Cinsel Yaşam 2 ay Sexting yaptığınız biriyle buluşur muydunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Birkaç ay sonra görüşür müydünüz Sexting yaptığınız biriyle buluşur muydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. seksting yapmam kimseyle. 0 0 Yorumla
Atilla_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Guven oluşursa gilizlilik hukuku ciynenmeyecekse taraflar karsilik ne istediğini biliyorsa olabilir ama dikat edilmesi gereken hususlar var tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay O ihtimal belirdi ve iki kişiyle yaptım da. İkisi de dul ve 40 yaş üstüydü. Normalde yine olmazdı da tamamen penis etkisinden gelişti ikisinde de 0 2 Yorumla Soran 2 ay Ama ben daha gencim Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bence yapma bakire falansan problem olur. Normalde bu kadınlarda yapacak kişiler değildi de dediğim gibi etki durumu değiştirdi işleri Yorumla
sendeistersennn Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı. evet görüşebiliriz. hatta görüştüm birisiyle 0 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Buluştum buradan hemde gayette güzel zaman geçirdik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Evet, birini boşaltıp sonra buluşup, yalayıp relade de boşaltmıştım; titredi zevkten 0 0 Yorumla
Arif89_ Takip Et Xper 4 Yaş: 36 2 ay Neden olmasın …ve bence çok hoş ve heyecanlı da olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Güven vermek mesele tanımadan buluşma eve hiç gitme ben çok buluştum seviştim ama asla kandırıp kullanmadım 0 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden olmasın bulusurdum 0 0 Yorumla
Özkan0103 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Evet ama güven önemli 0 0 Yorumla
ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın 0 0 Yorumla
avaka_do Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Buluştuk görüştük güzel oluyor tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Juju26 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Evet buluştum tabi ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Buluşunca gerçeği oluyor ya da çok yakını 0 16 Yorumla Soran 2 ay Bakireyim gerçeği olmaz ama yakınlaşma olur diye düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi 2 ay Olur yani onun deneyimi var mı peki Yorumla Soran 2 ay Evet baya Yorumla Cevap sahibi 2 ay O zaman gerçeği de olur Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bir yerden sonra başarılı biriyse eğer dayanmaz sen dersin gir içime diye Yorumla Soran 2 ay Önsevişmeden başka bişey olucağını düşünmüyorum aslında Yorumla Cevap sahibi 2 ay Daha önce yaşadın mı hiç on sevişme veya oral Yorumla Soran 2 ay Yok yaşamadım Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yani bence emin olma baya ileriye gidebilirsiniz senin kendine cdokundugundan çok daha bambaşka bir şey Yorumla Soran 2 ay Başkadır tabiki. Yorumla Soran 2 ay Beklentisi var söyledi. Bende reddettim takibi ama görücez emin olma dedi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Onun için risk alma derim çocuk deneyimliyse on sevişme onu kesmez, sende çocuğu boşaltmazsin ztn Yorumla Soran 2 ay Daha var ya bakalım Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bakta kendini riske atma Yorumla Soran 2 ay Anladım teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ne demek Yorumla
Sert-AdAM31 Takip Et Xper 5 Yaş: 126 2 ay Evet ama gercekte yapmam 0 2 Yorumla Soran 2 ay Görüşürsün ama yakınlaşma falan olmaz öyle mi Yorumla Sert-AdAM31 2 ay Evet Yorumla
mertkaya123456 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 2 ay Neden olmasın. Sence? 0 8 Yorumla Soran 2 ay Görülebilir ama ilerisi olur diye düşünüyorum Yorumla mertkaya123456 2 ay Yani konuşursun onu değil mi sonuçta Yorumla Soran 2 ay Evet beklentisi varmış onu söyledi reddedince görücez emin olma falan dedi 😄 Yorumla mertkaya123456 2 ay Yaşlar kaç Yorumla Soran 2 ay 21-27 Yorumla Soran 2 ay Neden Yorumla mertkaya123456 2 ay Muhabbet edesim geldi Yorumla mertkaya123456 2 ay Olmaz mı Yorumla
Kvaratshelia Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Asla 0 7 Yorumla Soran 2 ay Neden Yorumla Kvaratshelia 2 ay Bir şehvet için ne olduğu belirsiz biriyle buluşmak ne kadar mantıklı? Yorumla Soran 2 ay 3-4 ay konuşmuş olsan bile mi Yorumla Kvaratshelia 2 ay Gerekirse 100 yıl konusayim Yorumla Soran 2 ay Anladım Yorumla Kvaratshelia 2 ay Hislerine yenik düşme aklını kullan Yorumla Soran 2 ay Öyle düşününce haklısın Yorumla
Sevgilimol61616161 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay Kim ile yaptin 0 31 Yorumla Soran 2 ay Yapıyorum biriyle Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay Kim ama yakin birisimi Yorumla Soran 2 ay Yakın derken Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay Tanidigin birisimiydi Yorumla Soran 2 ay Yok değil Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay Bulustun mu peki Yorumla Soran 2 ay Hayır Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay Bulusmak istiyor mu Yorumla Soran 2 ay Evet xjxjxjxj Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay Yas kac senin bakire misin Yorumla Soran 2 ay 21 bakireyim tabiki Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay O zaman dikkat et cinsellik istemesin Yorumla Soran 2 ay Beklentisi var söyledi. Bende reddettim takibi ama förücez emin olma dedi Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay Onden yapmak mi istedi Yorumla Soran 2 ay Yok tam söylemedi Yorumla Soran 2 ay Hayır hiç bişey yaşamadım Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay Himm dikkat et senin kadar temiz erkek bulursun insallah Yorumla Soran 2 ay Teşekkür ederim Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay İsim ne senin Yorumla Soran 2 ay boş ver Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay Niyeki Yorumla Soran 2 ay Neden soruyorsun Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay Merak ettim Yorumla Soran 2 ay boş ver kalsıj Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay Neden gizlisin Yorumla Soran 2 ay Neden açık olayım Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay Merak rttim seni diye Yorumla Soran 2 ay Sen çık gizliden Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay Olur Yorumla Sevgilimol61616161 2 ay Ciktim Yorumla Soran 2 ay Tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Korkunç fkfkfj 3 4 Yorumla eyup110111 2 ay Korkunç mu😂😂😂 Yorumla Soran 2 ay Ciddi misin sjskxk Yorumla sendeistersennn 2 ay neden olsun ki? Yorumla Biggestboy 2 ay Buluştuğumuzda öyle demiyordun :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Hayır 4 5 Yorumla UEmre3434 2 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 2 ay @UEmre3434 istemem o yüzden Yorumla UEmre3434 2 ay İşte neden istemezsin çok daha zevkli olur Yorumla Cevap sahibi 2 ay @UEmre3434 o ayrı diğeri ayrı Yorumla UEmre3434 2 ay Partnerin var mı Şu an Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neden olmasın 0 0 Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı. Bilmem 0 0 Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oldu birkaç kez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
seksting yapmam kimseyle.
Guven oluşursa gilizlilik hukuku ciynenmeyecekse taraflar karsilik ne istediğini biliyorsa olabilir ama dikat edilmesi gereken hususlar var tabi
O ihtimal belirdi ve iki kişiyle yaptım da. İkisi de dul ve 40 yaş üstüydü. Normalde yine olmazdı da tamamen penis etkisinden gelişti ikisinde de
Ama ben daha gencim
Bence yapma bakire falansan problem olur. Normalde bu kadınlarda yapacak kişiler değildi de dediğim gibi etki durumu değiştirdi işleri
evet görüşebiliriz. hatta görüştüm birisiyle
Buluştum buradan hemde gayette güzel zaman geçirdik
Biz yapmıştık sonra buluştuk da ama ayrıldık
Evet, birini boşaltıp sonra buluşup, yalayıp relade de boşaltmıştım; titredi zevkten
Buluşup dediğim her şeyi yaptığım oldu bu siteden de oldu
Neden olmasın …ve bence çok hoş ve heyecanlı da olur
sohbette kalacaksa gerek yok sexting önsevişmedir
Güven vermek mesele tanımadan buluşma eve hiç gitme ben çok buluştum seviştim ama asla kandırıp kullanmadım
Neden olmasın bulusurdum
Evet ama güven önemli
Olabilir neden olmasın
Buluştuk görüştük güzel oluyor tavsiye ederim
İyiyse neden olmasın
Kesinlikle buluşurum buluştum
Evet buluştum tabi ki
Görüştüm zaten defalarca
evet görüşürüm
Buluşunca gerçeği oluyor ya da çok yakını
Bakireyim gerçeği olmaz ama yakınlaşma olur diye düşünüyorum
Olur yani onun deneyimi var mı peki
Evet baya
O zaman gerçeği de olur
Bir yerden sonra başarılı biriyse eğer dayanmaz sen dersin gir içime diye
Önsevişmeden başka bişey olucağını düşünmüyorum aslında
Daha önce yaşadın mı hiç on sevişme veya oral
Yok yaşamadım
Yani bence emin olma baya ileriye gidebilirsiniz senin kendine cdokundugundan çok daha bambaşka bir şey
Başkadır tabiki.
Beklentisi var söyledi. Bende reddettim takibi ama görücez emin olma dedi
Onun için risk alma derim çocuk deneyimliyse on sevişme onu kesmez, sende çocuğu boşaltmazsin ztn
Daha var ya bakalım
Bakta kendini riske atma
Anladım teşekkürler
Ne demek
Buluşsam dayanamam kdoslck
Evet ama gercekte yapmam
Görüşürsün ama yakınlaşma falan olmaz öyle mi
Evet
Neden olmasın. Sence?
Görülebilir ama ilerisi olur diye düşünüyorum
Yani konuşursun onu değil mi sonuçta
Evet beklentisi varmış onu söyledi reddedince görücez emin olma falan dedi 😄
Yaşlar kaç
21-27
Neden
Muhabbet edesim geldi
Olmaz mı
Asla
Neden
Bir şehvet için ne olduğu belirsiz biriyle buluşmak ne kadar mantıklı?
3-4 ay konuşmuş olsan bile mi
Gerekirse 100 yıl konusayim
Anladım
Hislerine yenik düşme aklını kullan
Öyle düşününce haklısın
Kim ile yaptin
Yapıyorum biriyle
Kim ama yakin birisimi
Yakın derken
Tanidigin birisimiydi
Yok değil
Bulustun mu peki