Kızlar bu soru size
Cinsel ilişki esnasında bazı pozisyonlarda alt karın bölgemde (kasık) ciddi ağrı oluyor hatta bazen dayanamayıp partnerimi durdurmak zorunda kalıyorum. Bu durumu ya da benzerini yaşayan var mı? Nasıl kurtulucaz bu durumdan
Kızlar bu soru size
Cinsel ilişki esnasında bazı pozisyonlarda alt karın bölgemde (kasık) ciddi ağrı oluyor hatta bazen dayanamayıp partnerimi durdurmak zorunda kalıyorum. Bu durumu ya da benzerini yaşayan var mı? Nasıl kurtulucaz bu durumdan
Merhaba , durumunu anlayabiliyorum, bu durumun , yorumlarda yazıldığı gibi , ilişkinin sertliği ile veya penisin ebatları ile rahatsızlık durumlarıyla alakası olmadığını tahmin ediyorum. Öyle bir ağrı ki , aldığın zevkle ağrının arasında kalıyorsun. Hem kendin için hemde erkeğin için bu zevk dolu anlar yarım kalmasın istiyorsun fakat, yoğun bir ağrı yaşıyorsun ve bazen bıçak saplanırcasına bir ağrı oluyor olmalı. Bu şekilde olup olmadığını yazabilirsen çok memnun olurum.
Cevap
8Cevap
Rahime kadar dipliyor mu bu dediğin pozisyonlarda?
Spor yapıyor musun? Yeterince esnek olmayabilirsin. Onun dışında zorlama durumlarında normal
Penisin Hepsini kullanmayın tamamı girdiğinde ağrı olur
Emin ol erkekler cvp verecek
Kendini baya sıkıyorsun demekki
Hamile degilsin dimi
Hayır
Hastasindir
Değilim
Kac cm
Sert yapiyordur
Masaj ile rahatlat
Egzersiz yaparak