Deli gibi sevişmek erkek vücudu görmek öpüşmek istiyorum ama kimseye güvenemiyorum çok mu şey istiyorum?
Seks yaşamak istiyorum ama kimseye güvenemiyorum, ne yapmalıyım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
52
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bir kadin olarak ülkemiz şartlarında haklisin sapkın midir sapik midir saplanti haline mi getirir sağda solda konuşur mu resim video vs mi alir tehdit mi eder hijyenik midir onemli seyler fakat guven tek taraflı değil iki taraf içinde onemli bence oturup iki sohbet edebildigin beraber gülebildiğin yaninda güvende hissettiğin birisi olmali kafanda soru işareti birakmamali
Güven problemi varsa kimseye yaklaşmamalı olgunlaşıp özgüveni yerine geldikten sonra kendi kararlarının sonuçlarını omuzlayacak güce eriştikten sonra adımlar atmalı
Çok şey istemiyorsun ama kendi şehrinde olsun nerelisin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Ne kadar güvenilir ve gizliliğe önem veren biri olsam da siz kızlar yine gidip saçma sapan tiplere her şeyi veriyor her şeyi yapıyorsunuz. Aynı şeyleri istiyorum ama
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Eğitimli işinde gücünde olan biriyim. İstediğin zaman görüşür istemediğinde rahatsız etmem ve kimse kimsenin başına bela olmamalı
Bu anlamda güvenebileceğin, sana zararı dokunmayacak, sana yapışıp seni rahatsız etmeyecek olgunlukta bir erkek bulmak zor tabi. Kendi adıma böyle olgun bir erkek olabildiğim için bana güvenenlerin olması mutlu etmiştir geçmişte beni
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
tanımadığın birine zaten böyle bi konuda güvenemezsin ama bi sevgilin olsa ve ciddi düşünen bi sevgili onunla rahatlıkla istediğini yaparsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Bir kadin olarak ülkemiz şartlarında haklisin sapkın midir sapik midir saplanti haline mi getirir sağda solda konuşur mu resim video vs mi alir tehdit mi eder hijyenik midir onemli seyler fakat guven tek taraflı değil iki taraf içinde onemli bence oturup iki sohbet edebildigin beraber gülebildiğin yaninda güvende hissettiğin birisi olmali kafanda soru işareti birakmamali
Tinder’den birisiyle tanış, mümkünse başka şehirden olsun. Evinden uzak bi yerde seviş, senin özel hayatına müdahalede bulunmasın.
Başka şehirden nasıl seçebilirim ki, bi de otelde mi buluş diyosun
Bilmiyorum Tinderde öyle başka şehirden seçme var mı ama güvensizlik yaşıyorsan uzaktan birisi olması daha iyi.
Güvenmiyorsan yaşama o zaman kimse sizin güven sorununuzla cebelleşmek zorunda değil
Değil tabi ki o yüzden buraya cevap atmak zorunda da değildin kendi iraden yazmışsın ne bu trip abi
Trip atan biri değilim sadece güven problemi olan insanlar bir başka insanı bu durumundan dolayı yormamalı diyorum
Yorulma diyorum :)
Güven problemi varsa kimseye yaklaşmamalı olgunlaşıp özgüveni yerine geldikten sonra kendi kararlarının sonuçlarını omuzlayacak güce eriştikten sonra adımlar atmalı
Ben yorulmuyorum 🙂↔️
Peki yorduk ama tskler cevap icin :)
Rica ederim kardeşim 🙌🏻
Ne anlamda güvenemiyorsun? Bekaretini bozar diye mı
Ruh hastası falan ise misal, sakız gibi yapışmasını istemem
Hmm bunun için ilk önce sevgili yapman lazım yani aşık olduğun biriyle sevişmen lazım. Direk seks için yazan abazalara güven olmaz
Tecrübe sahibi erkek al altına ne yapacak bilir bu güvenle ilgili değil aslında erkeğin ne yapacak bilmesi gerekir kadına
Çok zor değil ki bu konuda hala da böyle kızlar oldu arkadaş da olduk
Maşşşşalllah
yorumlar abazalar ile dolmuş 😂😂
Güvenemezsen iliski yasayamazsin. Neden kendine ve partnerine şans vermiyorsun
Senle sadece cinsell8i yaşayacak çok erkek var
Erkekler o kadar da baglanmiyor
Güven derken neyi kastediyosun illa sevgilimi olman lazım😃
Çok şey istemiyorsun ama kendi şehrinde olsun nerelisin
Ne kadar güvenilir ve gizliliğe önem veren biri olsam da siz kızlar yine gidip saçma sapan tiplere her şeyi veriyor her şeyi yapıyorsunuz. Aynı şeyleri istiyorum ama
Eğitimli işinde gücünde olan biriyim. İstediğin zaman görüşür istemediğinde rahatsız etmem ve kimse kimsenin başına bela olmamalı
Çok şey istemiyorsun. Bende kadın vücudu istiyorum. Öpmek koklamak sevişmek istiyorum.
Daha kötü ne yapabilirler ki abla?
S kecek adam zaten daha napsın neye güvenmiyosun?
FB olmak istediğini söyle fazlası yok de sadece
Güven olmadan yaşama zaten, aslında çok şey istemiyorsun fakat güven işin en zor kısmı
Kaç yaşındasın hiç sevgilin olmadı mı
Korkuyor musun neden güvenmiyorsun
Bu anlamda güvenebileceğin, sana zararı dokunmayacak, sana yapışıp seni rahatsız etmeyecek olgunlukta bir erkek bulmak zor tabi. Kendi adıma böyle olgun bir erkek olabildiğim için bana güvenenlerin olması mutlu etmiştir geçmişte beni
tanımadığın birine zaten böyle bi konuda güvenemezsin ama bi sevgilin olsa ve ciddi düşünen bi sevgili onunla rahatlıkla istediğini yaparsın
O güvenli kulanılabilir yazmıyor ki etiketinde
Bu aradığın güveni yıllar önce ilk sevgilime vermiştim bana herşeyini teslim etti ama kullanmak gibi niyetim yoktu
Bağlanma korkusu yaşıyorsan en güzeli Sugardaddy tarzı bir ilişki
Uzun ilişki mi istiyorsun yoksa fb gibi mi yoksa tek gecelik bişeyler mi
Herkes gibi normal bir ilişki kur
Bağlanma sorunu yaşıyorum ben uzun ilişkiye sakız gibi tiplere gelemiyorum
Bence sıkıntı sende
Ne gibi
Gevşeklik gibi
Siz her gece ayrı köşede bok yiyin kızlar cinsellik konusu açınca gevşek olsun😂
Hayır ama normal bir ilişki kur dedim bana verdiğin cevaba bak 😂
Düzgün adam yok tercihler çevresel etkenlere bağlı🤷♀️
Sana isteselerde sakız gibi yapismazlar merak etme 😂
Ben trolüm diye bas bas bağırıyor soru
Cinsellik var diye mi 🤣
Sorma şeklin bile trol olduğunun ispatı seviyorsunuz galiba erkeklerin ilgisini bu şekilde görmeyi
Şimdi troll cevap verirdim de neyse xjxjf
Trol olduğun aşikar doğruyu söylemeni beklerdim
Neyden korkuyorsun
Bi çok durumdan
Mesela
İngiltere'ye kraliçe de olmak istiyor musun? 😏
Hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle
Tanıman gerek önce
Aynı anda çok şey istiyon be
Bulursun eninde sonunda
Bi yerden guvenmeye baslamalisin
Güveneceğin birini bulursun