Cinsel Yaşam Seksting yaptınız biriyle gerçekte buluştunuz mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Üstelik ona karşı duygular besliyorsanız ilişki yürür mü? Seksting yaptınız biriyle gerçekte buluştunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Yürüyebiliyor hatta beklendiğinden daha güzel olabiliyor. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Belki olabilir Yorumla BilenAbi +1 yıl Denemeden bilemezsiniz Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok istediğim ama gerçekleştiremediğim bir şey 1 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Sexting yaptıgımda bululup reelde olduk. Ama duygusal bir şey düşünmem 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki? Yorumla Skrt050 +1 yıl Yani benle yapan herkesle yapar. O yüzden duygusal bişey olsa bile ciddi düşünmem. Yorumla Soran +1 yıl Ya anladım siz de haklısınız yani ahlak meselesi Yorumla Skrt050 +1 yıl Evet sende oyle bir durum var sanırm? Yorumla Soran +1 yıl Hayır ben seviyordum onu o bu konuları açıyordu pişmanım yani eskisi gibi olamıyoruz eğer olabilsek buluşurdum onla Yorumla Soran +1 yıl Yani hayal kırıklığına uğradım açıkçası her önüne gelen kızla konuşuyormuş ve beni de onlar gibi görüyor bende iletişimi kestim. Yorumla Skrt050 +1 yıl Yani ama açıkcası buradakilern amacı genelde sadce Sexting Yorumla Soran +1 yıl burada değildi ki neyse zaten böyle Yorumla Skrt050 +1 yıl Anladım. Peki Sexting yapıyomusun burdan? Yorumla Soran +1 yıl Hayir yapmıyorum Yorumla Skrt050 +1 yıl Anladım düşünürsen aklında olsun :) Yorumla Soran +1 yıl 30 yaşinda misin Yorumla Skrt050 +1 yıl 28 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evet buluştum çok defa 2 4 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Sextingin olduğu yerde erkek tarafından duygusallık olmaz onu unut Yorumla Soran +1 yıl İyi hatırlatma bu da bana ders oldu 😃 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Buluşmadım ama buluşmayı çok istediğim biri vardı olmadı. 3 5 Yorumla s400hastasi +1 yıl Öldü mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @s400hastasi yok yahu Allah korusun yaşıyordur herlhalde nasıl olduğunu bilemiyorum ayrıldık Yorumla s400hastasi +1 yıl Yaş 80 olunca olmustur belki dedim 😂 Yorumla hardiess2 +1 yıl Yenilerine yelken açmak lazım Yorumla 1ömeryıldırımm +1 yıl Yazık sana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sexting yaptığım çoğu kız buluşma teklifini kendi yapmıştı ama sadece 2 kisiyle bulusmustum 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. öyle ilişki yürümez boşa hayal kurarsın. buluştum ama duygusal amaclı değil 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sexting sevmem 1 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evet buluştuklarım oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey yaşadınız mı? Yorumla EngEteM +1 yıl Tabi ki Yorumla
kira_black Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Hiç bulusmafim ama telefon daki gibi olmuyor 0 0 Yorumla
Erkams7 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Olmaz sadece fb olunur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Fb ne Yorumla Erkams7 +1 yıl f*ck yani sadece sevişmek ve vakit geçirmek Yorumla Soran +1 yıl Yaa anladım teşekkürler Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet buluştuklarım olmuştu. 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet buluştum gerçeğini yaşadık 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet ya hicde umduğum gibi biri çıkmadı ya 😃 0 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Buluşup ilişkiye girdik o kadar 0 0 Yorumla
Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Buluştum yürümedi belki sizinki yürür 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İliskimiz de ghosting var Yorumla Ozii55 +1 yıl O ne lan Yorumla Ozii55 +1 yıl Gizli filan mı Yorumla Soran +1 yıl Evet git-gel oluyordu Yorumla Ozii55 +1 yıl Hmm merak ettiklerim var yazarsan sorabilirmiyim özelden Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayır Harun abi 2 1 Yorumla Arif_89 1 yıl Bu da mı Harun 😄 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlşkinizde ghosting var mı? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet soğuk yapıyordu bende iletişimi kesiyordum oda öyle Yorumla Drmarco +1 yıl Ben bir kere buradan deneyimledim de başta soğuk başladı sonra çok uyumlu olduk Yorumla Soran +1 yıl Öyle değil yapıyor istediğini vermiyince soğuk yapıyor zaten boş beleş Yorumla Drmarco +1 yıl Öyle olmaz ama bencil olmak en kötüsü burada Yorumla Soran +1 yıl Bencil biri zaten umrumda da değil artık Yorumla Drmarco +1 yıl Aynen boş ver salla Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. evet buluştum 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. düşünürdüm ama yok maalesef. 0 0 Yorumla
collegeguy Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Belli olmaz. Yürüyebilir. 0 1 Yorumla collegeguy +1 yıl Ama ben sexting yaptığım biriyle hiç buluşmadım bu zamana kadar. Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. nasip olmadı :) 0 0 Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl yurur 0 1 Yorumla tamitamina34 +1 yıl Yürü bakalım Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. geçmişte evet 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Yürüyebiliyor hatta beklendiğinden daha güzel olabiliyor.
Belki olabilir
Denemeden bilemezsiniz
Çok istediğim ama gerçekleştiremediğim bir şey
Sexting yaptıgımda bululup reelde olduk. Ama duygusal bir şey düşünmem
Neden peki?
Yani benle yapan herkesle yapar. O yüzden duygusal bişey olsa bile ciddi düşünmem.
Ya anladım siz de haklısınız yani ahlak meselesi
Evet sende oyle bir durum var sanırm?
Hayır ben seviyordum onu o bu konuları açıyordu pişmanım yani eskisi gibi olamıyoruz eğer olabilsek buluşurdum onla
Yani hayal kırıklığına uğradım açıkçası her önüne gelen kızla konuşuyormuş ve beni de onlar gibi görüyor bende iletişimi kestim.
Yani ama açıkcası buradakilern amacı genelde sadce Sexting
burada değildi ki neyse zaten böyle
Anladım. Peki Sexting yapıyomusun burdan?
Hayir yapmıyorum
Anladım düşünürsen aklında olsun :)
30 yaşinda misin
28
Evet buluştum çok defa
Sextingin olduğu yerde erkek tarafından duygusallık olmaz onu unut
İyi hatırlatma bu da bana ders oldu 😃
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Buluşmadım ama buluşmayı çok istediğim biri vardı olmadı.
Öldü mü
@s400hastasi yok yahu Allah korusun yaşıyordur herlhalde nasıl olduğunu bilemiyorum ayrıldık
Yaş 80 olunca olmustur belki dedim 😂
Yenilerine yelken açmak lazım
Yazık sana
Sexting yaptığım çoğu kız buluşma teklifini kendi yapmıştı ama sadece 2 kisiyle bulusmustum
Evet bu siteden oldu sadece yüzeysel zevkler içindi
öyle ilişki yürümez boşa hayal kurarsın. buluştum ama duygusal amaclı değil
Sexting sevmem
Yürür ama buluşamadım hiç
tabii ten uyumu bulduysan bırakma
Daha kimseyle yapmadım
Evet buluştuklarım oldu
Bir şey yaşadınız mı?
Tabi ki
Buluştum. Çok heyecanlı oluyor her şey
Hiç bulusmafim ama telefon daki gibi olmuyor
Olmaz sadece fb olunur
Fb ne
f*ck yani sadece sevişmek ve vakit geçirmek
Yaa anladım teşekkürler
Güzel olurdu o utangaçlık anı
Evet buluştuklarım olmuştu.
evet buluştum gerçeğini yaşadık
Evet ya hicde umduğum gibi biri çıkmadı ya 😃
Evet buluştuklarım oldu
Buluşup ilişkiye girdik o kadar
Buluştum yürümedi belki sizinki yürür
İliskimiz de ghosting var
O ne lan
Gizli filan mı
Evet git-gel oluyordu
Hmm merak ettiklerim var yazarsan sorabilirmiyim özelden
Tabi
Hayır Harun abi
Bu da mı Harun 😄
İlşkinizde ghosting var mı?
Evet soğuk yapıyordu bende iletişimi kesiyordum oda öyle
Ben bir kere buradan deneyimledim de başta soğuk başladı sonra çok uyumlu olduk
Öyle değil yapıyor istediğini vermiyince soğuk yapıyor zaten boş beleş
Öyle olmaz ama bencil olmak en kötüsü burada
Bencil biri zaten umrumda da değil artık
Aynen boş ver salla
Bir çok kere.
evet buluştum
düşünürdüm ama yok maalesef.
Buluşmaya yanaşan olmadı
Evet buluştuğum bir defa
Belli olmaz. Yürüyebilir.
Ama ben sexting yaptığım biriyle hiç buluşmadım bu zamana kadar.
nasip olmadı :)
yurur
Yürü bakalım
geçmişte evet
Olur
Buluşmak isterdim
Yaptın mi
1 kere buluştum