- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kimsenin mükemmel olmadığını bil herkesin kusurları var seni isteyen insan zaten seni begenmistir. Ayrica ona buna takılma da bundan mutluluk duymaya keyif almaya bak buna odaklan ömür geçiyor tek bir yaşamın var yaşamak istediklerini yasa çünkü birdaha geri gelmeyecek giden zamanlar. Ayrica seni beğenip beğenmeyecegine takılma beğenmeyen insan seninle birlikte olmak istemez zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ilk seferde her iki tarafta acemi olacağı için beğenilmeme korkun olmasın, cinsellik zamanla tecrübe edilen bir olaydır. Ben ilk zamanlarımı düşününce kendime çok gülüyorum anlayışlı bilgili ve sabırlı bir partner bulduktan sonra hiç korkma, ilk seferde oldu bittiye getirmemeli özen göstermeli duracağı noktayı seni nasıl rahatlatacagini bilmesi lazım... Asıl düşünmen gereken şey partnerinin bilgisi olmalı ve ne yazık ki öyle kişi sayısı çok az...
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Aç bir köpeğin karşısına et koysan o köpek etin ne eti olduğuna bakmaz direk yer. Erkeklerde de böyle. Yüzlerinin önüne bir vajina koy geri kalan tüm her şeyi unuturlar. Yani özgüvensiz hissediyor olsan bile bunu dert etme. Görünüşünden daha çok bacak arandaki dikkat çekiyor 😊
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYoo bu kadar takma, şöyle düşün bunu nerdeyse herkes yapıyor, hiç hak etmeyen, senden daha çirkin, karaktersiz, beş para etmez adamlar bile, sen onlardan daha mı değersizsin ki yapamayacaksın, önemli olan kesin kararını verip vermediğin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
+1 yılSelam.🤍 Öncelikle kendi bedenini tanıman ve sevmen gerekir. İnsanı özgüvene ulaştıracak yol buradan geçer. Özgüven bir insanı çekici kılan kilit noktalardan biri. Trend güzellik algısı seni hiiiç korkutmasın. Herkesin kendine özgü bir güzelliği, çekiciliği vardır. Kylie Jenner olmamıza gerek yok yanii. ;d Sadece araman gerekiyor. Kendini keşfettiğinde zaten bedenine hayran duyacaksın bu da sana mükemmel bir özgüven aşılayacak. Kendine sürekli şunu tekrarla. ' Ben seksi bir kadınım. Ve bedenim olağanüstü görünüyor.' Kendini seyret, inan ve sev. Arkasından tutku ve özgüven gelecek. Hoscakal. 🎈🎉🍒
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyaptığın mast kadar zevk almayacaksın. Mastta kadınlar gerçek ilişkiden daha çok zevk alır. kadına zevk veren sinirsel bütün kilitoristir. Onlar da vajina girişinde daha az bulunacağı için aldığın zevk mast kadar etkili olmayacaktır. Konuştuğum kızlar hep mastın daha zevkli olduğunu söylerdi. Sadece ön sevişme sana zevk verecektir. Kız 10 üzerinden masta 10 gel git 1-2 veririm dedi. Diğer ilişki yaşayan kıza sordum mast daha iyi dedi gene. Yani evlenmeden ilişki yaşama demek istiyorum kısaca. Hem bu yolda zarar görebilirsin. Hem de bir hayal kırıklığı yaşarsın.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel dedin bravo 👏🏻👏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumdayım 20 yaşındayım ama kendimi tutmak istiyorum eşime saklamak istiyorum kendimi ama ne zamana kadar dayanabileceğim bilmiyorum helalimle yaşamak istiyorum herşeyimi. Hevesine yenik düşmek istemiyorum. Şeytana uyup zina yapmak istemiyorum 😔
145 Yorumla- +1 yıl
Valla o biraz oetamaniza bagli.. üniversite ye falan başka şehre gidersen ayrı eve çıkarsan arkadaş ortamın falan... bu lar. onenmli
- +1 yıl
Güvenilir biriyle sorun olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Ersinlivaneli yok istemiyorum ben sağolun eşim ilkim olmasını istiyorum
- +1 yıl
Saygı duyarım herkesin ozeli kendine... ben istiyorum gizlilik guven ve saygi içerisinde
- +1 yıl
ama seytan da aklına gırıyo
+1 yılBuna senin karar vermen yanlış. Seni arzulayan, sana değer veren, ten uyumunun olduğu bir ilişkinin olması gerekiyor..
Hal böyle olunca kendini çok daha iyi hissedecek, rahat davranabileceksin.
Kaldı ki cinsel ilişki esnasında, bu saydığım durumlar oluşursa, görmezden gelinebilir bazı eksiler..
Partnerinin de anlayışlı olması ve seni rahatlatıcı tavırlar içinde bulunması gerekiyor..
Kendini sev ve iyi hisset.. 🔥🔥20 YorumlaTecrübesiz olabilirsin ama içgüdüsel olarak hepimizin içinde var olan şeyler var. O yüzden ufak tefek tölerans gösterebilecek ve sana önem verebilecek birisi olmalı. Biraz mantıklı ve kadınını mutlu etmeye odaklı birisini seçersen senin için daha iyi olur ama hepsinden önemlisi güvenilir birisi olması lazım ki başına bela olmasın, sorun yaşama sonra.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım bu soru buraya yazılır mı
şimdi üşüşecekler912 Yorumla- +1 yıl
abaza gani gani aha malın biride sana yazmış yazık ülkenin durumuna şeftali beyinli salaklar @isbaraxx sizler gibileri yüzünden kadınlara merhaba derken sapık oluyoruz artık
- +1 yıl
@BatuhanBRN aynen öyle. Kadınlar bu gibi kişiler yüzünden artk savunma mekanizması gelirtirmek zorunda kalıyorlar. Maalesef ki iyi insanlar da bundan zarar görüyor.
- +1 yıl
Buraya yazmayıp nereye yazacak gazeteye mi ilan versin gizli üye olarak cinsel başlıkta paylaşmış gayet normal sen beğenmiyorsan cinsrl başlığa hic girme bursa yorumda yapma
Cevap sahibi+1 yılİstediğim yere yorum yazarım burası öyle bir platform. sen gibiler kıza üşüşmesin diye yazdım
Ne yorum yazdığından da belli oluyor niyetin
Altta yazmışsın tanışalım diye gayet ne olduğunu belli ediyorsun- +1 yıl
Sanene o kız isterse tanisir istediğinle sen onun ahlak zabitadimin sen kendine sahip ol herkesin aklı var iyiyi kötüyü bilir... herkes salak senmidin akıllı... başkalarını basit görme... onu yazan kız senden akıllıdır kesin... insanlatin da özeline karışma... ne yaparsa yapsin
Cevap sahibi+1 yılEvet ahlak bekçisiyim var mı diyeceğin
Gelmiş bi de kızı yaşındakine tanışalım diyor
Akıllıymış da bilmem ne sen benim ne iş yaptığımı bilsen yalvarırsın abla gözünü seveyim yapma diye
Senin bu yaptığın kişiyi alenen cinselliğe davet etmek sözlü taciz var. şu kız 18 yaşından küçük olucaktı o zaman dünya kaç bucak gösterirdim de. Belki dr küçüktür araştırmak lazım.- +1 yıl
Orda klavye başında olma sokağa parka tenha yerlere git yakala milleti zabitasinya
Cevap sahibi+1 yılSokağa çıkmaya gerek yok klavye başından da olur. oturduğun sandalyeye kadar bulunur. yeter ki şu kızın şikayeti olsun
Gerçi karşı tarafa hakaret vs hepsi var şikayete de gerek yok kendi adıma
- +1 yıl
Kiz isteyerek yapıyorum diyor sen ne diyorsun kendi kendine...
Cevap sahibi+1 yılKes lan y. vşk.
- +1 yıl
@Ersinlivaneli kız seni isteyerek yapmıyor g3vş3k hemen sulanmana hiç gerek yok bide haklıymış gibi çıkmış münakaşaya giriyor. 37 yaşında adamsın sapık herif pislik cümleler bile yetmez senin nasıl ahlaksız olduğunu lan kız 20 yaşında 37 yaşında adamsın sübyancı herif ulan BTK çalışacam varya hepinizin üstünden geçerdim pislik herifler. Kız gizli üye olarak yorum yapmasında ne yapsın siizn gibiler sulanıyor 2 dk cinsel içerikli paylaşıma yorum yaptığı için sırf tanışmanın görüşmenin bi adabı olur senin gibi 40 yaşında ki dayılar için bu platform olmaz çok yaşlısın amcacım.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanorım hiç kimseyle yakınlaşmadın buyüzden ne tepki de buluncagını bilmiyon ve büssürü sorularla beynin karışık bikere birlikte birinle yakınlaşıp seviş aklındakı sorular ve cekimserliğinin nekadar boş saçma oldugunu anlıycan tabi güvendigin biriyle
00 Yorumla Zamanla aşılır anca. İlk deneyimini yaşadıktan sonra özgüven kazanırsın
40 Yorumla
+1 yılİlk seferinde illa ki heyecan ve korkudan çok iyi bir deneyim yaşayamayabilirsin. Ama birkaç defadan sonra sende mükemmel bi seks partneri olursun. Ki ilk seferinde de zevk verip alırsın eminim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Bence korkulcak biraey yok herkesin kusurlari bardir mukemmel degil kimse ondan begensin begenmesin sen bunu takma kafanda bu kadar. Begenmesede baksin isine sen baskasina bakacaksin bj kadar basit. dahada xazla tavsiyelerdede bulunanilirim istersen
00 YorumlaCinsellik özgüvenle alakalı ama her şey özgüven demek değil bir ödev görev değil bu sadece yapman gerkeen sana hassas davranacak sonrasında senş üzmeyecek biri olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. kuruntu yapıyorsun...
20 yaş bir kadın için her şeyin güzel olduğu bir dönemdir... beğenilmemene imkan yok...
hem tazesin hem seksi... hemde seks olarak güçlü...00 YorumlaŞimdilerde herey sexolmus nefes alinyeger gündelik iliski yaşayayım diyenler var sen neleri düşünüyorsun
41 Yorumla- +1 yıl
Evet artık aşk meşk olayı bitmiş herşey yatak araba para pul olmuş
+1 yılYani geçmişten gelen bir şey. Ama şey yapma. Dert etme yani sende biraz seçici ve işveli ol her türlü bulursun. İstersen ekle konuşalım. Yardımcı olurum. Yani özgüven konusunda.
00 Yorumla
+1 yılDüşün ki burası Türkiye cinsellik 0 yani insanlar buna aç aç olan insan yemeğe bakmaz yerler hem sen başka devami gelir😉 ve kimse seni yadirgayamaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman önce partner bulup sevmiş ve oral seks yapmayı öğren partneriniz işi biliyorsa o seni yönlendirir zaten ondan sonrada arkası gelir zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl20 yaşındasın eminimde güzel birisisin ama neden evlilik var iken harama gidiyosun? Bak ben kimsenin sevabina günahına karışmam ama ileride ya evlenemez isen? Ya eşin olcak biri böyle bişi istemez ise sirf 10 dk zevk icin değer mi? Seni bu düşünceye iten ne lütfen kendine gel aileni düşün kim bakire olmayan birini alır söylesene üstelik sen kendi rızan ile istiyosun yapma gençliğine yazık.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHersey kendini sevmekle baslar bu hayatin her alaninda boyledir. Birikimine ve ozguvenine sıkı sıkı sarilip sosyal iliskilerinde bunu gozeterek adimlar atarsan ve hayati bize verilmis bir mucize olarak gorursen inan ki hersey daha kolay olacaktir. O vakit icinde bulundugun her andan ayri bir keyif alman an meseleidir. Hayati dolu dolu yasamanin onundeki tek engel olan tereddutleri saf disi et ve kendini eglence dolu bir tren olan hayatin kapisindan giris yap olur mu. Herrsey gonlunce olsun
00 YorumlaKendine özgüveninin olmamasının sebepleri neler? Sanki bastırılışmış duygularının içerisinde boğuluyorsun izlenimi aldım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de videoya çeker diye korkuyorum. Bunu yapan çok gördüm maalesef. Twitter'da örneği çok.
514 Yorumla- +1 yıl
Ya o tw ye koyunlar haberli yapıyor zaten ama
- +1 yıl
çeken cok
- +1 yıl
Sakın kimseye güvenme dedogin gibi bı video çeker tehdit eder ömür boyu orspsu olursun Allah göstermesin
- +1 yıl
@_Kelebek_Etkisi_ her erkek bir degl ama yapan da cıkar
- +1 yıl
Güvenilir biri olmali
- +1 yıl
Güvenilir biriyim ama bu tarz şeyler çok yapıldığı için inandıramıyoruz kendimizi. Ben de çok istekliyim keşke olsa da yapsak:)
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 hayır hepsi haberli değil, neler neler gördüm ben
Cevap sahibi+1 yıl@_Kelebek_Etkisi_ bacım olmam ablacım sonuçta kendi rizamla yapıyorum değil mi?
- +1 yıl
Sana tavsiyem çok kişi ile yapma olur sen bilirsin ben bi kisi ile sırdaş olma taraftariyim
Cevap sahibi+1 yıl@Ersinlivaneli e tabiki yani
- +1 yıl
Bu iyi bende istiyorum bi kisi ile bulabilirsiniz bilmiyorum ama
- +1 yıl
Bacım ablacım ne demek ben senin için konuşuyorum istersen es kort bile olabilirsin banane dimi? benim demek istediğim şey şu istemediğin halde seni tehditle her zaman yatağına alabilir. Gel der gitmek zorunda kalrsn. Güzel bı durum mu bu. Bana göre değil Anlatabildim umarım.
Cevap sahibi+1 yıl@_Kelebek_Etkisi_ erkek misin abla? Kadinsin benden buyuksun abla dedim ne var
+1 yılBuna değmeyen biriyle sadece yaşamak için gelişi güzel bir şey yapma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öyle seks ararsan pişman ederler... sevgili yaparsın nasılsa cinsellik ister
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence hayatının yanlışını yaparsın birlikte olduktan sonra herşey üst üste geliyor tek kişiyle sınırlı kalmıyorsun. Vajinal enfeksiyon, mantar hastalık herşey geliyor sakın yapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılDenemek tatmin olmak istiyorsun ama bunu doğru insanla yaşamanı tavsiye ediyorum
00 Yorumla
+1 yılSevdiğin güvendiğin biriyle yaparsan özgüven eksikliği önemli olmaz seni seven kabullenir
00 YorumlaBulmak cozum degil yasamak cozummu kendi bedeni tani nasil zevk aldigini
00 Yorumla
+1 yılGencsin eminim güzelinden neden beğenmedin tanışmak lazım tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılPeki bunu seni görmeyen biriyle yaşamayı hiç düşündün mü?
00 Yorumla Önce güvenebileceğin birini bul ondan sonra nasıl yapacağına bakarsın güven en önemlisi
00 Yorumla
+1 yılbiriyle tanış, kendini ona bırak o sana yardımcı olur.
00 Yorumla
+1 yılfuckbuddy bul kimse umursamaz gel konuşalım istersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Partnerin sana ozguven katar zaten, tecrube ile sabittir
00 Yorumla
+1 yılsacmalama temiz bakımlı olduktan sonra niye beyenmesin zaten beyenmese senle cıkmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanki karşına çıkacak adam kas yığını, %1 yağ oranına sahip, ultra yakışıklı biri olacak. Kasma bu kadar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sen olgun , tecrübeli birini bul o sana özgüvende aşılar ve ayaklarını da yerden keser zevkten
20 YorumlaKanka bence sevgilinle muhabbet ilişkiye evrilirse yap yoksa hunharca kullanmak steyenler çıkabilir. Buda sana zarar verir düşüncesindeyim. Bence sevdiğin birisiyle, içinde kelebekler uçuşturan birisiyle yapman en doğrusu olacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılİlk cinsel deneyim olacaksa yardımcı olabilirim, tecrübeliyim. Korkma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı hislerin içindeyim bende yaşamak istiyorum yaşamadım ama istiyorum konuşalım mı belki deneriz
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir biri olması lazım. Kafanda şüphe olmayacak seks yaptığın zaman. Bu zamanda herkes ifşacı olmuş. Halbuki ne gerek var anın keyfini çıkar
10 YorumlaKendine güven seni anlıyacak acele etmeyecek tecrübeli birini bul ve yaşa inan çok seveceksin kötü zevksiz bişey olsa nufus bu kadar artar mı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi şehirde sin ve olgun tecrübeli erkek ister misin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBurda misin canım
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. merak etme, sen seks yapmak istiyorum de. kimse vücudu iyi kötü bakmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. öncelikle yakından güvenebileceğin birini bulmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Seni görmek tanımak lazım nasıl biri olsuğunu bilmeden bişey söyleyemem
00 Yorumla
+1 yılşu an ypama zaten corona var. Sanal seks yapabilrisin. kendin tanıyarak.
00 YorumlaKaranlık da sevisirsin
51 Yorumla- +1 yıl
Heheh karanlık mi.. yapma ozguvensizlik devammi etsin yani
+1 yılİlk ilişkin yaşamak için adayım daha önceden tecrübelerim oldu gerek maddi gerek manevi destek de olurum ulaşır misin
00 YorumlaNeren çirkin ki yani genelde bayanlar alt bikini bölgesinin beğenilmemesinden korkar sen de ondan mı korkuyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇok basit ilaha ilişki yaşa öz güven gelsin degilk öz güven kazanılan cesaret edilen birdey
10 Yorumla
+1 yılBana da hep sanal seks teklifi geliyor ama reel e dönmüyor çünkü aynı sebep korkaklık
10 YorumlaElbet birini bulursun sakin ozguvenini kaybetme onemli olan yatakta ikinizde mutlu olmasi
00 Yorumla
+1 yılÖnce o kişiyi iyi tanı uzun süre konuş. Güven ve şal kendini kollarima :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 21 yaşındayım hiç cinsellik yaşamadım :( istiyorsan birbirimizin ilki oluruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sana özgüven de aşılarım. Yeterki burada dahi olsa tanışmak için o cesareti göster gerisi ben hallederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun ve tecrübeli biri olursa seni pişman etmez
72 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAh canım haklısın sende.
00 Yorumla görmeden yorum yapmak zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılBursan deneyelim önce tecrübe olur senin için
00 Yorumla
+1 yılne yapmalıyımı mı var gidicen yapıcan alla alla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendin guzelmisin fizigin falan
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat