Neredeyse yiyecek ama yaklaştırmıyorum, dokunuyor dokunuyor gidiyor
2 ay
Neredeyse yiyecek ama yaklaştırmıyorum, dokunuyor dokunuyor gidiyor
Merhaba, cinsel ilişkinin ödül ya da ceza olarak kullanilmamasi gerekir, cinsellik sevgi ve tutkunun bir sonucu olmalıdır. İlişkiyi ceza unsuru olarak reddetmek , geciktirmek ciftler arasında duygusal uzaklaşmaya ve hatta güvensizlige neden olur. Keza ödül olarak görmek de aynı şekilde
kimse kralın evladı değil reis , herkes karşısındakine saygılı olacak iyi davranacak özelliklede eşine , bu karşılıklı. ne kadınlar var eşlerini yerin dibine sokuyor sizler öyle olmayın , her şey karışıklı olsun
Onun davranışları sebebiyle üzüntün sebebiyle yaşadığın kalp uzaklaşması ile bu durumdaysan normal ama seninde canın istiyor ama sırf ceza olarak birlikte olmuyorsan bu sıkıntılı bir durum
İnsafsız olmak ayrı bir gerçek iken çok da doğru yapıyorsun. En güzel terbiye yöntemi 😅 ve eminim ki her türlü şekilde bunun sonucunda sen 2 taraftan da kazanan olacaksın
İnşallah
Olur olur, biraz aklı var ise kocanın olması gereken bu
Cevap
53Cevap
sonrada kocam beni neden aldattı ben ona karşı kötü bişe yapmadım der sabhtan akşama dedikodu yapar aglarsın ya. sonrada en fazla aldatan erkekler olur
Hqhahq en guzel intikam şeklini vermişsin ama kaba saygisizsa sadece cinsellik için yaklaşıyorsa neden boylr davrandığını bilmekte fayda var hiç normal bir hareket değil bu
Boşan abla onunla ömür geçerse boş geçmiş olur yazık olur
Kaba ve saygısız birini boşamak güç olsun ama geç olmasın sorun değil.
Daha önce açtım sorularımın en altlarında var mı bilmiyorum çünkü birçok sorumu silmiştim bir ara hepsini sildim
Erkeklerin evlenirken evlendiği kişinin ailesine süt parası, bilmem ne parası vermesini eleştirmiştim sonra gelinin kız kardeşine falan hediye alma adetini eleştirmiştim yani zaman zaman kızların isteklerini ve saçma adetlerini eleştirdiğim de oldu ama bu soruda kadın haksız değil kadın ilgi görmüyor kaba biriyle evli ve cinsellik yaşayası gelmiyor.
Adetlerde sonuçta davranışlardan oluşmuyor mu? Nankörlükleri ne kızların pek bilmiyorum klâsik kötülerin cinsiyeti olmaz zaten kötü kötüdür ama bazı davranışlar gerçekten de bir cinsiyete has oluyor.
Sana yapılanları biliyorum ama açıkçası nadir bir durumla karşılaşmışsın o da senin şansızlığın başka senin yaşadıklarını yaşayan gördün mü çevrenden? Bak aldatma vs durumlarından söz etmiyorum tıpatıp senin yaşadıklarını yaşayan, ama sen o kendini namuslu sanan erkeğin yaptığı şeyi söyledin ya işte ben onu bir değil birçok kez duydum, ama senin yaşadığın şeyi pek duymadım çünkü o nadir bir şey bir kızın öyle yapması ağır ve nadir.
Özel bir şey mi? Neden bozuk
Sormam bile bu kadar iyi geldiyse çok sevindim gerçekten
Kafanı dağıttıktan sonra anlatmak istersen dinlerim belki daha iyi gelir rahatlamış olursun ✨
Erkekleri cinsellikle terbiye etmeyi bırakın.
Sonucu özellikle sizler için yıkıcı olur.
yakında şöyle olursa şaşırma 🤣🤣
ruhuna dokunamadığı sürece uzat tut empati yapsın evlilikte bu önemli :)
Bu durumunuz onu daha da agrasifleştirmez mi
Sandalye ile it ya da kırbaç kullan... Yahu ne için evlendiniz
Bence dogru yapiyorsun kaba davraniyorsa sende uzaklastir ve bu durumu konus amasyada
İyide cazalandırman onu değiştirmezki o genetik olarak kaba sabaysa içinden söküp alamazsın ki kişiliği tarzını sana olan tutumu karakterini
Başkalarına öyle konuşamıyor
Yakın arkadaşlarına ve bana karlı öyle
Seni kaybetmekten korkmuyor genişlik var adam da demek ki
Bence yanlış yapıyorsun. Sonrasında sogursa senden üzülürsün
Yaşlarınız kaç. Sen cinsel ihtiyacını nasıl gideriyorsun
Yanı ıyı bır ceza ama sende cezalandkrıyoun kendını bu arada
Ama bir izin verdiğinde, dünyanın kaç bucak olduğunu görürsün, acısını fena çıkartır. Tabi sabredebilirsen.
Yakında bulur bir yediren sonra ağlamayin neden diye
Seni hakeden biri değil ehline denk gelmemişsin
Maalesef be o agladığında gözyaşını silerim o ben avladığımda umruna bile takmaz
Seni çok iyi anlıyorum ehiline denk gelmeyen her şey ziyan olur
Zaten cinsel isteğin nasıl olsun ki yani
Cinsellikle hiçbir şey terbiye edemezsin
Yani.. Sebebinin ne olduğunu biliyor mu bari
Kes cezasını iyi yapiyon
Yakında başkasına dokunur
Saygısızlık kötü. Kalp kirmamak lazım
Hep mi böyleydi, sonradan mı oldu?
Yemeğenin malını yerler
Emrah'ın cama bakıp banmasi gibi😁
Az bile yapıyorsun bacım
Aboo adam düz duvara tırmanır