Cinsel Yaşam 2 ay Barışma seksi sizce ilişkiyi güçlendiren çekici bir durum mu yoksa itici mi? burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kavga ettiğiniz sevgiliniz, eşinizle hiç konuşmadan barışma seksi yapabilir misiniz? Barışma seksi sizce ilişkiyi güçlendiren çekici bir durum mu yoksa itici mi? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sürekli ayrıl barış bir ilişkide keyif vermez. 1 0 Yorumla
Yangınsözlühüddam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay O seksin üstüne tanımam. Keşke olsa da kizdirsam küsse sonra barişsak 🤣 1 0 Yorumla
Yosano Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Hıc konuşmadan olmaz ama barismislarsa barisiyolarsa olabilir 0 2 Yorumla burakk000 2 ay Diyorsunnnn Yorumla Yosano 2 ay Yani barisiyorsan hasret de kalmıştır ona bakmaya bile bu jest çok bişey degil Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Düşününce süper değil mi? Eşinle tartışıyorsun, birden yükselmeye başladınız ve tartışmayı söndüremeyeceğini anlayınca aniden öptün vee alev her yanı sardı vaovv 0 3 Yorumla oo7oo 2 ay Kadınların fantezisi bu işte Yorumla Cevap sahibi 2 ay @oo7oo neden kadınlar diyerek ayırdın? Erkeklerin böyle fantezisi yok mu? Yorumla burakk000 2 ay Sen süper olduğunu anlatmışsın zaten :) Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay yok hos bisey degil bence beni daha da sinirlendirir 0 7 Yorumla burakk000 2 ay Neden peki Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bilmem rahathzi edici ve sinirliyken benim ciin bu gonul alma mevzusu olmaz Yorumla burakk000 2 ay İlla gönlünü alması gerek önce yani Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yok alamaz ben kolay sinirlenen ve hemen sinrii gecmeyen briiyim Yorumla burakk000 2 ay Zor birisinnnn Yorumla Cevap sahibi 2 ay Tamam Yorumla burakk000 2 ay Tamam Yorumla
MelekBayramova Takip Et Xper 4 Yaş: 21 2 ay Kavga esnasında sevişmeye başlarım ki, kavganın bir-birimizi kırmayalaım 1 2 Yorumla Selim_dgn34 2 ay @MelekBayramova böyle kadın yoktur bence Yorumla Unreachablee 2 ay evet yok o yüzden gaylikk Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. Kavga esnasında sevşimeye başlarım küsemez 1 0 Yorumla
napıcanki123 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. Güçlendirir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sürekli ayrıl barış bir ilişkide keyif vermez.
O seksin üstüne tanımam. Keşke olsa da kizdirsam küsse sonra barişsak 🤣
Hıc konuşmadan olmaz ama barismislarsa barisiyolarsa olabilir
Diyorsunnnn
Yani barisiyorsan hasret de kalmıştır ona bakmaya bile bu jest çok bişey degil
Düşününce süper değil mi? Eşinle tartışıyorsun, birden yükselmeye başladınız ve tartışmayı söndüremeyeceğini anlayınca aniden öptün vee alev her yanı sardı vaovv
Kadınların fantezisi bu işte
@oo7oo neden kadınlar diyerek ayırdın? Erkeklerin böyle fantezisi yok mu?
Sen süper olduğunu anlatmışsın zaten :)
yok hos bisey degil bence beni daha da sinirlendirir
Neden peki
Bilmem rahathzi edici ve sinirliyken benim ciin bu gonul alma mevzusu olmaz
İlla gönlünü alması gerek önce yani
Yok alamaz ben kolay sinirlenen ve hemen sinrii gecmeyen briiyim
Zor birisinnnn
Tamam
Tamam
Kavga esnasında sevişmeye başlarım ki, kavganın bir-birimizi kırmayalaım
@MelekBayramova böyle kadın yoktur bence
evet yok o yüzden gaylikk