Cinsellik yaşamak istiyorum ama bir yandan da hayatımda hem kimse yok hem de güvenmiyorum, bu konuda kimseye açamıyorum. Neden böyle, sanki herkes istediğini alıp gidecekmiş hissi veriyor?
2 ay
Cinsellik yaşamak istiyorum ama bir yandan da hayatımda hem kimse yok hem de güvenmiyorum, bu konuda kimseye açamıyorum. Neden böyle, sanki herkes istediğini alıp gidecekmiş hissi veriyor?
Zaten sırf cinsellik yaşamak istiyorsan arada kalıcı bir bağ olmaz ki herkes gider. C2 gibi anonim bir sohbet uygulaması kullanabilirsin bunun için. Kimseye kişisel bilgilerini vermemen gerekiyor ve önce bir süre konuşup ondan sonra buluşup buluşmamaya karar vermen gerekiyor. C2 de görüntülü konuşmalar ekran görüntüsü alınamıyordu ama belki bu değişmiş olabilir. Bi ara WhatsApp'ta böyleydi mesela ama sonra kalktı o özellik. Neyse bir de foto video atarken tek seferlik at hep, ss alınmasın. Cinsellik hakkında bilgi sahibi ol ve karşındaki insanın da bilgi sahibi olmasına özen göster. Israrcı ve sadece kendi zevkine odaklı manipülatif insanları engelle. Buluşmadan önce mutlaka görüntülü konuş ve tenha yerleri kabul etme. Zührevi hastalık geçmişi var mı sor ve test yaptırmışsa sana sonuçları ss atmasını iste. Bazı hastalıklar senelerce belirti göstermeyebiliyor. Ben mesela sevgilimle test yaptırması ve sonucu bana atması karşılığında yattım.
Haklısın ama ben sadece cinsellk için birine yaklaşmadım yaklaşamda arada duygusal bisey olmadıktan sonra
Ya bütün uygulamalarda her yerde zaten erkekler duygusuz cinsellik arıyor. Umarım istediğini bulursun ben de aynı şeyleri istiyorum.
Güvende hissetmediğin bir ilişkide olmaman sadece cinsellik yaşamak için bunu yapmaman gayet güzel bir durum. Sabret bekle seninle bütün olabilecek birisi illaki karşına çıkar.
Sevdiğim kafamın uyuştuğu birini kaybetmemek için ve hissettiğim birisiyle birlikte olmak için ömrümü heba ederim ama maalesef öyle birisi çıkmadı karşıma.
Her kadın istediğini alınca yok oldu gitti.
Cinsellik yaşamak için yasanmaz yaa öyle olsaydı şuana kadar bin tane erkekle yasamistim
Aynen öyle durum. Takma kafana bir yerlerde senin güvenini kazanacak herşeyiyle güzel olacak bir insan vardır. 🍀
Sanmıyorum ama umarjm
Sanmalıyız çünkü umudu tamamen salınca kendini kapatmış gibi oluyor insan gözü artık umutsuz bakıyor. 🍀
Ne yazıkki duyduklarınız yüzünden. Etrafınızda bu duruma düşenler veya malum diziler. Her insan öyle değildir. Tabiki biriyle çıkar bu deneyimi yaşarsınız. Bu şu anlama gelmez beni bırakamaz. Bırakabilir hatta siz bırakabilirsiniz. Zamanla birbirinizden hoşlanmadığınız tavır davranış düşünce olacaktır. Buda uzun sürdürmez ilişkiye bir şey yasanızda. Sınırda yaşayın sadece
Ne gibi sınırda mesela
Cinselliği sınırda yaşa
Yani Öncelikle haklısın kimseye güvenemezsin Çünkü insanlar çok karaktersiz yaptığı her işi başkalarıyla paylaşan insanlar var yani En az bir 6 ay 1 sene birisiyle konuşup güvenmen lazım Yoksa bu iş olmaz
Cevap
27Cevap
Güven sorunu olduğu sürece kimseyle yaşayamazsın. Korkuların varsa da yapma. Neden kimse yok hayatında
Ayrıldım şu an yok
Hayiiirr
Bu zamanda maalesef guven zor oluşuyor binbir turlu hastalık da var sen nasıl bir sey dusunuyorsun sevgili flort gibi mi fb gibi mi duzenli mi ciddi bir iliski mi
Ne düşünüyorsun soylermisin
Güvenilir yanında keyif aldığım ama hayatıma karışmayacak fazla bilmeyecek sevgili gibi istediğim zaman görüşecek gibi gibi
Haddini bilecek saygı sinirlarini aşmayacak saplanti haline getirmeyecek yerini bilecek musait degilim demeyecek beraber eglenebilecegin iki sohbet edebilecegin her zaman herkesle olmayan birisi musait olabiliyor musun her hafta
Sende istedigini alip gidecekmissin gibi degerlendir, bakis acini degistir. Hersey karsilikli.
Çünkü %90 ihtimalle öyle olacak ve daha kötü hissedeceksin daha çok evlilik ile bu sorunu çözersen daha sağlıklı olur duygusal boşluk içerisindesin
güvenmediğin birisiyle olma gerçi güvensende bitmeyecek diye kimse kimseyede söz vermez
herkes ile yaşanmaz zaten güvendiğin sağlıklı temiz olmalı
Guvenebilmek zor zanaat. Guvenilecek birini bulunca da sahip çıkmak lazım
Guvenemedigin biriyle zaten cinsellik yaşayamazsın bu zevk vermez acı verir
Ben güvenilirim ama maalesef cinsellik yaşayamayız.
Güvenebileceğin, gerçekten düzgün birini bulup yapabilirsin. Güvenilir insanlar var sonuçta.
Bu isteğini nasıl bastırıyorsun bazı şeyleri merak etmiyormusun
güven önemli karşılıklı bir anda oluşacak bir şey değil zamanla
sana değer veren seni incitmeyecek biriyle olsun
Herkese güven olmaz. rastgele biriyle de ilişkiye girme
Müslüman isen evlenmeden yapma sakın haram
Kimse takmıyor artık bunu
Şu cümleyi 15 yaşından küçük çocuklar kurar anca. Öbür dünyada hesabını sorarlarken sana demicekler herkes ne yapıyordu diye, sen ne yaptın diye soracaklar. Bir şeyi herkesin yapıyor olması o şeyin yasak ve ! ğrenç olduğunu değiştirmiyor
Sadece öoüşmelik veya yüzeysel sevişmelik mi
Yardım edebilir miyim iznin varsa
Öyle olacak zaten
Yani girçık hariç sevişmek baya güzel oluyo zaten
Neden gircik haric
Tehlikeli çünkü
Ne konuda
Kızlık olayı, hamilelik olayı birde inançlı biriyse zina olayı
Mantıklı olanı yapıyorsun öyle olacak çünkü
Neden öyle guvenemiycekmiyim kimseye
Elbette güveneceksin ama ilk başta denemeler ile bide her sana yaklaşana güvenmemek daha kötü olur
Nasıl denemeler
açık olup uzatmayım aşırı isteklş olup önüne gelene verecek kadar azmıç da olsan sana yaklaşana cinsel ufacık anımsatacak konu açtığında asla olmam yapmam sevmiyorum cinsellik diceksin
Öyle diyorum zaten herkes bunun için geliyor tanımak içim değil bende haliyle istesem bile soğuyorum cinsellikten biraz bağ ve güvenlik arıyorum ondan galiba
Herhalde cinsellik karşılıklı istekle olur tek tarafın istemesi olmaz
Yapma yapmaa sakın
Nedenn peki
Eşine sakla
İnan umursamıyorum artık eşim olacak mı kaldı ki bana saklama ihtimali bile yok bu devirde öyle erkek kalmadı
Ya adamin teki virüslü ise ne yapacaksin
Rapor isterim kxksks
Ya gebe kalirsan 💅
😂😂😂 niye korkutuyorsun
Sana d1ldo aldirticam 😄
Yapmican demi
😂😂😂😂😂 yapcak biri mi var hani nasıl yapayim
Sen yapmadın mı sanki Allah askina
Seni vazgeçirip bakire rahibe yapıcam ☃️☃️
Ben mi yapmadım 🫨
Bence sen bu işin vakkosu olmussun
Minnoş kalbimi kırma