Nisanlimla ayri sehirlerdeyiz surekli birlikte olmuyoruz. Olurken cok kasiliyorum ve devamli acı hissediyorum. Kendisi de bunun farkinda zorlaniyoruz. Bu hep boyle mi devam eder?
Cevabın nedir?
Bunun en büyük nedeni, kadınların tam ıslaklık ve kayganlık sağlanmadan cinsel ilişkiye girmeleri oluyor. Bu durumda erkeğin ön sevişmeyi uzun tutup, kadınını çok iyi tahrik ederek vajina içerisindeki ıslaklığı arttırarak kayganlık sağlaması gerekiyor. Eğer bu olmazsa her ilişkide acı çekersiniz ayrıca tam bir zevk de alamazsınız. Bu konunun üzerine düşmelisiniz aksi halde seks yapmaktan soğur, uzaklaşır, seksi acı ve ağrı verici bir eylem olduğunu kafanızda netleştirirsiniz. Bu da ömrünüz boyunca ilişkilerinizde ve evliliğinizde sorunlara neden olur.
Eğer ki tam ıslaklık ve kayganlık sağlanıyor ama hala acı çekiyorum diyorsanız rahim içi yara vs olma durumuna karşı bir jinekoloğa gitmenizi öneririm.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinismus olabilir. Bir uzmana görünmelisin. Varsayımlarla olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBunun bir kaç nedeni olabilir,
1- Vajinanda yara olabilir
2- Vajinan çok dardır
3- Onun penisi çok kalındır
4- İdrar yolu enfeksiyonundan dolayı yanma olabilir00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kendini kasman sonucunda olma ihtimali yüksek. Veya enfeksiyon belirtisidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
uzun süre görüşmeyince belki heyecan belki başka faktörler yüzünden kuruluk yaşanabilir ya da ön sevişme yeterince uzun sürmez. düzenli bir cinsel hayata geçtiğinizde bence herhangi bir sıkıntı kalmaz.
10 Yorumlaİkinizinde ilkleri oluşu surekli5 değil uzun süre aralıklarla yapmanz aceleci oluşunuz ve Tahriş, o tahriş mahfeder seni daha dikkatli olmak zorundasnz
00 Yorumla
+1 yılVajina yeterli ıslaklığa kavuşmadıkça yanar, ön sevişme bunun için önemli.
10 Yorumla
+1 yıl2 shot tekila at gevşe. ondan sonra tekrar deneyin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılVajina kuru olursa. girip çıktıkça tahriş olur surtueden ıslak olması lazim
00 Yorumla hayır senin kendini kasman utanman çekinmen yüzünden oluyor biraz rahatlaman lazım seksten önce alkol falan alırsan işe yarayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKasma kendini kasilirken iğne vurul seni yakar sk de böyle iste giriyor sana az rahatla relax ol güzel şeyler olacak
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂 iyi bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin girmeden önce başına zeytinyağı sürsün. Bak şak diye kayıverir.
00 Yorumla
+1 yılKuruysa ve prezervatifle yapiyorsan uzun surede prezervatifli icinde kaliyorsa yanar
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme yetersiz? Birden sokuyor belki o özlemle sende tam ıslak değilsen
00 Yorumla
+1 yılSen neden kasılıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal hep öyledir zaten
18 Yorumla
Soran+1 yılHer seferinde sanki ilk birliktelik gibi acır mı ben bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnal mı yapıyorsunuz hep
Soran+1 yılPardon ben onu hep karistiriyorum. Nisanliyiz ama esim, anal falan yok normal birliktelik
Cevap sahibi+1 yılYani popo deliğin mi acıyor tam anlayamadım?
Soran+1 yılHayir vajinadan bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılYeni olduğunuz için şu an dar
Cevap sahibi+1 yılZamanla açılıyor özellikle Doğumdan sonra
Cevap sahibi+1 yılNaptın
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılYeterli ıslanma olmuyor demek ki
00 Yorumla kılları batıyor olabilirmi vajina icine?
07 Yorumla
Soran+1 yılHayir cunku temiz biri. Mesela giris esnasında sanki ilk kez oldugu zamanki gibi agri oluyor. Uzerinden 2 gun gecene kadar da agriyor
Soran+1 yılBu arada nisanliyiz ama eşim yani nikah disi bir birliktelik degil bunu da belirtmek isterim
Soran+1 yılOyle de ben kendimi kötü hissettim neticede mahrem bir konu ya :) tahris de olabilir evet. Direkt mevzuya girmek istiyor. Ikimiz de birbirimizin ilkiyiz ondan mi acaba
Soran+1 yılAynen kesik ya da yara gibi aciyor sonrasinda
+1 yılkuru kuruya ilişki yasarsan
00 Yorumlacabuk kuruyorsun sanırım ondan boyle olabılır
00 Yorumla
+1 yılKendini kastiğin için oluyor
00 YorumlaOluyor işte nerden bilelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılmotorun yağı eksiktir
00 Yorumla
+1 yılVajinısmus
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahat bırak niye kasıyorsun
00 YorumlaKaygan olmadığı için
00 Yorumlabizden yana zevk var
00 YorumlaNeden çok kasiyonki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı