doğum yaptım 3 ay oldu. Bu aralar eşimden cinsellikten kaçıyorum. Anne olunca biraz öyle hissettim. O gelmeden uyuyorum yaklaşınca dikişim ağrıyor diyorum ve kocam çok hırçınlaştı. Her şeye sinirleniyor. Sabah annesi bi şey dedi kabul etmedim annesine şunla inatlaşma bırak yapsın sussun dedi. Ben şok oldum. Bana şu ve sussun dedi. Annesi çok agresif bu aralar benim oğlum sen mi bi şey yaptın diyor cinsellikle alakalı olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen net aldatılırsın bacım söylüyorum. ve hakediyorsun da birazcık. yorumlarını okuyorum da çok bencilsin. adam seni aylarca beklemiş. ilişki yaşamasan da onu rahatlatmak için bişeyler yapabilirsin. tiksindirici falan demişsin de sen yapmazsan adam onu yapan kadınlara gider zaten merak etme. sonra da gelip ağlıyosunuz burada kocam beni 18lik kızla aldattı falan diye. ayrıca bunlar tiksindirici şeyler değil ilişkiyi diri tutan şeyler sen çok yanlış öğrenmişsin. ilişki böyle bişey değil. sürekli benim istediğim olsun, karşı taraf naparsa yapsın diyemezsin. tek taraflı yaşarsan tek kalırsın günün sonunda. bazen sevdiğimiz insanlar için o an istemediğimiz şeyleri de yaparız. sırf mutlu olsun diye. bunu yapmazsak karşılıklı bir mutluluk beklememiz anlamsız olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Tabii ki yatak odası ile alakalı. Üstünden 3 ay geçmiş hâlâ dikişlerinin ağrıyor olması normal değil, kontrollere gidiyor musun?
Sinirli olması oldukça normal, herkes tatmin olmadığı zaman sinirlenir ve hemen parlar. Onu sadece ilişki ile tatmin edemesen bile oral seks teklifinde bulun. Hayır diyeceğini hiç sanmıyorum ve mümkünse en kısa zamanda kontrole git.01 Yorumla
Soran+1 yılBiz oral seks yapmıyoruz. Bu konuda uzağız bu bir ikincisi dikişlerim ağrımıyor zaten bahane ediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karşındakine gram saygın yok ablacım yorumlara bakınca anlaşılıyor egondan yerlerde sürüneceğin ama neyse umarım aldatmaz aldatırsa çok ağlarsın ergen gibi davranmışım diye
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ewet. Düzeni bozuldu. Bu anı bekliyordu sende beraber olmadigin için sinir yapıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi
Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Sezeryandan sonra 3 ay geçtiyse cinsellikte sorun yok ama korunmasız ilişkiye girme
08 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum
Soran+1 yılNabiyim korkuyorum.
Soran+1 yılYallah
Soran+1 yılİstemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir. Ben cinsellik yaşamak isteyip de yaşayamadığım zaman agresif oluyorum partnerime karşı.
00 Yorumla
+1 yılBence öyle, yapılmalı sonra pamuk gibi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyide yenindogum yapmissin bir kac ay sabretsin. ora l filan yaparsin. ama sen baya tiksindin heralde
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay oldu biteli
Cevap sahibi+1 yılneden sogudun? sonucta bir dure sonra bahanen de kalmayacak
Soran+1 yılSoğumadım. Hamile kalmaktan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılsacma geldi. korunun. condomsuz yapmasin
Soran+1 yılBen korunmama rağmen gamile kaldım o yüzden
Cevap sahibi+1 yılsoyle mastürbasyon yapsin 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece o değildir iş stresi de olabilir en azından rahatlatmak için birşeyler yapabilirsin birleşme olmadan da
04 Yorumla
Soran+1 yılİş stresi değil
- +1 yıl
Başka sebepte vardır senin bilmediğin veya farketmedigin cinsellik durumu da üzerine tuzu biberi oluyordur ayrıca cinsellik gibi bir durum olsa boşalma. ihtiyacindan olsa kendisi birşeyler yaparak bu durumu çözebilir burada cinsellikten ziyade senden ilgi beklemek çocuğu kıskanmak durumu söz konusu gibi
Soran+1 yılYapmaz asla elle melle en tiksindirici şey
- +1 yıl
Sen yap illa içine girmesi gerekmiyor sen durumunu izah et bu şekilde ben yardımcı olayım bana biraz bu şekilde izin ver de
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle ondan. Neden korkuyosun ki yapın işte ne güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKocanın aldatmasını mı istiyorsun eğer öyleyse iyi yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam istekli boğa gibi demek ki lohusa kadına bile anlayış göstermediğine bakarsak
31 Yorumla
Soran+1 yılLohusa değilim bitti 2 aydır
Karısızlık sinir yapar, kuma getir
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz tek elliyiz
Soran+1 yılYa djskdjdkdk
Az daha vermezsen dışarıdan bulur merak etme :)
00 Yorumla
+1 yılBu Kafayla Devam edersen Başka Karı Alır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olmayınca normal :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Az daha böyle giderse adam baskasina gidecek
06 Yorumla
Soran+1 yılBöyle ömür boyu da sürse bana sadık kalmak zorunda
Soran+1 yılŞimdi senin kızın bacın anan yapmıyor diye aldatsın mı kocasını madem zoruna değil
Soran+1 yılAnan babanı bu sebepten aldatsa kabul eder misin?
- +1 yıl
Sen niye yok ana yok baban yok bacın muhabbeti yapıyorsun evliliğin olmazsa olmazı cinselliktir iki tarafta bu vazifesini yerine getirmeli evliyim ama cinsel istegim yok iliskiye girmem ama esim baskasına giderse kıyameti kopartırım demek bencilliktir ozaman anlaşmalı boşanırsın nafaka cart curt diye yırtınmazsın olur biter adama ızdirap çektirmezsin olur biter.
Gizli Üye(18-24)+1 yılonunla otur konus sor
00 Yorumla
+1 yıldikisli mi yapiyor yaaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılSezeryab
- +1 yıl
kac yasindasin ki
Sence normal demi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vermezsen kaçar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMaalesef evet
00 Yorumla