Yeterince ıslanmama ve kasmama rağmen uzun sürdüğünde aşırı acı ve sık olunca acı oluyor. Bu normal mi?
2 ay
Yeterince ıslanmama ve kasmama rağmen uzun sürdüğünde aşırı acı ve sık olunca acı oluyor. Bu normal mi?
Eğer adamın gelme boşalma süresi çok uzunsa sürtünmeden dolayı ısı hissetmek yanması veya kızarması çok normal bir şey çünkü belli bir yerden sonra ne kadar islak olursa olsun sürtünmeden dolayı vücut artık o sıvıyı da emmeye başlıyor.
Hayır normal değil. Bunu yaşamış biri olarak söylüyorum ki bende yaşadığım acının uzun sürmesinden olduğunu sanıp devam edemiyordum. Kadın doğum uzmanında muayene oldum, enfeksiyon, mantar gibi hastalıklar yüzünden bunun olduğunu söyledi. 1 kutu fitille geçti onca zamanın acısı inanabiliyor musun? 🥲
vajinaya giriş çıkışlar uzun olduğu için o acı dediğin yanmadır sürtünmeden dolayı oluyor, eğer vajinanın ıslaklığı yetmiyorsa o acıyı hissettiyin anda ya hafif kaydırıcı krem kullan ya da çıkarıp elini tükürükleyip şeyine ve penise sür tekrar sok şeyine bir şey olmaz ama takma kafana her şey normal
Cevap
18Cevap
İlişki sıradında boşalıyor musun? bosaldıktan sknra acı ve yanma olabılır farkında degılsın ıslaklıgının azaldıgından. Zor pozısyonlar dneeyımlıyor ve tempo sureklı degısıyorsa ani sert ani sofy gibi ve partnerinin şenisi de iyi ölçüdeyse normal.
Kuruyor demek ki.
Bizde de çok geç boşaldığım için sevgilim yanmaya başladı deyince hemen çıkıp oral yapıyorum. Böylece sorun ortadan kalkıyor. Bu sefer de büyük diye hepsini sokamıyorum 🙈
Hem büyük hem geç boşalma büyük sıkıntı
Çok normal bir şey uzun dediğin sürede önemli faktör tabiki birde kullanılan kayganlaştırıcı ya da prezervatif önemli faktör
Evet normal uzun süre yapmayınca yapınca çok grip çıkarsa yanma olur
Yeterince islaniyorsan acı olmamalı aslinda başka bir problem olabilir mi ya da çok fazla mı sert yapıyorsunuz
Daha ne olsun sende ne bekliyon araya sünger mi koycan
Kişiye göre değişir bu normal
Başlangıç kısa olabilir ondan
Zamanla alışacak daha yaşın kaç kaç defa yaptınki
İşini bilmeyenle normal
Ne kadar sürdü
Sürtünme kat sayısı daha çok olduğu için
Normal. Özelliklede penis büyükse
Normal tabi
Aferim gençler
Sürtünüyor sonuçta normal yanma ve kızarıklılık
Geç mi geliyorsunuz