Tecrubelerime dayanarak kisaca anlatayim. Tipki 1 sene ruzgar etkisi yaratan grinin elli tonu gibi son donemlerin KS deki furyasi. Arz talep ve zevk meselesi kimse yargilayip yermemeli. Gundecen az uc mesaj aliyorum kizlardan sanal olmadigi surece kalici iliskiye acigim bu arada:)
evli bir erkekle ilişki kurmayı isteyen kim olursa olsun kadın veya erkek, omurgasız ve karakter noksanlığında doğmuş şahsiyetten yoksun Özürlü bir bireydir. bunun için evli insanları tercih ederler. beyinleri gelişmediği için. İhanet bir insanlık suçudur... imha edilmelidir.
Ya neden olacak kadın başka bir kadına tercih edildiğini düşünüyor egosu tatmin oluyor ama aslında adam şerefsiz, karısından boşanmamak için uğraşıyor bir de böyleleri ünlülerde örnekleri çok. Yani o kadını aksesuar olarak taşıyor karısı evi öyle heriflere göre
evli istemem de büyükler daha tecrübeli ve yatağa gidene kadar da ya da gittikten sonea yaşıtlaeım gibi değil her daveanışları daha aklı başında daha az üzme ihtimalleri var
Olgun ve tecrübe aradıklarını anlarım ama bence evlilere pek sıcak bakmazlar. Evli kısmı şehir efsanesi gibi saçma olarak girmiş sözcüklere. Etrafımda çoğu kişi evli erkeğe sıcak bakmıyor (arkadaşlarım) Bence bunun yaşla ilgisi yok aslında. O an kadının içinde bulunduğu buhranı ya da boşluğu kim dolduruyorsa o kişidir kadının erkeği.
olgunlar bazı olayları çözmüş oluyorlar özellikle kadının kendiyle girdiği savaşlarda bile yardımcı olabiliyorlar buna ek olarak tecrübe var. ee olgun kişinin geneld ehali vakti yerinde de oluyor kaliteden de anlıyorlar. hiç bişeyolmazsa bile olgun yanında kendini daha güvenli hissediyorlar sığınma içgüdüsü diyelim. ee kadınlarda cinsellik direk fiziki zevkten öte duyguların hazzıyla olduğuna göre bana garip gelmiyor
kadınlar ne istediğini bilen erkekleri daha çok severler, acemi yaptığı ya da yapacağı bişey için adım atmaya korkan cinsler itici gelir, evli erkek konusuna bişey diyemem belki heyecan belki nasıl olsa başıma kalmaz düşüncesi olabilir onu bu tarz ilişki düşünen kadınlara sormak lazım,
İki sebebi var. Birinci sebep kadınlar erkeklere göre daha çabuk olgunlaşır. Yani olgun erkeğe ilgi duyan kadın aslında o erkekle aynı olgunluktadır veya öyle olduğunu düşünür. İkinci sebep ise güvenli seks partneri olmalarıdır. Yani kadın istemediği bir durumla karşılaşırsa erkeğe karşı kullanacak bir kozu olur. Eşine söylemekle tehdit edebilir...
Kadinlar kendilerini dizginleyen ama dizginlerkende kendilerini incitmeyin erkek isterler. olgum bı erkegin yaklaşımı daha ağır başlı ve anlayışlı olur buda bı gercek... cinsellik konusuna gelince tecrebu tabiki... acemi durmayı kalkmayı bılmeyen bı şöför ile usta bı şöför bir olur mu?
Tecrübe, para ve kurulu düzen olsa gerek. Fakat bana sorarsan bir o***punun yapacağı iştir. Yaşıtıyla takılmayan kız gözümde sadece bir eşya, sadece bir et parçasıdır.
Kadınlar erkeklere göre daha çabuk olgunlaşır.. o yüzden genç kızlar aradıklarını yaşıtlarını bulamaz ve hal-i hazırda zaten kadına nasıl hitap edeceğini bilen olgun erkeklere yönelirler. . durum bu ;)
Olgun biri olarak; Seksi ve güzelse kadın, Maddi manevi onu sevecek birini ariyorsa Onu öyle bir arzularim ki, Vajina ve anüs masaja yaparak kudurtur ayni anda o minik göğüslerini emerdim, sonrada 69 yaparak onu cildirtirdim ve sabahlara kadar her yerini yerim Onu en mutlu kadın yapardım...
Kadınlar babacıdır onun küçük rolü olur, tecrübeli bulur, kendinden yaşça çok büyükle ilgğnçliği ekstra zevk vetiyordur, hele evliyse daha çok genelde olgunlar sorunsuzdur evli bile olsa dikkatli olur.
Fazlası var eksiği yok Haftada ortalama 3 defa cinsel deneyim yaşayan biri 20 yılda yaklaşık 3000 defa bu deneyimi yaşamıştır insan 3000 defa yaptığı bir işte doğal olarak uzmanlaşmış demektir işte buna TECRÜBE denir. Belki bu yüzdendir 😁😁
- güven - tecrübe -maddi sorun yaşamama isteği -sırf seviştik diye yakasına yapışılmasın isteme - tatmin -yaşıtlarından farklı bir şey yapıyor olmak -kendini ispatlama çabası ilk etapta sayabileceklerim bunlar.
Tecrube diye dusunenler cogunlukta olsa da bence sefkat eksikligi.. Yasitlari olan erkekler genelde , ne alacam diye dusunuyorken yasca ilerlemis erkekler sefkatle yaklasmasi daha olagan :/
Kapılmış erkek çekiciliği. Eğer başka bir kadın o erkeği tercih ettiyse vardır bir sebebi düşüncesi. Kimisi de sadece heyecan için istiyor. Bir erkeği baştan çıkarmayı, yuva yıkmayı seven kadınlar gerçekten mevcut.
evli kadin kocasina tercih ediyor ve daha anlayisli daha verici ayrica ev otel cafe eglence vs gibi masraflari olmuyor kendi yataginda hayallerilye beraber sevisiyor. genc kizlar gibi naz yapmiyor kendini yamana derdine dusmuyor
Saygı göstermesi, aceleci olmaması, sevmesini bilmesi ve kadını tatmin yollarını tam layıkıyla kullanması nedeni ile.. Heleki olgunerkek kişilikli ve kültürlü ise genç kadın daha çok mutluluk yaşar.
heyecan.. ve tercıh edılmek! bu ıkı duygu kadını mahveden duygular.. deveyı yardan atan bır tutam otdur!!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
evli olan erkek başına bela olmaz kolay kolay. işini görür hayatına devam eder. parası vardır onun için yatar. olgun olması onu tecrübeli ve doyurucu bir erkek olarak görmesine sebep olur. bu tip sebepler yüzünden daha çekici geliyo evli erkekler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her yonden mutlu etmek için çabaladığı ve vazgeçmediği kaçıp gitmediği olgun olduğu icin tercih sebebi ❣
başta akılsızlıkları, fantazileri (haram herkeze tatlı gelir), para (mani var aga 😁), ama performans konusunda gençlerin önüne geçemeyecek insanları tercihe diyorlar o konuda değişikler işte ama gerisinde belki hakli olabilirler
Genc kadinlar olgun erkekleri secmesi Kadının dilinden daha iyi anlaması Agresif havalı olmaması. Aynı zamanda olgun kadınlarda genç erkeklerde istinye biliyorlarda
Hemcisini sirtindan vurmak Veya tecrube para zevk tatmin vs vs
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
evli ile yatar kalkar evlinin peşine düşme ihtimali yoktur adam evlidir. ama bekar oyle olmaz bir kere yattımı hep ister bu yüzdendir ki evliler caziptir.
Açıkçası bunun tecrübe ile alakalı oldugunu düşünmüyorum.. Gerçekten kendini ve partnerini doyurmayısını bilmesi için bir erkeğin yaşlı olmasına gerek yok..
En İyi Cevaplar