Hayatta yapmayı en sevdiğin şey bile, bir süre sonra insanı sıkar.

Evet, garip geliyor
Hayır, normal geliyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayatta yapmayı en sevdiğin şey bile, bir süre sonra insanı sıkar.

Erkekler için öyle ama en hovarda adam bile bunu bir süre sonra dibi olmayan kuyu gibi görüp tek kadın olsun benim olsun moduna giriyor.
Erkeğin 40 yaş öncesi ve sonrasına bağlı biraz da.
40tan önce bu hovardalık yaşanmışsa 40tan sonra tek eşlilik yeterli oluyor. Ama 40a kadar pek kadın yüzü görmemiş erkenden evlendiği kadınla yetinmek zorunda kalmışsa 40tan sonra bir de parayı bulursa artık o adamı ancak teneşir paklar.
Evlilik cinselliği öldürüyor diye boşuna denmiyor. İnsana evlilik yoluyla tek eşliliğin dayatılmasını doğru bulmuyorum. Evlilik hem bir ticari ortaklık, hem de sahiplik-aidiyet üzerine kurulan bir mülkiyet ilişkisi... Bedensel mülkiyetin bireyin kendisinden alınıp eş kişisine teslim edilmesi sözkonusu. Evliyken başka biriyle seks yapılamamasının nedeni, kişinin kendi bedeninin asıl sahibinin eş kişisi olması. Bu açıdan bakınca evlilik insan bedenini "eşe ait bir eşyaya" dönüştürmüş oluyor.
Katılıyorum 🤝
Söylenmek istenilmese de çoğu insanın aklında bu düşünce var. Çocuk sahibi, aile olmak düşüncesiyle evleniyor insanlar. Her ilişkide zamanla heyecan bitiyor. 6 ay veya birkaç sene sonra yeni heyecan, arayışlar..
O zaman evlenmeye gerek yok iki tarafta kafasına göre takılsın
Cevap
3Cevap
Evliliğin amacı bu değil mi zaten? Aidiyetlik bunu gerektirir. Bunu bilerek evlenmiyor mu insanlar. Nesi garip geliyor?
Tamam. Neden üremek için başka ten arar ki erkekler?
O zaman kimse evlenmesin🙄
Asıl bir sürü farklı insanlar ile ilişki yaşamak çok garip ve iğrenç bir şey
Olması gereken bu benim için evlenmezsem bile bir ömrümü onunla geçirmek istiyorum
evlenmeyin mesela sizde evlilik gibi bir seyi kirletmeyin insanlar bu yüzden evlenmiyor cevreden gordukleri yüzünden sadık degilim diyorsanız evlenmeyeceksiniz bu kadar basit aslında
Hiç garip değil neden garip olsun. Başkasının metresi oyuncağı olacağına kocanın prensesi olursun
Yooğo ne kadar az, o kadar iyi🙂
Evet çok garip
Aldatma olur o zaman
Yapı meselesi. Herkesin doğrusu farkli.