Yaşa bağlıdır demeyin yaşım 23. Bir senedir düzenli ilişkim var son zamanlarda çok şiddetli ağrım olmaya başladı. Erkek arkadaşımdan da soğuttu beni bu durum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVajinal kuruluk olabilir ya da kendini kasıyor olabilirsin ya da çok sert yapıyorda olabilir ama bir doktora gitmeni tavsiye ederim normal değil çünkü bu derece acı olması
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Kuru bir şekilde mi yapıyorsunuz? Veya ön sevişme olmadan mı? En garanti çözüm ürolog yardımına başvurmak
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılYa eyer zorlama yoksa ,
Enfeksiyon olayı olabilir
19 Yorumla- +1 yıl
Erkek arkadaşın başkaları ile yapmış hastalık kapmış onuda sana bulaştırmis olabilir
Soran+1 yılSaçmalama istersen
- +1 yıl
Enfeksiyon öyle kapılıyor.
- +1 yıl
Cinsel ilişki sonrası şiddetli ağrı neden olur?
Disparoni genellikle fiziksel, duygusal veya ilişkisel faktörlerden kaynaklanır. Fiziksel nedenler arasında vajinal kuruluk, enfeksiyonlar, cilt tahrişi, endometriozis, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar, pelvik taban kaslarının spazmları ve vulvodynia gibi durumlar yer alır. - +1 yıl
Birde saçmalama diyor mal
Soran+1 yılSensin mal erkek arkadaşıma iftira atıyosun
- +1 yıl
:)))) pardon abla. ras gelsin
- +1 yıl
Arkadaş haklı. Erkek arkadaşın 100 den fazla cinsel yolla bulaşan hastalık var. Birisini başka bir ilişkide kapıp sana bulaştırmış olabilir. Kan yoluyla bulaşan hastalıklar var. Örnek veriyorum adamın poposunda sivilce vardır kafede tuvalete bulaştırmıştır sevgilinde de benzer sorun vardır kan yoluyla ona geçmiş olabilir veya makat ya da penis deliği ile kafe hastane tuvaleti gibi yerlerden de mikrop kapmış olabilir. Her zaman erkek kadın fark etmez klasik tuvalet kullanılmalı. Diğeri kullanılacaksa da tuvalet klozet örtüsü olmadan asla kullanılmamalı. 3 5 büyük hastalık var diğerleri tedavi oluyor ama çok ciddi yan etkisi olan ilaçlarla. Bence doktora gidip bir iki test yaptırın. Allah göstermesin her şey olabilir. Dışarı tuvaletleri ise mikrop yuvası resmen. Binbir çeşit insan kullanıyor. Erkeği ayrı kadını ayrı mültecisi ayrı zencisi arabı lgbt üyeleri ayrı hastalıklısı ayrı. Risk olabilir.
- +1 yıl
@hakan-salihoglu ablanın erkek arkadaşına iftira atma yalım.
50 sinde 30 civarı bir amele bulmuştur bozmayalım keyfini
+1 yılPenisi fazla uzundur
Penisi fazla kalındır
Penisi yamuktur
Hard beceriyordur
Öncesinde ıslanmana imkan tanımadan kuru kuru sokuyordur
Yani tonla sebep olabilir. Bence yanlış partnerle berabersin partner değiştir.00 YorumlaMerhaba geçmiş olsun ben jinekologum enfeksiyon kaynaklı
00 Yorumlanelerelerinde ağrı oluşuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılKasıklarım
+1 yılTam islanmiyor olabilir misin
00 Yorumla
+1 yılBir uzmana başvurmanızda fayda var.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSert sokmqsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorluyor mu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır her zamanki gibi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri