Cinsel Yaşam Seksting yaptığınız biriyle reelde sevgili oldunuz mu hiç? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Ben oldum. Ayrıldık ama hala aklımda. Hem duygusal hem cinsel anlamda unutamadım Güncellemeler+1 yıl Engellememiş numaramı da silmemiş. Sizce neden silmemiştir? Umut var mıdır Seksting yaptığınız biriyle reelde sevgili oldunuz mu hiç? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hormonlar, cinsellik yaşadığı kişiye bağlanır. Onun için eskiler Nikahta keramet vardır derler.Sanırım ileride sürekli birileriyle birşeyler yaşayıp ömrünü heba edeceksin. 0 1 Yorumla Musti423 +1 yıl Bu kafalar hayatları boyunca çok zarar görecekler, hala daha umut var mı diye soruyor... Yorumla
btflyx0es Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sxting konustugun biriyle nasil guvenip sev oldun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok hoşlanmıştım Yorumla btflyx0es +1 yıl Boyle kizlar varmis demek Yorumla btflyx0es +1 yıl Kendine iyi bak uzulme 🙃 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Bu sitede Sanal seks yaptıklarımın tamamı 1 günlük takıldı benimle ya engellediler ya da cvpsiz bıraktılar 0 0 Yorumla
onnuurrs Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Hayır sadece sanalda kaldı. Zaten farklı şehirlerdeydik pek mümkün değildi. Sen neden ayrıldın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bizim de mesafe yüzünden bitti. Yorumla onnuurrs +1 yıl Mesafe varsa olmaz sadece sanalda olur. Siz reelde birlikte oldunuz mu u Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yani olmak istedi ama kabul etmedim ama hep aklımda :( 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O daha kötü bence biliyor musun hep içinde kalacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama olamazdım çünkü sekting yaptığımız şekilde kalıyorum aklında diye hissediyorum ve bu rahatsız ediyor kim olursa olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgili olduktan sonra seks yapınca sevgilin kolay kolay muhabbeti oraya getirmiyor ama seksting yaptığım genelde muhabbeti bağlardı yani Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın kadın için zor bir durum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet gerçekten reel yapınca unutulmuyor o sekstingi iyi olan kişiler. Bende de oldu o durum 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haber var mı peki seninkinden Yorumla
bakire_bozucu Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl evet sxtingte bekaretini bozmuştum, reelde de görüşüp bozdum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nickinin hakkını vermişsin Yorumla bakire_bozucu +1 yıl aynen, ztn o da nickim için yazmıştı nasıl bozulduğunu merak ediyormuş Yorumla
sumeyyeklc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Seksting dünyanın en saçma şeyi olabilir. 5 0 Yorumla
Sadist11 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Evet olduk normalden daha iyi oluyor çünkü o samimiyeti kurmuş oluyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya Yorumla Sadist11 +1 yıl Her an cinsellik konuşabiliyorduk 😂 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Ben denk gelemedim ya hep uzak oldular benden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bizim de uzaktı Yorumla samedjackson +1 yıl Keşke yasasaydik diyorum ama iki. Taraf içinde çok zor Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl evet oldum. yazışıyoruz arada , arkadaşça ama 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Biz konuşmuyoruz ama çok özledim Yorumla guzelseverim34 +1 yıl neden bitti sizin _ hangi şehirdesin? Yorumla Soran +1 yıl İstanbuldayım. Uzak mesafe yürümedi Yorumla guzelseverim34 +1 yıl bizde istanbuldayız ama görüşmüyoruz artık. Yorumla guzelseverim34 +1 yıl uyudunmu Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet çok ateşliydi 0 0 Yorumla
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olmadım şimdiye kadar ama olabilirdi de. 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevgili değil fb olduk bi 3 ay sürdü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ılk askınmıydı pekı senın? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen beyaz tenlı mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sustun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanıtlasan anlatırımda Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Hayır ama buradan iki kişiyle buluştum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonuç peki Yorumla kanarya001907 +1 yıl İlişki yaşadık biri bekardı diğeri evli bekar olan evlendi çocuğu var evli olan ise eşi dövüyordu ayrıldılar İstanbul'a gitti ben izmirdeyim Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Peki reel de sanalda ki kadar iyi miydi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha iyiydi Yorumla aliakarrr +1 yıl Oo güzelmiş 🙂 Yorumla
Trqy1 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yesss 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar sürdü ve neden bitti Yorumla Trqy1 +1 yıl Ulu orta yazamam Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Trqy1 +1 yıl Evlydi Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Evet oldum 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar sürdü ve neden bitti Yorumla kayrali +1 yıl Anlaşamadık ve mesafe 1 ay kadar sürdü Yorumla kayrali +1 yıl Senin? Yorumla Soran +1 yıl Bizim de mesafe yüzünden bitti. Bazen çok özlüyorum ama yazamam ds Yorumla kayrali +1 yıl Geçmiş geçmişte kalmıştır her zaman Yorumla Soran +1 yıl Ben öyle düşünmüyorum. Her zaman yakalanacak bir şey değildi benim için Yorumla kayrali +1 yıl Belki daha iyisini bulursun Yorumla kayrali +1 yıl Sende mi İstanbul'dasın Yorumla Soran +1 yıl Ben istanbuldayım o değildi Yorumla kayrali +1 yıl Benimkide İstanbul'daydo mesafeyi ben dert etmedimde o çok etti Yorumla Soran +1 yıl Sizin çok kısa sürmüş. Bizde de ben sorun ettim galiba, güven sorunu yaşadım. Ama sevmiştim gerçekten. O yüzden unutmakta zorlanıyorum Yorumla kayrali +1 yıl Sağlık olsun bir de ikimiz deneyelim😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben unutamadım daha. Tekrar yazmam an meselesi Yorumla kayrali +1 yıl Mutlu olursun belki Yorumla Soran +1 yıl Engellemediyse tabi beni 😅 yazmadan anlayamam Yorumla kayrali +1 yıl Dene Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı Yorumla kayrali +1 yıl Sonucu söyle Yorumla Soran +1 yıl Ona göre sen de mi mesaj atcan 😂 Yorumla kayrali +1 yıl Gizlisin... ahshhaahja Yorumla Soran +1 yıl Hayır be kendininkine dedim 😂 Yorumla kayrali +1 yıl Haa yok yazmam Yorumla Soran +1 yıl Ben de yazmadım galiba engellemiş 🥲 Yorumla kayrali +1 yıl O zaman ex değil next diyelim Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmadim ama olunur 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Olmadim 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. nasip olmadı 0 0 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 937 cevap paylaştı. unutulmazzz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla HİSTAMİNİK +1 yıl önündeki maçlara bak Yorumla Soran +1 yıl Yapabilsem yaparım Yorumla HİSTAMİNİK +1 yıl zor değil bence Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Oldum bir kaç defa 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Analtıyomdinleee Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Vurdum 0 1 Yorumla Analtıyomdinleee +1 yıl Seks istiyorsan fb ol. O da ister Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Hormonlar, cinsellik yaşadığı kişiye bağlanır. Onun için eskiler Nikahta keramet vardır derler.
Sanırım ileride sürekli birileriyle birşeyler yaşayıp ömrünü heba edeceksin.
Bu kafalar hayatları boyunca çok zarar görecekler, hala daha umut var mı diye soruyor...
Sxting konustugun biriyle nasil guvenip sev oldun
Çok hoşlanmıştım
Boyle kizlar varmis demek
Kendine iyi bak uzulme 🙃
Bu sitede Sanal seks yaptıklarımın tamamı 1 günlük takıldı benimle ya engellediler ya da cvpsiz bıraktılar
Hayır sadece sanalda kaldı. Zaten farklı şehirlerdeydik pek mümkün değildi. Sen neden ayrıldın
Bizim de mesafe yüzünden bitti.
Mesafe varsa olmaz sadece sanalda olur. Siz reelde birlikte oldunuz mu u
Yani olmak istedi ama kabul etmedim ama hep aklımda :(
O daha kötü bence biliyor musun hep içinde kalacak
Ama olamazdım çünkü sekting yaptığımız şekilde kalıyorum aklında diye hissediyorum ve bu rahatsız ediyor kim olursa olsun
Sevgili olduktan sonra seks yapınca sevgilin kolay kolay muhabbeti oraya getirmiyor ama seksting yaptığım genelde muhabbeti bağlardı yani
Evet haklısın kadın için zor bir durum
Evet gerçekten reel yapınca unutulmuyor o sekstingi iyi olan kişiler. Bende de oldu o durum
Haber var mı peki seninkinden
evet sxtingte bekaretini bozmuştum, reelde de görüşüp bozdum
nickinin hakkını vermişsin
aynen, ztn o da nickim için yazmıştı nasıl bozulduğunu merak ediyormuş
Seksting dünyanın en saçma şeyi olabilir.
Evet olduk normalden daha iyi oluyor çünkü o samimiyeti kurmuş oluyorsun
Evet ya
Her an cinsellik konuşabiliyorduk 😂
Ben denk gelemedim ya hep uzak oldular benden
Bizim de uzaktı
Keşke yasasaydik diyorum ama iki. Taraf içinde çok zor
evet oldum. yazışıyoruz arada , arkadaşça ama
Biz konuşmuyoruz ama çok özledim
neden bitti sizin _ hangi şehirdesin?
İstanbuldayım. Uzak mesafe yürümedi
bizde istanbuldayız ama görüşmüyoruz artık.
uyudunmu
Evet çok ateşliydi
Olmam olamam çünkü yapı meselesi
Oldum ben bı tanesiyle
İleriye dönük zannetmiyorum
Sexting ten haz almiyorum
Olmadım şimdiye kadar ama olabilirdi de.
sevgili değil fb olduk bi 3 ay sürdü
ılk askınmıydı pekı senın?
Evet
sen beyaz tenlı mısın
sustun
yanıtlasan anlatırımda
Hayır ama buradan iki kişiyle buluştum
Sonuç peki
İlişki yaşadık biri bekardı diğeri evli bekar olan evlendi çocuğu var evli olan ise eşi dövüyordu ayrıldılar İstanbul'a gitti ben izmirdeyim
Peki reel de sanalda ki kadar iyi miydi
Daha iyiydi
Oo güzelmiş 🙂
hayır ama hayalim
Çok mu güzel köklemişti
Öyle mi
Yapmadım birlikte oldum
Yesss
Ne kadar sürdü ve neden bitti
Ulu orta yazamam
Peki
Evlydi
Evet oldum
Ne kadar sürdü ve neden bitti
Anlaşamadık ve mesafe 1 ay kadar sürdü
Senin?
Bizim de mesafe yüzünden bitti. Bazen çok özlüyorum ama yazamam ds
Geçmiş geçmişte kalmıştır her zaman
Ben öyle düşünmüyorum. Her zaman yakalanacak bir şey değildi benim için
Belki daha iyisini bulursun
Sende mi İstanbul'dasın
Ben istanbuldayım o değildi
Benimkide İstanbul'daydo mesafeyi ben dert etmedimde o çok etti
Sizin çok kısa sürmüş. Bizde de ben sorun ettim galiba, güven sorunu yaşadım. Ama sevmiştim gerçekten. O yüzden unutmakta zorlanıyorum
Sağlık olsun bir de ikimiz deneyelim😂
Ben unutamadım daha. Tekrar yazmam an meselesi
Mutlu olursun belki
Engellemediyse tabi beni 😅 yazmadan anlayamam
Dene
Hayırlısı
Sonucu söyle
Ona göre sen de mi mesaj atcan 😂
Gizlisin... ahshhaahja
Hayır be kendininkine dedim 😂
Haa yok yazmam
Ben de yazmadım galiba engellemiş 🥲