Merhaba! Bu konuyu gerçekten merak ediyorum, çoğu erkek yatakta olgun kadın ister ve normal karşılanır ama olgun bir kadın kendinden genç bir erkek isteyince herkes garip karşılıyor, bunun sebebi nedir?

Merhaba! Bu konuyu gerçekten merak ediyorum, çoğu erkek yatakta olgun kadın ister ve normal karşılanır ama olgun bir kadın kendinden genç bir erkek isteyince herkes garip karşılıyor, bunun sebebi nedir?

Evet ya çok saçma yaşlı bir erkeğin yanında gencecik kız görürsün ama genç erkeğin yanında yaşlı kadın göremezsin aşırı bir algı var böyle toplum baskısından mi bilmiyorum banada tuhaf geliyor erkeklerin suratı geç oturuyor bazılarının 2 3 yas kucuk olmasında sakincs yok benim için
Vu istekler yaşa göre değişir
Senin yaşlarındayken olgun kadınlarla yakınlaşırdım.. o zamanlar bana daha çekici gelirlerdi yaş ilerleyince kendimden 10 ya da daha fazla küçük kadınlar daha çok çekici gelmeye başladı.. bence bu olay yaşın verdiği o enerji ile alakalı
Arayan aradığını bulur
Cevap
2Cevap
Bence toplum buna biraz alıştı ya. Bende kendimden küçüklerden hoşlanıyorum ve bu konu da artık ki de yadırgamıyor ya da tuhaf tuhaf bakmıyor mesela.
Bence artık pek de anormal karşılanmıyor 😄
Garip değil mi mantıklı bence
Kadın parası mı. Yicen
Kadınların ne istediği belli değil ayol
Ayy sorma şekerim ben de anlamiyorum 😅🤣🤭
toplumsal baskılardan dolayı
Kadınların derdi sana mı kaldı 😄
18 yaşında istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?