Teşekkür ederim @livaneli
Barışma seksi diye bir şey var mıdır?
Teşekkür ederim @livaneli

Ben var olduğunu duydum ama bireysel olarak yaşamadım ama müthiş bir kavgadan sonra mükemmel gideceğini düşünüyorum.
02 Haziran 2023 Cuma 23.53
Evet büyük bi bi tartışma ve kavga dan sonra
Seviselim mi? Diye bi konu geçiyor ya da kıvılcım oluyor eve veya otele geçiyorsun barışma sexini gerçekleşiyor yaşadım bizzat ve çok ateşli geçer barışma seksi
Barışma seksi, bir çiftin ilişkilerini düzeltmek veya yeniden bir araya gelmek için cinsel aktiviteleri kullanma fikri olarak düşünülebilir. Ancak, bu terim genellikle resmi bir terim olarak kullanılmaz ve kişiden kişiye değişen bir şekilde yorumlanabilir.
Çiftler arasında cinsel aktivitelerin, yakınlık ve bağlantıyı artırıcı bir etkiye sahip olabileceği doğrudur. Cinsel ilişki, duygusal bağlantıyı güçlendirebilir ve çiftler arasında yakınlık hissi yaratabilir. Bu nedenle, bazı çiftler arasında ilişkilerini düzeltmek veya yeniden bir araya gelmek için cinsel aktivitelere başvurabilirler.
Ancak, her ilişki benzersizdir ve cinsel aktivitelerin ilişkideki sorunları çözeceği veya ilişkiyi iyileştireceği garantili değildir. İlişkiler, iletişim, anlayış, empati ve çiftler arasındaki diğer bağlantıları güçlendirmeye yönelik çabalar gibi daha derin ve kapsamlı çözümleri gerektirebilir.
Sonuç olarak, "barışma seksi" kavramı, bazı çiftler arasında bir rol oynayabilir, ancak ilişki sorunlarını çözmek için tek başına yeterli değildir ve her çift için geçerli olmayabilir.
Etrafımda hep boşanan çiftler oldu boşandıktan sonra tekrar barıştı çoğu ve bebekleri oldu. Kesinlikle böyle bir şeye inanıyorum. Yani boşanma içersinde boşandıktan sonra bile seks yapıyorlar. Hayır madem seks yapacaksın neden boşanıyorsun ki? Çok mantıksız bir şey bence
Bence insanlar hayatına macera arıyor
Evet kesinlikle var sevdiğin insanla kavga eder kusersin vss ama sonunda barışırsin ardından yaşayacağın cinsellikte çok anlamlı ve muhteşem olur
Cevap
36Cevap
Evet var istemem yan cebime koy edalarının havada uçuştuğu bir seks.
Umarım bir gün yaşarım
Evet var. Evliler ve sevgililer olarak biz bunu sık sık yaparız ve çok etkili ve çok zevkli bir formül. Şikayetçi olanı hiç görmedim şu ana kadar. 😎
maalesef oluyo.. anlık gelişir.. bu yüzden söyleyeceklerin içinde kalır.
Ben yaşamadım ama yaşarken içimizdekileri de söylesek olmaz mı
Sanırım var, barışmanın hatrına kutlama gibi bir şey
Ne güzel bir kutlama
Bir kere yapmıştım evet var ve en güzel en samimi barışma türüdür bir erkek ve bir kadın arasında
Tabiki bende eşek ve ağaç arasında demedim 😂
Şu şeylerde kendine pay çıkarmasın diye öyle yazdım 😂
Ha anladım 🤣
An'ı kurtarma seksi dir o. Sorunları çözmez sadece anlık geçiştirir.😏
başta istemiyorsun ama anlamadığın bi şekilde kendini içinde buluyorsun ve gerçekten normal zamanda yaptığından daha şehvetli oluyo...
çok abarttınız bu muhabbeti çok saçma geliyor bana bu tür şeyler.
Paraya giden yol da her şey nübahtır. Seksten mi kaçacaklar diyorsunuz?
Var. Bende yaşamadım ama normalinden çok iyi olacağına eminim 😌
Var ve efsane bişey nasıl birseyse daha sert tutkulu oluyo
Tabii daha hırslı ve sehvetli olur iki tarafta doyamaz
Var ama her erkek için geçerli değildir! Bilmem anlatabildim mi…
Bu işin 2 yolu var.
1 i ya tamamen ayrılık.
Yahut sabaha kadar seks
İnce bı cizgi var hocam
Kavgayı kazanmak isteyenin uygulaması gereken tarifedir, ayrıca kavganın harareti sağolsun, bir o kadar da hırslı seyreder.
en atesli seks kavga ederken birden baslayandir. e bosaldiginda barismis oluyorsun 😁
Evet var
Ayneeennn kız kendini affettirmek için saaterce sa.. kso çekmeli erkek beğenirse affeder
Eskiden sevgilimle kavga ederek ayrılmıştık daha sonra benimle konuşmak için gelmişti ne olduğunu anlamadan üzerime atlayim cikmişti ve o gün çok zevk almıştım, ama yinede ayrıldım
Bence kesinlikle var
Ya ben de kesinlikle var olduğunu düşünüyorum hatta sırf bunun için bazı insanların bir dizi izledim biraz önce Aynen aynen diye bir dizi blutv'de oynamış Orada mesela kadınla erkek böyle bir şey yapıyordu özellikle kavga ediyorlar ve daha sonra cinsel ilişkiye giriyorlar
Seks için bahane arıyoruz gibi bir şey oldu 😀
🤣🤣
Vardır mutlaka barışanlar genelde birbirini düt 🤣🤠😁
Var evet.
bilemiyorum yasamadigim icin
Hiç mi?
evet hiç
Ne güzel
evet öyle
Eşin ilkin olur o zaman büyük ihtimalle
evlenmek istemiyorum
Neden ki
akıllı insan evlenmez😃
Hmm ne göre
benim için aptallık evlenmek çekemem kimseyi
Hmm anladım tek mi yaşıyorsun şu an
ailemle
Onlar baskı kurmuyor mu evlen Yuva kur diye
yoo ne alaka halalarimin hicbiri evlenmedi bizde evlenme moda degil hepsi 30 da evleniyor ailemde evlenme zaten diyor bende koca derdi cekemem
naptım gel bi kere nin yeni adı mi
😂😂
kavga isteğimi azaltır yok öyle bişi
Hemde sekslerin en keyiflisi
Olabilir de olmayabilir de. Çiftten çifte değişir
Barıştıktan sonra seks ile kutlanabilir
Duymadım yoktur
Anlık bir çözüm bence
Seks yapmadığım için bilemiyorum.
Evet var daha yoğun yaşanılan seks
Bence vardir cok da atesli olur
Var gayet.
Evet varmış 😂
Varrrr hahshshshdh
Hfggffg
Kesinlikle varrr biraz sert oluyor ama mükemmel
Yaşadın mı
evliler arasında evet olabiliyor :)
Bilmem hiç başıma gelmedi
Vardır.
Kavga sonrası efsane oluyor 😂
Hard olur 😅
kırbaç vura vura 😂
O kadar da değil
🤣🤣 şaka yapıyorum
varr olmaz mı
Eminim kavgadan sonra mükemmel oluyordur
Elbette var.
Saçmaymış.
Var.
Sanmıyorum
Kavga ve tartışmadan sonra çok güzel oluyor...
Evet var
Hayır yok
Varrr
Bence yoktur
Yok daha neler.
var evet
Tabikide bundan normal ne var ki
Evet var
var derler.😀
Kesinlikle var
Hayır yok
Bilmiyorum