yine de dikkatli ol.
Erkekler duyguya bakmaz cinsellik olsun yeter onlar için
Kesinlikle
İstisnalar kaideyi bozmuyor dostum
Zannetmiyorum ihtiyacini giderir bi de sana laf vurur amacın bu diye ask değil defolup gider benden söylemesi bu işin sonu aşk olamaz her şeyi yapar ortada kalırsın acı çeken sen olursun
Evet.. Cinsel ilişki zamanla ciddiye dönebilir... Duygusal bağ oluşturabilir arada..
Çok zor bir ihtimal olsa da dönüşmesi imkanısız değil.
Birisini cinsel şekilde arzulamıyorsanız zaten bacı gardaşsınızdır.
Çok beklersinn olmaz böyleleri ortalıkta çok geziyor zaten
Olabilme ihtimali yüksek ama genelde sonu olan ilişkiler oluyor.
E zor biraz adam alacağını almış oluyor ikincisi ise cinsellik olmadan aşk olmuyor üçüncüsü aşk olmadan cinsellik olmuyor karma karışık bisey işte
Size bağlı. Bazen f*ck romantik ilişkiye başlayabiliyor.
- F*ckbudyler
o değilde bacaklarında çorap yoksa üşütürsün siyah çoraplarım var sıcacık tutar
Hiç güleceğim yoktu 😂
Böyle iyiyim sağ ol knk.
peki çekici, tarz, desenli siyah çoraplarımla ilgilenir misiniz :) (çarşı esnafı gibiyim şu an)
Nope
Benim için döner eğer birbirimizin ilki oluyorsak bağ kurmuş olurum ilerler o zamanla baya sadık insanım
Yani fb den sevgili olur mu diye sormuşsunuz kısaca
Kişiler ve ilişki ile alakalı bir durum neden olmasın
Dönüşebilir ve mükemmel olur
cınsellık aska burunur sonra sevgı saygı vs derken kavgalar sıddet sonrası ayrılık
Dönüşmez çünkü erkekler cinsel olarak yaklaştığı kişiyle ciddi düşünmez
Olabilir. Ama ekonomik özgürlüğünüz varsa bunu düşünmekte fayda var. Ayrıca ilerde evlenme ihtimali olabilecek kişilerle cinsel ilişkiye girilmeli.
Türk erkeği ise cevapim yüzde 80 için no
Kendimizi kandırmayalım böyle devam edin
Sanmam sıkılıyor insan
Cinsellikde iki taragda iyiyse evliliğe bile gider
ço zor çok
Dönüşmez o yüzden böyle heveslere kapılmayın
Bu ilişki ne kadar sürelik
İster tabiiki neden istemesin
genelde dönüşmüyor o sadece kadında olur
Dönmez, arzu falan boş iş
Dönüşebilir katılıyorum,
Düşük bir ihtimal evet.